160

Петко

преди 11 години

Тяй е пилеене нанародна пара. Те Луканката го чакаха пет години и тогава го опушкаха.

159

Киро

преди 11 години

Аз с глупавата си глава разбирам че темата с подслушванията е предизборен кьорфишек. Причината е че *** не са готови да управляват. Правиха референдум за АИЦ Белене, ама искат друг да го направи и те да са чисти. Много се пънеха, ама недай боже вземат властта ще трябва да го правят или да търсят оправдания. Щото Путин иска пари а не приказки. Имат нужда да поизчакат годнна-две и тогава.

158

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!

преди 11 години

МИРО И ЕМО ФАСА МНОГО СА СГАЗИЛИ ЛУКА ,ОБАЧЕ НЕ ИМ ТРЯБВА ОХРАНА ,А ПОДКУПНИ ПРОКУРОРИ И СЪДИИ-----МИРО ,КАКВО ТИ ОБЕЩАХА СПИНОЗНИТЕ----ТИ СТАВАШ ЗА ПОДРИВНА РАБОТА ,ПОКАЗА СЕ КОЛКО ГОЛЯМ *** СИ----ПО ТОЗИ НАЧИН СИ ПРИЗНА, ЧЕ СИ ЗА ЗАТВОРА

157

отворете очи е уши

преди 11 години

Обяснимо е привържаниците на Герб да не искат да видят очевидното и да не искат да си признаят и да се разочароват, но в крайна сметка е важна ИСТИНАТА и въз основа на нея да имаме шанс за добро бъдеще! А истината ще я каже прокуратурата.

156

намръщен

преди 11 години

Мръсните комунисти кръв пикая, че ББ и ЦЦ ги удариха по проекта "Белене"Време е Цецо да извади на бял свят всички подслушани разговори на Р.Овч. П.Димитров, Росатом, Лукойл и цялата друга руска енирга мафияДолу руската енергийна мафияДолу бесепеДолу СерГейчо

155

намръщен

преди 11 години

По-добре да му дадат тоалетна хартия

154

TankoBG_

преди 11 години

От подсъдим стана защитен свидетел.От защитен свидетел ще стане .. оправдан.И после нищо няма да му пречида стане депутат от БСП.

153

шибаняка

преди 11 години

БСП,ДПС,ГЕРБ,партията на Кунев-Пръмова са все на комунистическата мутро-олигархия

152

до 203

преди 11 години

Абе ти ли си този дето периодически се провиква по форумите Убрееееее и бря, бря, бря? Личи ти гербероидиотията ти. Хайде сега си извикай и едно удрииии бойчееее.

151

ами сега накъде

преди 11 години

Айде сега какво пък? Подслушвали и шантажирали и какво ли не.На кой му пука.Има достатъчно тъпани у нас дето ще гласуват с двете ръце за батя си. В нормална страна това е невъзможно и ако беше станало щеше да има самоубйства на политици. Но ние никога не сме били нормална страна, тъй че кервана си върви кучетата си лаят! Всущност на нашенеца любител на ГЕРБ ,шопска салата, ракия и Преслава най-му е хубаво да го клатят отзад и *** да се показва през устата.

150

Анонимен

преди 11 години

*** народ - слаба държава

149

Анонимен

преди 11 години

Със нищо неможете да подлеете вода на Цветанов и Бойко Борисов преди изборите така че каквото и да дрънкате сие без файда.Станишев е бутнал на Найденов 200 хиляди лева само да натопи Цветанов и Бойко.Тоя Найденов е за лудницата със Станишев.Смело Бойко хич да нети пука среждай кабинета.*** колкото си щеш.

148

Анонимен

преди 11 години

Аве, такова чудо никога не се е виждало, не се е-вайте, моля. Тия от Гроб сбъркаха демокрацията с нещо друго, затова - аут, моля!

147

Тракторист

преди 11 години

Миро не се кахари , ние с колегите трактористи "пазим" булчето ти и децата , работи спокойно всичко ще е ок.

146

Неди

преди 11 години

Тази лоена топка май се уплаши А сега Цветанов му бил виновен Стига бе дебелак Стига си говорил глупости Ако си невинен защо ходиш като *** Защото си крал достатъчнои сега си на пангара

145

Анонимен

преди 11 години

По-големо падение ще е, когато изритат съсела от *** 20

144

Анонимен

преди 11 години

Правилно бе да нямаш доверие на своите - не прави повече политика, щото ще те лапне...

143

Виктор

преди 11 години

Найденов така и така си се разприказвал днеска,защо не кажеш пред народа за сделката, която се опита да направиш в Несебър, за подкупа от 200 хил, за това, че години наред обикаляше партиите като цветарка и сега когато Бойко те резна от листата почна много да знаеш и големи изявления да даваш в ефир - ЦЕЛИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, представи си. Усещал бил....че го подслушват, аз пък усещам,чв е си долен лъжец и където ти е угодно там се навираш. Аман от мишоци.

142

Dindi

преди 11 години

От БСП, ДПС или НДСВ иска найденов да го пазят?Найденов завършва ветеринарен техникум в Ловеч, където е комсомолски секретар и убеден привърженик на управляващата тогава партия!. В началото на 2000 година се пробва в политиката, като прави неуспешен опит да стане член на ДПС. Но заради неточно адресирана молба, тя не е удовлетворена. По-късно, обаче, той става член на тази партия. Но междувременно е преминал през НДСВ, благодарение на която е назначен за директор на РВМС Враца

141

Анонимен

преди 11 години

Найденов, колко ти накихаха БСП-то, *** продажна?Ей, *** край нямат, мамицата му. Ще те "пазят", не бой се. С презерватив ще те пазят новите ти приятели.Дадоха те по съд и веднага стана сзвестен гражданин, а? И точно преди изборите?Хайде де!