53

Мюслюманин

преди 11 години

Do 98 - ГРЕШИШАхмед Диедат във You Tube -Истината за Светата Троица,Великден - мюсюлманската гледна точка, част 1 и 2 и 3.

52

!!!!!!!!!!!

преди 11 години

До до 93" Защото Бог толкова възлюби света,че даде Своя Еднороден Син,за да не погине нито един,който вярва в Него,но да има вечен живот." - Еванг. от Йоан 3.16

51

Тихомир Томов

преди 11 години

Много *** чакат след 12 - ти благодатните обещания да избуят !

50

!!!!!!!!!!!

преди 11 години

До mario.fu.90" Исус му каза: Аз сам пътят и истината и животът;никой не дохожда при Отца,освем чрез Мене." - Еванг от Йоан 14.6

49

!!!!!!!!!!!

преди 11 години

До Мюслюманин" Аз и Отец едно сме." - Еванг. от Йоан 10.30

48

mario.fu.90

преди 11 години

Я стига спорове. Онзи бог бил правилния, не не онзи бил. Просташки спорове. Какво - мюсюлманите,будистите,индуистите и дори атеистите са лоши хора,защото не вярват във вашят бог? Моралът си е морал и той няма общо с религията. Той е съществувал преди нея. "Не прави това,което не искаш на тебе да правят" - още Конфуций го е казал,а той е философ,не бог.

47

Анонимен

преди 11 години

84 те са по набожни от нас , какъв е този твой криворазбран атеизъм или ти обичаш комунистите , май при вас двете понятия Русия и комунизъм се припокриват

46

Анонимен

преди 11 години

80 ти руснак л си

45

Мюслюманин

преди 11 години

Исус не е твърдял никога ,ама никога ,че е Божи Син.Набери във You Tube " Ахмед Диеедат-Защо Коранът е последния завет" и ще разбереш защо

44

Мюслюманин

преди 11 години

До 73 Това ли е превода :Света троица са ОТЕЦ -БОГ,СИН-ИСУС И СВЕТИЯ ДУХ-ВЯРАТА В ВЪВ ВСЕКИ ОТ НАС.Добре де обясни ми всичко това какво значи преведи ми го по елементарен начин .Искаш да покажеш на някого ,че това е правата вяра е трябва да ме убедиш.Обясними какво значи това.

43

Анонимен

преди 11 години

Словата, които човек произнася в живота си го осъждат за ВЕЧЕН ЖИВОТ или ВЕЧНА ПОГИБЕЛ!ВСЕКИ, КОЙТО РОПТАЕ ИЛИ ХУЛИ БОГ ОТЕЦ, СВЕТИЯ ДУХ И ХРИСТОС - НЯМА ДА ЖИВЕЕ ВЪВ ВЕЧНОСТТА - ПРЕДСКАЗАНО Е!Живота ни в материалното тяло(което изгнива така или иначе)е само учебен процес който е обречен(така е създаден)но християните не трябва да се стремят да живеят по плът-А ПО ДУХ - ТОВА СЕ ИСКА ОТ НАС ЗА ДА ДОСТИГНЕМ ВЕЧНИЯ ЖИВОТ В БОЖИЕТО ЦАРСТВО!Тленното не наследява Божието царство а ДУХА го наследява

42

Анонимен

преди 11 години

65 сигурен ли си че не ти е помогнал , няма как да знаеш , ако ти е било писано колкото и добър плувец да си пак си щял а се удавиш , радвай се че не е било така , запали свещичка на този ден , покани приятели или направи курбан последното си е езичество но няма лошо .

41

Мюслюманин

преди 11 години

До 66 :Изглежда ,че една страница дори не си прочел от Библията.Да те питам тогава Исус пророк ли е ,Господ бог ли е кое е от всичките изброени във светите ви писания.

40

Мюслюманин

преди 11 години

До 61 : Ако намериш точната информация ще разбереш как са я изопачили.Между Корана и Библията има много прилики но и много разлики от 25 години ги изучавам както и Тората.Имам още един въпрос към съфорумците и една от разликите между Библията и Корана.Някой може ли да ми направи точният превод какво означава Светата Троица по най елементарният начин за да го разбера ???

39

Мюслюманин

преди 11 години

До 42 тука си абсолютно не 100 а 1000 5 си прав ,че само тленните /изградени от материя/ същества умират.Е тогава питам от къде го измислихте това да ходите на поклонение на БОЖИ ГРОБ във Ерусалим?

38

Анонимен

преди 11 години

Що за *** ще напълнят и тази новина с политически коментари?

37

Варна

преди 11 години

Този агент на дс, дето сте го изтъпанили, ние за патриарх не го признаваме! Искаме честен, достоен и смирен човек, който да ни дава пример, а не който да ни плаши!

36

Анонимен

преди 11 години

Който говори против Господ, ще бъде наказан по-късно!

35

Анонимен

преди 11 години

50 чисто и просто си един безбожник , ознаваш се по подигравателния тон , но знаеш ли все някой ден какъвто и безбожник да си ще отправиш молба към небето , за съжаление на всеки човек през живота му се се случва по някаква причина , тогава си спомни какво съм ти казал.

34

Агент Буда

преди 11 години

Не се кланяйте на друг, освен на мене.