126

ER_Dr

преди 11 години

До истинатаНаучи се да пишеш грамотно и тогава се изказвай за световните проблеми.

125

истината

преди 11 години

Жалкото е, че заради интересите на политиците, страдат обикновените хора. Сега ще раздухат историята като пореден терористичен акт, ще нарочат някой, за да покажат колко е ефективна полицията, след което ще ограничат продажбата на амуниции, за което от месеци се борят в конгреса. И кой знае какво още.След 09/11 думата тероризъм е редовна мозъчна промивка.Мислете хора, защото същите тези американски политици (по-точно хората зад тях) имат интерес Балгария да е в момента на този хал.

124

истината

преди 11 години

*** налагащ се бавно тоталитарен режим.Покрай приемането на договора на ООН за търговия и разпространение на оръжия, се въртят големи интереси.Ето няколко снимки на полицаите от Санди Хукс и същите те на Бостънския маратон, всъщност те са част от частна армия, а кой им плаща?https://pbs.twimg/media/BIXlE7tCUAAOPI9.jpg:large - къде изчезна раницата?https://pbs.twimg/media/BIXfdJ2CcAAFjG5.jpg:large

123

истината

преди 11 години

Това, което се случва в Америка е по-голямо от двама Чеченски братя.За 2ри път през последните 6 месеца на голямо разследване полицията обива "без свидетели" заподозрян. Не съществува вече, невинен до доказване на противното.

122

ER_Dr

преди 11 години

До Огнен СмерчСъбери го тоя текст, поизглади го и ще стане чуден хумористичен разказ.

121

Огнен Смерч

преди 11 години

"Царнаев". Няма да ви казвам, колко българска е тази фамилия - 101%. Това на днешния опорочен български език звучи Царев. Смятате ли, че има случайности? Не, убийството на човек с тази фамилия, ясно показва юдейските стремежи. Българският Цар е заплаха за готвения от Синедриона юдейски световен тиран. И до днес, край с. Гълъбово, в родопската яка, съществува местност Царна, в която е имало древно неолитно селище, и пещера-светилище на Асклепий.

120

Огнен Смерч

преди 11 години

Тук Небето води. То казва - кога, как и къде. То казва, че днес не е още дошло времето за възшествието на Българският Цар. Неговото Възшествие, това е краят на юдейската власт в България. Този край неумолимо идва. Затова ние ви призоваваме, все повече да не подкрепяте политическата система в България. Не просто да не я подкрепяте с гласа си, а с желанията си, мислите си, настроенията си. Създайте среда, създайте атмосфера, лична, семейна, социална, която да извика Българският Цар. Тогава и Небето ще го посочи.

119

Огнен Смерч

преди 11 години

Ето затова ние пазим Българският Цар в дълбока тайна. Никой не ще достигне до него. Страхът на евреите, че може да се яви лидер, който да поведе хората, не е от вчера или днес, той е от дълбока древност. Спомнете си Ирод, който подложи на геноцид пеленачетата на собствения си народ, за да убие "царят юдейски", който ще му вземе трона. Така и еврейската политическа олигархия, неистово търси в България, Царят Български. Затова всеки който може да води и излезе наяве, бива бламиран и вкаран в девета глуха. Разликата, обаче между лидерът, въздигнат от хората и Царят, посочен от Небето е голяма. Ту

118

Анонимен

преди 11 години

сега се опитват да ги оправдаят за това което са направили.смешно е да се твърди, че са го направили ей така.лошото е, че и младите хора в Бг също са заплашени от същото -промиването на мозъците в нета!

117

Натопили са се !

преди 11 години

Цялото им семейство се е натопило много добре .начело с майката , която краде по магазините . Чичото в Америка каза ,че това семейство има проблеми и неговото няма нищо общо с тях !

116

bg

преди 11 години

do#168-tezi amerikanci sa golemi strahlivci be,strah gi e da si kajat 4e sa ubili edin 4e4enski muslem.

115

bg

преди 11 години

Maikata na atentatorite:Sinovete mi sa prekrasno vuzpitani,spored Korana,spored Sheriata.

114

До 159

преди 11 години

До АнонименНе, твоят мозък е болен.Болен, деформиран безвъзвратно.

113

До 165

преди 11 години

До АнонименАбе, вие ще спрете ли с тъпите си коментари.То, върти го сучи го, все САЩ изкарвате виновни.

112

167

преди 11 години

Майката пък краде по магазините !

111

От САЩ

преди 11 години

Големият брат е излязъл с пистолет да среля срещу полицаите , един полицай бил ранен , и той бил ранен . След като свършва патроните , полицаите му поставят белезници .Малкият брат с кола кара към тях . Полицаите се отдръпват и той прегазва брат си ! Така ранен и прегазен , умира в болницата .19 -ет годишния брат е в болница , ще бъде съден от Федералния съд !

110

От САЩ

преди 11 години

19-ет годишният , ще бъде съден от Федералния съд за тероризъм - това значи и възможност за смъртно наказание .

109

Анонимен

преди 11 години

Това,че двамата братя са чеченци изобщо не е случайно!!! те са били подготвяни от ЦРУ за тероризъм в Русия. Затова ФБР ги е наблюдавало,но без да ги задържа или експулсира. Защото американските планове са били те да взривят бомбите, НО В РУСИЯ А НЕ В АМЕРИКА. НО КАКТО СЕ КАЗВА В ЕДНА МЪДРА БЕГЕ ПОГОВОРКА "ПРАВИЛИ СА СИ СМЕТКАТА БЕЗ КРЪЧМАРЯ". ВМЕСТО В РУСКА БОЛНИЦА ИЛИ УЧИЛИЩЕ, МОМЧЕТАТА ПУСНАХА БОМБИТЕ В БОСТЪН. НЯКОГА И С ХИТЛЕР БЕШЕ СЪЩОТО. ВЪОРЪЖИХА ГО ПРОТИВ РУСИЯ,НАПАДНА ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ.

108

Мамантос

преди 11 години

Изчадия сатанистки!

107

Анонимен

преди 11 години

двамата чеченци са били подготвяни от ЦРУ за камикадзе в Русия. Затова са били на отчет и във ФБР.Затова и ФБР нищо не е предприемало срещу тях. Защото са били обучавани от американците да извършат атентати в Русия. Само че стана някаква засечкаааа, Вместо да сложат бомбите в в някое руско училище, двамата братя ги взривиха в Бостън. ТАКА Е, БРАТЯ АМЕРИКАНЦИ! КОЙТО СИ ИГРАЕ С ОГЪНЯ ПОНЯКОГА СИ ИЗГАРЯ ПРЪСТИТЕ. Така беше някога и с Хитлер. Пратиха го срещу Русия,а той нападна първо Англия с бомби