94

Пешо

преди 11 години

Когато СДС бяха на власт Костов провеждаше поверителните си срещи в разни басеини защото във водата нямало как да му сложат микрофон!

93

Искреност 120-та сте

преди 11 години

120, и ти ли си технически неграмотен. Или си елементарен подмазвач, чиновниче в Президентството, стремящо се към по-висока заплатка. Нали знаеш, че телефонът може да се изключва. Дори предучилищната възраст го правят. Това е или някаква поза, или смешна лъжа, или просто ... Във всички случаи обаче, е тъпо и жалко.

92

Зодия Тухла

преди 11 години

Тоя, а отвори уста, а ръсне абсурд. (Наш преподавател ни учеше, за да не cмe груби, ако някой говори глупости да му кажем колега, вие говорите абсурди). А тоя току що изплямпа: ПАНЕЛКИТЕ на края на Младост-4 с метрото ще получат транспорт. Кво става ЗЛОКАЧЕСТВЕНА ПАНЕЛНА МАНИЯ? Ба си парвенюшкото самочувствие. Бащата на нацията дискриминира социално. Не знае Конституцията!? И още, не всеки като регионален министър си е избрал (законно?) прекрасен самотен нос на Черно море за вила.

91

Анонимен

преди 11 години

Ste glasuvam za Ataka, samo te mislqt za Bulgaria.

90

ченге

преди 11 години

Много съобразително, много умно! За да не го слушат, както по време на избора на служебни министри, Президентът вече си оставя телефона извън стаята. Лошото е, че и така могат да го слушват от МВР, ама поне му остава усещането че ес съпротивлява....

89

до 112

преди 11 години

Преди четири години имаше работа,доходите,пенсиите,майчиските растяха на всеки 6 месеца,хора не се самозапалваха нито цели семейства се избиваха.Защо тогава имаше протести на учители,лекари,миньори,мин.заплата и пенсия-240лв.и 126лв.,егати рая.Семействата се избиват сега заради заеми теглени тогава на безумни лихви,които банките даваха на куцо и сакато.Тези от Пловдив имали да връщзт 240 000 и са им дадени при заплата 700лв. на мъжа.За какво говорим?!?Имаше строителен и кредитен балон тогава

88

Анонимен

преди 11 години

аз щом по телефон спомена думичката Герб и простоянно чувам пиукане и временно прекъсване а не съм политическо лице.

87

Анонимен

преди 11 години

говориш си по телефона с приятел аз ще гласувам за... чува се изщракване,.и след една седимац ти нахлуват ГДБОП и ти поторшават вратата и почват да те претърсавт за емфетамини, пребиват те пред дедето ти,или пък АДФИ и сметната се сбъркват от проверки през ден докато не поченш да си говориш сам.

86

Анонимен

преди 11 години

След като мен са подслушвали значи подслушването е 100%. Ако мен не ме подслушват значи подслушването е 0%. Найденова логика така да се каже. А това че Найденов са го подслушвали законно заради далаверите му мисля че стана ясно отдавна.

85

тони

преди 11 години

Пу.кооо а телевизора защо увеличава за фон ....

84

Ясен

преди 11 години

Плевнелиев знае, че са го подслушвали, но толкова го е страх от Цветанов, че не смее да гъкне.

83

Анонимен

преди 11 години

Вижте колко общо има в управлението на ГЕРБ и тоталитаризма: Тогава подслушваха с доносници а сега с подслушвателни у-ва!

82

Щирлиц

преди 11 години

Та нали Цветанов по желание на Борисов направи Росен Момата Президент

81

народа

преди 11 години

ТОВА АКО НЕ Е ИНДИРЕКТНО ПРИЗНАНИЕ НА Т.НАР. ПРЕЗИДЕНТ ЗА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА В ТАЯ ДЪРЖАВА -ТУРИ МУ ПЕПЕЛ

80

строителен техник

преди 11 години

Май идва ред да санираме Плевнята....

79

до 110

преди 11 години

Къде ли съм живял по това време.Преди четири години имаше работа,доходите,пенсиите,майчиските растяха на всеки 6 месеца,хора не се самозапалваха нито цели семейства се избиваха.Това май че ставаше по времето на Герб.Вие за *** ли почнахте да ни вземате.

78

Фен

преди 11 години

И на тоя лигльо ще му дойде времето.Поне от фасон го докарва, иначе е пълен профан и подлизурко.Как ще е против тъпкачите си.

77

Анонимен

преди 11 години

ХОРА МОЛЯ ВИ МОЛЯ ВИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ХУНТАТА БСП НИКОГА ТОВА НЕ Е ПАРТИЯ А СЕКТА НА ЗЛОТО БЕДНОСТТА БЕЗРАБОТИЦАТА ОТЧАЯНИЕТО САМОЗАПАЛВАНИЯТА ЕМИГРАЦИЯТА МИЗЕРИЯТА ПОДСЛУШВАНИЯТА КРАДЕНЕТО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА МОНОПОЛИТЕ НА ДАЛАВЕРАТА НА ЗАСТОЯ НА ПР АКЦИИТЕ НА РАЗРУХАТА ТАЗИ КРАДЛИВА СТАРИЦА ЩЕ РАЗРУШИ ДЪРЖАВАТА И ИНСТИТУЦИИТЕ,КОАЛИРА СЕ С *** САМО И САМО ПАК ДА Е НА ВЛАСТ И ДА КРАДЕ.ОБЕЩАЛИ СА НА МОСКВА ДА СТРОЯТ АЕЦ И ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ АКО ТРЯБВА САМО И САМО ДА ИЗПЪЛНЯТ ПОРЪЧЕНИЕТО НА ПУТИН

76

Анонимен

преди 11 години

И аз като ходя да дънкам комшийката винаги оставям телефона при жената...

75

ЦИЦКО

преди 11 години

Това е най- лигавият и страхив президент , СРАМ и ПОЗОР за държавата с такъв президент