28

:((

преди 11 години

Това другаря Курумбашев ли е?Милионера-Курумбашев, дето има ВЕЦ и е оставил без вода няколко села, хората не могат да се подмият с извинение. Този с розовите телефони, с импулсите, дето разни лелки пъшкат на загорели пубери и чичковци?И този се бил загрижил за хората в неравностойно положение?хахаха Не е истина просто...:((

27

Анонимен

преди 11 години

Бях на срещата вчера . Пред очите ни заместник - кметицата от ГЕРБ се обади на един от хората с увреждания да го разпитва защо е дошъл и да го заплашва . Това е срам и позор! Добре че му идва края! А как така наречени демократи подкрепят този фашизъм ,не мога да проумея!

26

Анонимен

преди 11 години

prevratadjii boklyci ne mrete li izchadia.

25

бившият даскал

преди 11 години

До АнонименВижте какво, аз и до сега съм вечетлен от отговора на един дядо на въпроса как ще гласува на референдума за Втората АЕЦ. Човекът просто си каза, "Ще гласувам за БСП". Един нещастен, вече изкуфял и оскотял, зомбиран, какво друго да прави

24

бившият даскал

преди 11 години

Тези хора трябва да са много ***, ако повярват. Все едно е да сложат вълк да пази стадо овце. Даже още по-лошо. Тук глутница вълци ще пазят стадото

23

Анонимен

преди 11 години

По същество умствената недостатъчност на членската маса на БСП(БКП) представлява оръжие за масово поразяване. Причислява се към биологичните оръжия, защото е силно заразно и с продължителен ефект. При по-напреднал стадий на заразата изходът е летален. Пускането на 5 социалиста в населено място се равнява на 100 плъха заразени с чума.

22

Анонимен

преди 11 години

Сладурчета мамини,пак ли искате мутри да ви крадят,или престъпни социалисти-геьове,крадливи и мазни от СПИНа ПЕСове ненаситни...А?

21

Анонимен

преди 11 години

Въпросът е как да не допуснем промосквоитетната БСП до властта. Заплашва ни тежка Беларусизация. От всички нас зависи до колко ще успеем да защитим европейското си бъдеще. Времето е наше пак.

20

Анонимен

преди 11 години

Лозунги,лозунги,лозунги и накрая ла*но в целуфан! АМАН!

19

другар

преди 11 години

До Иванаййде платените почнаха

18

Чичо гошо

преди 11 години

Когато се говори наисзуст, резила е голям! Преди десети ноември всички хора с увреждания имаха работа .по време на тройната коалиция те получаваха увеличениенна доходите си , това са фактитеб, другото е платени или кухи гербери!

17

Анонимен

преди 11 години

До аз 10BSP vinagi sa se interesuvali ??!! Interes predi izbori ne e interes drugarju. I posle, interes ne e interesen, interesni sa deistviq. Nqma nujda ot interesa na komunistite - ne sme zabravili skritite po psihiatriite de4iza i bezsa6titni invalidi do 1992. Dobre 4e zapada ni otvori o4ite, 4e fizi4eskite i psihi4eskite nedostatazi ne sa sramni.

16

Иван

преди 11 години

Долу герб и милиционерите от герб. Разрушиха държавата гадовете!

15

9999

преди 11 години

Zashto ne go pomisliha kogato te upravlqvaha,a samo kradoha...sega se pravqt na misleshti za nujdaeshtite se,xaxa...koi im vqrva oshte na tez-vartiopashki,naglostta im i bezkraina,i prodaljavat da zablujdavat horata...

14

Беден

преди 11 години

Как бе,гнусни лъжци-социалисти мислите за бедните? Нали между вас няма нито един с по-малко от милион в руски банки! Как, вие,крадци на народни пари ще мислите за нас-бедните?

13

tih velikan 681

преди 11 години

Povurnya.buaaa....tova e mnenieto mi za bsp poslaniata))

12

kir4o

преди 11 години

ide nema nujda

11

Анонимен

преди 11 години

бсп-партията на лъжите! точно партията на монополите и олигарсите се загрижила за бедния народ! та нали точно те натовариха бедните с плоския данък и разтовариха богатите! тази партия отдавна трябваше да е в историята

10

дени

преди 11 години

Не разбирам някои от участниците в дискусията, явно имат различна мотивация.Искате да ми кажете , че през последните години ГЕРБ е направил нещо за хората с увреждания ли? За БСП си спомням , че предлагаха в парламента да се индексират доходите на тези хора и това беше отхвърлено. А инфлацията стопи и без това мизерните им доходи!

9

нн

преди 11 години

Ние ще сме вашите народни представили с по 5000 лв гушка на месец,останалото в офшорки,а за вас - пак от същото,едно голямо нищо!