40

дядо

преди 11 години

Сърничката Фидосова май нещо се е поболяла,изглежда ми отслабнала и вече не е така секси

39

Shark

преди 11 години

Силно се надявам, че хората не са толкова наивни и няма да се хванат на тази въдица и да ги изберат отново за това че са дали от джоба си някакви си 7000лв, които после ще си върнат стократно, а на хората от този район отново ще им подадат среден пръст.

38

Анонимен

преди 11 години

Бъдещето на премиера Бойко Борисов е поставено под въпрос. След като Брендо го заплаши, че ще разкрие тайните му, сега информацията стигна и до Брюксел.Както може би знаете, още преди доста време Уикилийкс (WikiLeaks.org) разкриха тъмното минало на премиера. Той е замесен в контрабанда на огромни количества метаамфетамини, пране на пари през СИБАНК, както и нелегални сделки с горива, чрез Лукойл.

37

Ф.С.В

преди 11 години

Не мога да разбера защо така се бият за властт когато есента ще паднат -без значение кои са-- дали Герб или други ,,пожарът на бедността е запален и няма отърване в близко бъдеще -трябват супер радикални мерки за да се тушира напрежението ,Ако някой не е разбрал -в Бг вече не може да се живее- глад мизерия и престъпност убиват бавно народа и думата морал е заместена с думата бира и кебапчета - 90% от хората вече не се интересуват от нищо друго освен храна !!

36

Анонимен

преди 11 години

тая продължава да яде кюфтета

35

Анонимен

преди 11 години

"Искра Фидосова се похвали, че нейното куче яде само телешки шол, сьомга и кюфтенца."А децата на съседите и си похапнали кисело мляко на промоционална новогодишна цена.

34

Анонимен

преди 11 години

Напишете в Google "Искра Фидосова и Ванъо Танов"Тази жена е за затвора!

33

Анонимен

преди 11 години

4 години кражби, и сега дарява свинята майка. КЪСНО Е ГРОБ!

32

Анонимен

преди 11 години

Много са мили депутатите от ГЕРБ. Вчера обикаляха грижовно из нашия град и като видеха гладни деца ги питаха добре ли се чувстват и им даваха бонбон. Лукче ли беше, локум ли беше не видях, но децата оставаха много доволни.

31

Анонимен

преди 11 години

ЯЛОВ Е ***

30

Анонимен

преди 11 години

"Болниците в Монтана и в Лом са обновени и оборудвани с модерна апаратура, предстои откриването на филиал на Русенския университет "Ангел Кънчев" в Монтана. За изграждане на обходен път край Монтана са отделени 43 милиона лева, а за пътя Монтана-София през старопланинския проход Петрохан - 37 милиона лева."И това все с лични пари на ГЕРБерите! Брей! Или с чужда пита помен правят?Свикнали на чуждото, че и предизборно с чужди пари си се хвалят!

29

Анонимен

преди 11 години

Тя затова Фидосова е ходатайствала за нейни познати престъпници да станат митничари. Ще вземат пати от грешните българи и с тях ще поддкрепят Монтанско -културатата ще подпомагат, църкви ще строят, на децата фанелки с логото на ГЕРБ ще подаряват и други благочестиви дела.

28

опс

преди 11 години

Личните средства са откраднати от........българския народ !!!

27

Анонимен

преди 11 години

С чии пари ги плащат тези ремонти?

26

св. Петър

преди 11 години

Който има грехове ,се мъчи да подкупи Господ.

25

Анонимен

преди 11 години

Как жално гледат простакесите на снимката. Още малко сълзи ще им потекат. По десет кожи смъкват от българите, ама в предизборно време много се разчувстват.

24

Анонимен

преди 11 години

Най-обичала дебелата свинкя да кара изнудваните фирмаджии да ходят да дават рушветите в Белград. Там възможността да бъде засечени при предаване на парите е много малка тъй като влиянието на сръбската мафия върху полицията в Белград е голямо. Така с малък процент за защита плащан на сръбските босове монтанската свинкя *** водите на корупционнот море без страх от сблъсък със закона.

23

ВИЖ МИ ОКОТО,ЛЪЖЛО

преди 11 години

ОХО,СВИНЬОСКА Е СПЕСТИЛА ОТ СЬОМГАТА И ФИЛЕНЦАТА ЗА КУЧЕТАТА Й, И Й СЕ Е ОТКЪСНАЛО ОТ СЪРЦЕТА ДА ОТДЕЛИ НЕЩИЧКО ЗА ЦЪРКВАТА. НО ДАЛИ Е ТАКА. ТАЗ ТЛЪСТА ЛЪЖКИНЯ Е ВЗЕЛА НЯКОЙ ЛЕВ ОТ НАРОДНИТЕ, ПРИБРАЛА Е ЗА СЕБЕ СИ ТЛЪСТАТА ПАЧКА,А ЗА ГОРКАТА ЦЪРКВА - КВО*Т Й СЕ Е ОТКЪСНАЛО ОТ АЛЧНАТА ДУШИЦА.НЕ Й ВЯРВАЙТЕ.ТОВА АЛЧНО ЖЕНИЩЕ ИСКАШЕ ДОКАТО Е ДЕПУТАТКА И ПРИБИРАШЕ ОГРОМНИ ПАРИ ОТ ЛОБИРАНЕ И РЕКЕТ,СЪС ЗАКОН ДА ПРОДЪЛЖИ И ДА Е НОТАРИУС,ОТКЪДЕТО СА И ДРУГИТЕ Й ТЛЪСТИ ПРИХОДИ.

22

Анонимен

преди 11 години

Прочистването на България от скотове като *** трябва да започне в най-скоро време. Иначе тяхната гангрена ще стигне до сърцето и идва края на1300г история.

21

Анонимен

преди 11 години

Всички бизнесмени в Северозападна България са пропищели от тормоза на корумпираните гербери. Специално тази сингулярност в гравитационното поле дето е с микрофона на снимката е най-алчната.