33

Анонимен

преди 11 години

Не очаквайте смирение от тези дето са хранили прасетата с хора.

32

Анонимен

преди 11 години

Внимавайте какво си пожелавате, Цецо чува всичко.

31

До мюсюлманин 24

преди 11 години

Надявам се, разбираш значението на думите. Ако имаш предвид Най-Върховния все пак, той никога не би допуснал това да му се случи. Това е истината според мен, но само Той знае. В любопитсвото ни и размишленията ни на тази тема трябва да се самоограничаваме, защото навлизаме в непозволени зони.

30

Мюслюманин

преди 11 години

Do 44 :До някъде смея да се съглася със тебе ,но Коран от 1400 години насам не се е променила и една запетая за да не се фалшифицира както стана със Тората и Библията по света има десетки хиляди хафъзи (тоест хора наизустили Коран).Предполагам ,че знаеш как римляните са видели изгода от християнската вяра и са я изопачили тотално като след това прехвърлят центъра на вярата във сегашна Италия.

29

Анонимен

преди 11 години

Чета коментарите и се плаша в какво са ни превърнали комунистите. Почнали са да вярват само на партийните секретари.

28

Анонимен

преди 11 години

Само знам че след седмица ГЕРБ и Буда ще умрат ....

27

Анонимен

преди 11 години

Бог ще прости ли на комунистите за атентатите в храмовете за преследването на вярващите за агентите на дс в черквата, за всичко което причиниха на България и продължават да причиняват?

26

пол до 35

преди 11 години

Така си е. Но религията е една и съща; защото един и същи ангел я е внушил и на Муса и на Мохаммад; Йисус... Разликата е, че впоследствие последователите на Йисус, Мойсей, Мохаммад, ...са писали каквото те са решили не всичко според учителя си. Лошото е, че сега има милиарди зомбита, които са вманиачени в тия книги буквално, без и да ги разбират. А това го използуват манипулатори както си искат. Те и скарват хората чрез религии. А, всички сме едновременно и християни, ислямисти, даоисти, ....

25

Анонимен

преди 11 години

40 бъди си какъвто искаш и уважавай правото на другите да бъдат каквито си искат

24

Анонимен

преди 11 години

36, имаш още малко време да се осъзнаеш, защото Бог е многомилостив и дълготърпелив и обича всичките си чеда, АКО И ТЕ ГО ОБИЧАТ.След това идва края и ще го видят всички(всяко око) и ще се разплачат земните племена-предсказано е.

23

Анонимен

преди 11 години

Скудоумие и словоблудство - засрамете се тези, които не познавате истината.Да пишете глупости за Святия Дух и Христос е Богохулство и срамота, и е се обричате на погибел.Предупрежденият се дават веднъж - дваж, после отплата, която не е във ваш интерес!

22

Анонимен

преди 11 години

O Господи дай просветление на българския народ и да гласува по съвест най после стига с тия измислени партии Герб!

21

Мюслуманин

преди 11 години

До 27 Въпросът ми хич не е глупав просто попитах ,ако ДЯДО ГОСПОД умре само за 5 секунди какво ще се случи със света. А що се отнася до поклонението във мека там ние не ходим на БОЖИ ГРОБ.Ако си чел Библията Господ казва на Моисей както и на Исус ,както и на всички пророци да сведат чела до земята така,че те също са се дупели когато са отправели молитви към Господ

20

Анонимен

преди 11 години

29 не вярваш ли във възкресението на Исус значи не си христянин , това е исканна истина , това е аксиомата от която тръгва християнството , за да се наричаш хрисянин ти трябва да повярваш че той е ъзкръснал и довечера когато ти кажат три пъти ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ , трябва да декларираш своята вяра че това е така с думите ВО ИСТИНА ВОЗКРЕСЕ.

19

Анонимен

преди 11 години

22, имай срам и страх от Бога! Иначе ще опиташ от гнева МУ!Всеки човек на тази земя ЩЕ БЪДЕ СМИРЕН от БОГ и ЩЕ МУ се ПОКЛОНИ.Който не го направи - подлежи на унищожение. В новата земя няма място за същества, които не се подчиняват на Божия Свят Дух.РОБОТИТЕ С ДЕФЕКТИ ОТИВАТ ЗА СКРАП.

18

Анонимен

преди 11 години

30 ако беше спрял до Исус щях да се съглася , осатаналите на са едно и също с първите

17

Анонимен

преди 11 години

27 така е те са ходили на ХАДЖ в Мека а ние пък сме ходили на и ходим на ХАДЖ в Йерусалим , затова се връшаме от там ХАДЖИИ

16

Анонимен

преди 11 години

22 дивашко е езичничеството а дали е добо или лошо , когато човек е бил на едно много ниско стъпало от своято развитие му е вършело работа , после езическите ритуал лека пллеа са се пренесли стилизирани в моноестините религии като нашата , не сте ли забелязали колко езичество сме привнесли в нашето християнство , не сме единствените всички народи са го направили , индианците католици от Андите са различават коренно от католиците в Бавария примерно .

15

Християнството

преди 11 години

е начин на живот - не религия.Бедните Христови последователи не трябва да се въвличат в така наречените религии.Никой не трябва да наричате отец-единствен е НЕБЕСНИЯТ ВАШ ОТЕЦ, ИИСУС ХРИСТОС Е ВАШ УЧИТЕЛ, ВИЕ СТЕ БРАТЯ ПОМЕЖДУ СИ.Да си Иисусов последовател означава не да парадираш с разни рутуали, а да живееш СМИРЕНО в БЕДНОСТ и ЧЕСТНОСТ.Такава ли е Православната църква или която и да е друга?Как се разпознават вълците в *** кожи? Ето това ви е домашното.

14

Анонимен

преди 11 години

Аз вярвам на себе си и близките хора до мен.Вярвам на истински и реални хора и образи.Измислиците на библията,църквата и сектите и слугуването на нищото е тежка и болестна зависимост,която има нужда от сериозно лечение-същото като при зависимостта от хероина например.