43

МВР

преди 11 години

Дали този Брендо не е научел и детето си да продава наркотици? Крушата не пада по далеч от дървото.

42

ели

преди 11 години

по важно е ,че детето вече е в къщи, а колкото до версиите на Мвр и известната прокурорка, ако имаше такива как ли щяха да се развият събитията. в света разкриват атентат за три дни, а нашите 50 дни нямат и понятие за кокво иде реч, освен ако не са на ясно кои са учасниците и не ги прикриват

41

ВВВ

преди 11 години

"Проблем е влошаването на медийната среда и увеличение на автоцензурата в медиите поради корпоративен и политически натиск. Корупцията продължава да бъде пречка пред възможностите на правителството и подкопава общественото доверие в съдебната система и другите държавни институции", алармират от Държавния департамент.

40

ВВВ

преди 11 години

В доклада на Държавния департамент е отбелязано влошаването на медийната среда заради политически и корпоративен натиск, злоупотребата с подслушването, корупцията и безнаказаността са главните проблеми пред България.

39

go6o

преди 11 години

kokain be6e ne heroin

38

Анонимен

преди 11 години

Цецо, защо отвлякохте дъщерята на Брендо?

37

Всичко е навързано

преди 11 години

Похитителите са тези, които не искаха подслушвания.Циркаджията Станишев да каже чия е анонимката.

36

дедо пич

преди 11 години

Похитителите подали ли са документи за народна пенсия(Борец срещу капитализъма и Фашизъма),като Станишев вземе власта?

35

до 35

преди 11 години

ти чуваш ли се кви ги приказваш ? че то няма държава, камо ли да се грижи за нещо или някого ?

34

Валери

преди 11 години

Защо да бързат, трябва да има време да си скрият следите колегите им. А детето дано да се оправи психически от съжителството с ***.

33

Анонимен

преди 11 години

Какви ти ---ПОКАЗАНИЯ ,всичко се знае ,....НО СЕГА ВЪПРОСЪТ Е ,.....КАК ДА СЕ ИЗЛЪЖЕ НАРОДА ,ИДАТ ИЗБОРИ !Нали 24г.,все едно и също -----ДАЛАВЕРИ,ДАЛАВЕРИ ,И ПАК ДАЛАВЕРИ ----ТОЯ Бг-НАРОД ,КАК Е ОЩЕ ЖИВ ,СЛЕД КАТО РАБОТИ САМО ЗА ---ПОЛИТИЦИ И ***!

32

E

преди 11 години

Социалните няма ли да се намесят и да приберат детето. Явно там е среда която не е нормална .... бащата продавал наркотици, това заплашва детето . Ето сега емомента държавта да отнеме детето. Като е създавала дете майката не е и знаела от къде са парите .

31

ha ha

преди 11 години

стига рИвахте, детенцето та детенцето, що не вземете да спретнете една сапунка, ала, андреа селесте, какво било преживяло и не знам си какво още. По долу са прави като казват баща му какви ги върши, вие сте взели на чужд гроб да рИвете. НЕма огИн без пушИк.

30

Анонимен

преди 11 години

11 го е казал много точно.

29

ава

преди 11 години

Добре че детето е живо и здрави. Иначе се очакваше, че ще я пуснат. Най-вероятно ги е било шубе да й направят нещо, че тогава наистина можеше баща й да се разприказва. Като няма какво да губи човек, си отваря устата.А за тези, които говорят, че нищо й нямало мога да кажа, че все пак си има психически травми. И в статията е написано, че не е физически малтретирана, ама си е шок - да те грабнат насред улицата, да стрелят по охраната, да те дъражт с непознати на непознато място и т.н.

28

дедо пич

преди 11 години

Главния похитител срещу разписка ли я е предал на дежурния милиционер не става ясно от статията?

27

Анонимен

преди 11 години

ДО: я зе (7)Да *** ако бяха завардили така Софето както завардиха Бостън и не дадоха на нито един гражданин да си покаже носа нали всичките лигльовци щехте да ревнете че ви нарушават правата. А пък ако полицаите бяха застреляли тука някой бандит в престрелка - жална му майка на полицая. Щяха да го осъдят на 20 години за убийство и всичките да го оплюете какъв некадърник е че не го е хванал жив с голи ръце. Полицията работи в рамките които и позволява обществото. Калпаво общество - калпава полици

26

Анонимен

преди 11 години

От южна америка излиза основно кокаин, чиято и цена е много висока, съответно доходоносна, не хероин. Но това са подробности.Истинската италианска мафия е имала правила и семейството е неприкосновено, независимо какво е направил мъжа. Явно е, че старите правила на мафията вече не важат. Тежко и горко им на заслужилите.

25

Анонимен

преди 11 години

Дами и господа.. умишлено ли сте пропуснали ВМРО в анкетата за предстоящите избори?? Единствената автентична националистическа партия? А се мъдрят наякакви анти-български формации и формациики с по един вагон избиратели?

24

Анонимен

преди 11 години

Всички НОВИ правителства се застъпват от старите ,затова и КАДРИТЕ НЕ СА ЧИТАВИ ----24г.