18

нацыяналь

преди 11 години

Тия селекционирани расови МУТРИ , готови да събират рекет от цяла Европа, не ги ли изпотрепаха някога мужиците при Сталинград ?

17

обикновен човек

преди 11 години

От баба си съм чувал, че ако някой сам се нарича някакъв си ...ист, не му е много читава работата. Заради такива като тези на снимката, Германия постепенно се превръща буквално в арийска, т.е. римлянска държава. Като наказание за малоумието!

16

Берлин

преди 11 години

ходи в Турция или от където си е довлякал. А доста германци са насъбрали достатъчно на турците, защото един идва тук, след това се изсипва цялатата рода, започват да правят чавета и накрая висват на помощи. Естествено има читави турци, но има много ***, която трябва рано или късно да се депортира обратно в Анадола. И защото германците не пасат трева, лека полека орязват правата на турците и гледат да ги разкарат.

15

Берлин

преди 11 години

Ами като влезе човек в турски квартал си мисли, че се е озовал в Азия. Дърти турци с броеници и женски нинджи омотани с чаршафи по главите. Леее се турска музика на килограм, а улиците са често изключително мръсни, защото на братчедите им е кеф да живеят като в ***.Мултикултуризъм аба бала. Щом си дошъл в чужда държава, следва да спазваш нейните закони и обичаи. Като не те кефи, искаш да си кастриш половите органи, да се омотаваш в чаршафи и да слушаш по иляда пъти на ден как пее ходжата си

14

Анонимен

преди 11 години

Glasuvaite za Ataka, samo Ataka misli dobroto na bulgarite, i samo Ataka ste spre aneksirane na zemi ot Turzia

13

Анонимен

преди 11 години

Патриотизъм, това е любов към собствената ти страна.Национализъм е подмяна на любовта с омраза към всички останали...

12

Огнян

преди 11 години

Стига с тези неонацисти,първо нацист е на поамериканчен жаргон съкращение на националист или националсоциалист и и второ стига сте давали образите само на тези бръснати мутри,които нищо не разбират ни от идеология,ни от политика! Отворете сайта на НПД и ще видите,че повечето не са такива!Истинските националисти не са наркомани,пияници,***,*** и ***.Истинските националисти са хора,от които останалите могат да черпят пример.

11

Огнян

преди 11 години

Извинете а къде са обосновани тези основни демократични свободи!? Доколкото съм запознат,едно от тези права е свободата на словото! Е,хубаво тогава,щом в Германия има свобода на словото,защо тогава се забранява и наказва /неясно от кого/ говоренето за,отричането и разследването на т.нар.Холокост!? Защо не се издава свободно "за научни цели" "Моята борба" на Хитлер!? Нали свободния достъп до информация е едно от демократичните свободи,гарантирани от демократичния ред и ценности!?

10

Крайно десни?

преди 11 години

Какви крайно десни? - нацисти??? фашисти?? Или просто ги показват в този вид, за да има плашило, от което да се отдръпнат хората, за да може Меркел (която е най-големият нацист) да управлява пак.

9

До Sieg heil!

преди 11 години

Ей, смешнико, за какво си ги сложил тези скоби. Не си в Германия, нито хейтърите ще ти се радват. ***.

8

Някъв от България

преди 11 години

Ми то с тия турци, араби и *** в Германия...

7

Националсоциалист

преди 11 години

Всичко май взе да си идва на мястото. Не може все пак да се живее толкова време с лъжи и фалшиви илюзии. Един ден на германците ще им писне от либерастката *** в Бундестага и ще ги изрита от там, и ще сложи национално-отговорни хора.

6

БАЧКАТОР

преди 11 години

Германците ще преоценят отново някои идеологии, след 70 годишно отричане.

5

Анонимен

преди 11 години

Наште Мутри вместо да се правят на толкоз вървежни с Изнудване и Заплахи над българският беден и изтрадал народец Като КоКОШКАРИ ДА ВЗЕМАТ ДА СИ НАПРАВЯТ ЕДНА ТАКАВА ПАРТИЙКА НАЦИ ГАРАНТИРАМ ИМ ЧЕ ЩЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ УСПЕХИ С БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ

4

муспи

преди 11 години

От скромните три коментара се разбира ясно, че дявола е разкординиран и още не е спуснал служебни отговори.

3

Дико

преди 11 години

И те тръгнаха по нашия път - когато БСП легитимира и призна за конституционна турската партия ДПС.

2

Sieg heil!

преди 11 години

Sieg heil! Deutschland, Deutschland u(e)ber alles!

1

бай Шано

преди 11 години

колкото по малко медиино внимание им се обръща ,толкова по-добре на такива движения