100

Truth_Hurts

преди 10 години

На това му се вика законно купуване на гласове...

99

Алекс

преди 10 години

На еднотоновия слон давам еднопосочен билет за Месопотамия .

98

Анонимен

преди 10 години

Този човек не разбра, че има много по-важни неща за решаване в тази държава, и чак след това да се наблегне на мащабно строителство, не можеш да градиш нещо от покрива....И не престана да ни навира абревиатурата ГЕРБ, кога ще чуваме по-често думичката България от него.....няма работа, чужди компании владеят България,, няма сигурност, няма пари, той си едно знае обаче, ами за БСП ще гласувам ,колкото и да не искам.....

97

анонимен

преди 10 години

БРИДЖИТ БОРДО САМО ДА ИМА ДА ВЗЕМА ! ЕДВА ЛИ ЩЕ ДАДЕ НЯКОЙ ЛЕВ ! ГЕРБЖИЙСКИ ОБЕЩАНИЯ! ПО Е ВАЖНО ПОСЛЕ ,КАКВО ЩЕ ДАДАТ!!ДАНО ,НАРОДА ТОЗИ ПЪТ ДА ГИ ОТСВИРИ !!ДАНО ДАДЕ ШАНС НА НОВИ НЕОПОРОЧЕНИ ПАРТИИ!!

96

стоил

преди 10 години

и още един път песента-айдуци мале шетат из селата-поздрав за всички наивници от хисарския поп

95

Стефанова

преди 10 години

Колкото и да се силят, тези вече не могат да ни купят! Правят дарение или с наши пари от субсидията си или от това ,което откраднаха от нас по време на мандата си.

94

damata

преди 10 години

До ДИСИДЕНТА Тая ще си остане и девица щото си мисля, че никой не си е намразил оная си работа, та да легне с фидоска!

93

damata

преди 10 години

Я стига сте го показвали тоя трикрилен гардероб бе!!!!

92

Иванка

преди 10 години

Не ми дава мира един въпрос - даряването на "лични" средства по време на предизборна кампания не се ли смята за покупка на гласове?

91

Смешници

преди 10 години

"Лични" средства от държавната субсидия, тоест - от нас.

90

НФСБ

преди 10 години

Да се премахне субсидирането на партии!Да се забрани строежа на джамии!Да се забранят новините на турски!Да се ограничи *** раждаемост - след 1 дете да се плаща данък!Да се съкрати държавната регулация на 20 %!Да се освободят от данъци и се поощряват новите фирми, създаващи работни места!Да се съкратят с 50 % държавните служители!Да се уволнят корумпираните полицаи!

89

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ задминаха Доган с порциите! С чужда пита- помен. Тези мижави 7000 лв. от джобовете си ли ги дадохте или от държавната си субсидия? И стига сте натяквали на хората какво сте направили, ТОВА ВИ Е РАБОТАТА! Живяли сме преди вас, ще живеем и след вас, само лъжете, че ако не сте вие, България няма да я има.

88

ДИСИДЕНТА

преди 10 години

СЪОБЩЕНИЕ:ДЯВОЛА ЖЕЛАЕ ДА ПОРЪЧА-СПЕЦИАЛЕН,ПОДСИЛЕН,САМОСТОЯТЕЛЕН КАЗАН,ЗА ИСКРА ФИДАНКОВА.РАЗМЕР-9XL.МОЛЯ КОМПЕТЕНТНИТЕ МАЙСТОРИ КАЗАНДЖИИ,ДА СЕ ОБАЖДАТ НА ТЕЛ:0869 666999!

87

Дали?

преди 10 години

Ако това не е способ за купуване на гласове, какво ли ще е? Дарение от Партията-с какви пари? Да, условията определят тактиката

86

SEA

преди 10 години

Лични средства,ама друг път.На дебелата *** заплатата и е малко повече от 2000 лв.,сиреч не е чак толкова много,че да раздава пари наляво-надясно.Айде стига вече,не сме чак толкова прости(колкото и да им се иска на някои).

85

Анонимен

преди 10 години

тази лъже и маже като за световно.......изсече берковският балкан и половината град е гепила.....плаче за затвора--фидоска-монтанска!!!!

84

Блян

преди 10 години

Липсва ми дебеланката от Монтанско.Доста се е понаклала, да не вземе да се пръсне.

83

ДИСИДЕНТА

преди 10 години

ФИДОСОВА-"ЖЕЛЯЗНАТА ДЕВИЦА" НА ГЕРБ!

82

ДИСИДЕНТА

преди 10 години

ЗА ЖИВОТА СИ СНОСЕН,БЛАГОДАРЯ НАГЕРБ В СМИСЪЛ,ПРЕНОСЕН!!!

81

Анонимен

преди 10 години

ТИКВИТЕ с чужда пита,майчин помен правят!