62

възмутен

преди 11 години

председателят на командосите и алексей петров и братя галеви и какви ли не престъпници знаят компромати но защо досега мълчаха защо не ги казаха когато ги разпитваха в съда

61

Джанго до 10

преди 11 години

Калинчо освен че не следи жена си отдавна ходи с дамски чорапи и жартиери под униформата . А вместо пистолет в когура има тубичка с лубригант да му влиза леко и меко мрази да чака а и вече знае че неможе да се увлажнява .

60

пол до 70

преди 11 години

Ти вярваш ли; че СИА; ФБР няма да вземат под внимание инфото от ФСБ за братята? Че там са експерти не бебета. Оставили са брата да действува с цел да проследят връзките му. Бас държа; че са го следили. Че те от спътник снимат мравки като до теб та един човек ли? А и САЩ си е полис държава и агенти на кило имат. Не всичко е както в медиите. А и един терор. акт е от полза за куп кампании.

59

Vesso

преди 11 години

До полПросто СРС-тата не могат да бъдат подкупени.Например за разлика от петорната медицинска експертиза.И за това на много хора пречат.Подпалвача на автомобили в Германия не бе хванат от Екюл Поаро, а благодарение на развита мрежа от камери на обществени места и проследяване на мобилния телефон.В Бостън отново техниката ги"щракна"двамата братя.

58

Петров

преди 11 години

Ами пристига колата, спира до районото управление, пуска момичето и си заминава по живо по здраво! Ама как нито една камера не го засне това возило и регистрациония му номер? Минали през центъра на София като на парад и никой не можа да индентифицира колата? Поне от кумова срама да бяха публикували снимка с обява ако някой знае нещо за тази кола да се обади... Мафиотска държава!

57

Аз

преди 11 години

До Анонимен - Коментар 48 - Да, ама ББ и ЦЦ показаха, че могат да ги хващат тези бандюги. Има едни, които ги е много страх да не продължат да ги хващат и може би за това масово плачат и крещят неистово срещу тях. Аз живея в България и такова подменяне на факти не помня от времето на Тато. То не бяха измишльотини, то не бяха флашки, то не бяха подхвърлени секретни материали. Както казваше Мечо Пух - Щом има някой, който казва, че няма никой, значи, значи има някой.

56

DiDi

преди 11 години

До Анонимен - Коментар 50 - Или аз несъм живял до 2009 година в България, или Вие уважаеми господине. Разбива се нещо, което го е имало. А държава, която замени цялото си Черноморско крайбрежие за кьор сокаци за жълти стотинки, построи ТЕЦ и ВЕЦ за десетки пъти по-високи от себестойността им цени, продаде ядрен реактор за 42 милиона долара, зарина старите основи на реактора и изкопа нови за 500 милиона евро, даде разрешение за присъединяване към мрежата на 2 Гигавата не може да е съществувала.

55

aphrodite27

преди 11 години

До Татяна За Брендо-ок,ама да наречеш детето "червей" не знам какъв *** трябва да си...

54

Анонимен

преди 11 години

И аз имам чадър. В багажника на колата е. Понеже работата ми е на 16 км и всеки ден пътувам. Та въпросът ми е: подлежа ли на наблюдение, разследване и преследване от службите и закона. Защото от статията разбирам, че не е добре да имаш чадър.

53

Будалата

преди 11 години

Обадиха ми се от високо място и казаха ,че всичко вече е разпределено и будалите могат да отидат да гласуват.Аз си отивам.Чао

52

До другаря Мето

преди 11 години

Абе шоп вие с бсп сте едни и същи еничари бе кои заблуждаваш ти а? Долна червена *** сте всички партии на прехода долу ГЕРБ,БСП и цялата *** в парламента.

51

Анонимен

преди 11 години

KOI BE CECO 4ADURQ LI ?? TVA NE E VERNO

50

кон-спиртолог

преди 11 години

Просто Цвъ Цвъ събира пари за предизборната кампания.

49

Мето Шопчето

преди 11 години

Другари бесепари,независимо че ще ви победим на изборите с 32% на 15 %, вие сте наши сънародници и ние ви уважаваме, винаги сте добре дошли при нас!Ще ни бъде много неудобно, но ще ви бием редовно като шкембе у дирек,защото вие вече сте ни абонати, но все пак изборите не са футболен мач, това е част от живота!Вие просто сте поддръжници на една загубена кауза, но без лява идея живота не е сладък, по интересно е когато имаш противник , който те стимулира да побеждаваш!

48

@

преди 11 години

Извинявайте, ама защо никой не пише какво е имало в менюто за деня, как се е къпало това дете, какви дрешки е обличало, от МОЛъ ли ги купихте? И къв е този вестник, с който се е снимала звиздъта? Голема реклама му направихте, голямо чудо. И дарагие коломбо апаши, с половин милион еврака кво шси купите? Чисти пари, от чисти ръце, от чисти души, в чисти джобове, в чисти ***.

47

Анонимен

преди 11 години

А какво е нарисувала и кои филмчета е гледала няма ли да напишете? По възможност, всяко в отделна статия, за да поддържаме ритъма от по 5 статии по тази снимка на заглавната страница.

46

Дани

преди 11 години

Истината за българските партииmegafon.blog.bg/politika/2013/04/23/partiite-gledat-na-glasopodavatelite-kato-na-maloumnici.1103620

45

x

преди 11 години

Цв.Цв. да си признае ,в кой от апартаментите държа детето.

44

Анонимен

преди 11 години

До 51-виТи вярваш ли на манипулираните и платени "анкети"? Защото онзи ден, точно тук в този сайт, администратор който се готвеше да напуща, написа, че ГЕРБ си плащали за анкетата 100%, но за другите не е сигурен...Има хора които проевяват съвест и достойнство...В наши ръце е кои ще изберем, а не в "анкети" и драсканици по форуми ;)

43

Анонимен

преди 11 години

Писна ми от разни специалисти и разбирачи,добре,че пуснаха детето.