14

фсб

преди 11 години

кво му е тъжното, по-добре от стари рамки, отколкото без колела... то е ясно че държавата одавна е абдикирала от задълженията си, всеки се справя както може... иначе браво и аз бих се писал доброволец, имам много познания с които мога да помогна, но съм от сф, а това май е далече... трябва да си помагаме взаимно, защото държавата не помага...

13

Стефан

преди 11 години

Забранено е със закон да се снимат лицата на децата...иначе да, повечето са ***(роми) и са страхотни...До Анонимен

12

:(

преди 11 години

" Re-act са събрали стари рамки от благотворителна инициатива и сега се опитват да помогнат на децата да си сглобят собствени колела..." - Това е тъжно!!!!!!! Представяте ли си само...деца се опитват да си сглобят колела от стари рамки...ами, тъжно е

11

тцЪ

преди 11 години

Освен едно голямо БРАВО на инициаторите и на възпитаниците на интерната, друго няма какво да кажа.

10

Анонимен

преди 11 години

Kolko tendenziosni snimki zabelejete, nito edno lice, vsichki sa snimani s grab za da ne se vijda ot kakav etnos sa, ne che ima znachenie... Bravo na dezata che se zanimavat sas smisleni nesta :)

9

тор

преди 11 години

До Анонимен 7За толкова години, да се беше постарал/а да намериш ч и ш.

8

Анонимен

преди 11 години

Така се променя държава, мислене, бъдеще. Не с чесане на езици и плюене. Браво.

7

Анонимен

преди 11 години

Еми разбирасе ,4е 6те се радват децата на мене едно време като ми смениха 6колника с Балкан Лове4 бе6е най 6тастливия ден в живота ми !П,с з тези които помнят ?

6

Анонимен

преди 11 години

Ако крадат,защо крадат! Ако поправят велосипеди, защо поправят велосипеди! Принципна позиция.

5

анонимен

преди 11 години

Нищо ново! Синът ми, който е на 14 г. непрекъснато поправя колелата на приятелите си. Току що бяха на двора и оправиха едно колело!

4

Анонимен

преди 11 години

Защо не си направим такъв експеримент-посочвате сайт,затваряте го за външни посетители и да започваме!Вие питате,аз отговарям-само фактология,известна единствено на вас и на никой друг.Не е необходимо да познавам когото и да било-това само по себе си е същинска телепатия,в най-чист вид.Шапката ще ни падне!

3

мен

преди 11 години

можело и хубави работи да се пишат и най вече да се правят в българия. браво

2

τη

преди 11 години

Блиц,статията на В.Тодоров.Някой ме репликира-трафопост.При направеното сканиране установих,че е посещавал Военен санаториум-град Хисаря.Не съм разговарял с него,не и по конвекционален начин.Не е необходимо да разговарям с когото и да било.Не съм го виждал даже.Не е необходимо даже.Именно това представлява телепатията.Сканираш цели сгрази,след което съпоставяш.Много е лесно.Без използването на каквато и да било техника или агентурен апарат.Вие просто още сте в неолита,така да се каже!

1

ръб

преди 11 години

"Или как някои децата се радват на малкото"Аз българ, гордей.