59

БГ

преди 11 години

До 63Това ще стане ако се смени цялото управление на страната и не се наливат пари само на едно място в България. От демокрацията на сам се развиват селищата където има най много корупция - София, Свиленград и по морето. В малките градчета хората се принудени да емигрират. Интересите управляват в България.

58

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен докато нешопите се приберът на село

57

Гай Баньо

преди 11 години

До СТРОИТЕЛЖивков не е строил никакво метро.Само един тунел по който се пътува с лодка.

56

БГ

преди 11 години

Не обичам да съм черноглед, но държавата ни направи такива. Истината е че се наливат пари само на едно място в България, а останалата част опустява.

55

Анонимен

преди 11 години

Тази отсечка е много важна за герб. Така ще завърши цикъла със скандалната заменка между Тиквата когато бе кмет и Плевнелиев когато не бе президент. Цената на Бизнес парка ще се вдигне в пъти. Не че не се вдигна. Проверете колко взе общината и какво получиха съдружниците на президента! Спокойно смятайте в милионииии.... А София продължава да взима заем след заем!

54

Анонимен

преди 11 години

че то и сега *** си го строят. Нещо против?

53

рм

преди 11 години

До АнонименКомунягите УЖ строиха метро/2-3 спирки, без връзка помежду им/, после за 2 мандата Софиянски пусна само първия лъч, Станишев и компания нищо не направиха, но изпапаха милиарди. Борисов, първи, реално започна строежа на метрото и осигури плащане от еврофондове, а Фандъкова го довършва, пак със суми от еврофондовете. И, пак има недоволни и плюещи. Защо недоволствате, червении крадливи ***? Защото Борисов спря далаверите и краажбите ви от УЖ строежа на метрото? Мръсни *** от ДС

52

Анонимен

преди 11 години

Да пишеш с главни букви е признак на простащина.Все едно крещиш.

51

zdr

преди 11 години

защо да не строят? Това са евро пари.

50

Анонимен

преди 11 години

horata iskali zavodi i fabriki hahahah ****Т страшното обаче е че немалко българи са с твоето мислене,а деца не иска ли тоя "мил народец"някой да му направи

49

il_cho

преди 11 години

Предизборната кампания на гробарите :). Как да им обясниш, че хората искат работни места заводи и фабрики, не магистрали и метро :). Как да им обясниш, че си София не е България :)? Чета коментари и се чудя как са ви промили чалгарското мозъче ?

48

СТРОИТЕЛ

преди 11 години

ПАК ЛИ ТРЪГВА ТОВА МЕТРО ,БЕ БОЙКОВИ ШУШУМИГИ ОТ ГЕРБ ? ДОКОЛКОТО МИ Е ИЗВЕСТНО ТОДОР ЖИВКОВ СЛОЖИ НАЧАЛОТО И ПОСТРОИ ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ МЕТРОТО ! ВИЕ СТЕ САМО ВЪРТИ ОПАШКИ И ПОКАЗНИ МАЙМУНИ ! СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ПОСТРОИ ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ВАШАТА,ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ !

47

Анонимен

преди 11 години

ДО КОГА САМО ЗА ШОПИТЕ ЩЕ СТРОИМ БЕ

46

до В

преди 11 години

*** КАК ТИ ЗВУЧИ 1000 НЕЩА ЗА 2 - 3 ГОДИНИ ЗА 30 МЛН. ЛЕВА КАКВИ СА ТИЯ НЕЩА КЛЕЧКИ ОТ КИТАЙ ДА СИ ИЗЧИСТИШ ОСРАНИТЕ *** ВТОРА УПОТРЕБА ЛИИИИИИИИ ????? ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ОТ МОМЕНТА КОГАТО ЕДНА ЖЕНА ХВЪРЛИ БУЦА С ПРЪСТ СРЕЩУ ТОДОР ЖИВКОВ НИТО ТОЙ, НИТО КОЙТО И ДА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НЕ УВАЖАВАТ РУСЕ.А ТИ АКО НЕ ЗНАЕШ НАУЧИ ЧЕ ПЪРВИТЕ ТРАМВАИ В БЪЛГАРИЯ БЯХА ЗА РУСЕ,НО СОФИЯ ГИ ОТКРАДНА,ЗАТОВА И ДО СЕГА РУСЕНЦИ КАЗВАТ ТРАМВАЙ БЕЗ ДА ГИ ИМАТ..........

45

Анонимен

преди 11 години

До 47 много преди да има6е метро хората от провинцията ни атакуваха !

44

ZX

преди 11 години

NA VNIMANIETO NA KONSOMOLA: От необходимите 120 млн. евро - 110 млн. евро са безвъзмездна европейска финансова помощ, BABATI SHTE VRASHTA ZAEMI !

43

Анонимен

преди 11 години

Негодуващите във форума не са просто недоволни, напротив, това са хора от младежкото БСП, които чрез методите на ДС създават впечатление са масово недоволство. Че вие как искате да спечелят изборите, по честен начин, с реални обещания и като показват какво са направили ли? Че те ако действаха така нямаше да хванат и 4% на изборите ;)

42

БГ

преди 11 години

Източихте България с вашето метро. Заради милиардите налети там, хората от провинцията са принудени да напуснат родните си места и да си вадят хляба като бачкат в София. Заемите от Европа ще се връщат от цяла България.

41

До 39

преди 11 години

Да бе, ще дойдат БСП и ще спрат парите от Брюксел! Цветанов ти ли постваш бре подслушвателю нйеден. Гледам си мобилизирал и бабичките да ти удрят плюсове ... Довиждане гърбарци ...

40

киро

преди 11 години

До от 15бягай да миеш чиниите, че нещо се натрупаха!