30

...

преди 11 години

Досиетата на военните и на психотрониката пък ще станат поп-фолка на прехода на 6-пистов диджитъл тиатър саунд.Оригиналните досиета отдавна са качени на някой сателит или са на аварийния компютър в някой ракетен бункер по Сибир. Сценаристите тук ще ни се представят някакви кьорфишеци за разчистване на междуличностни отношения. Народът така и така няма хляб, да гледа поне някакви зрелища.

29

правилно

преди 11 години

" Според него достатъчно щети се нанесоха с половинчатия й прочит." Прав е, защото тези досиета ги превърнаха на акашиеви записи:)

28

Илияна

преди 11 години

МЪЖКАРЯ Плевнелиев се сети да бъде мъж и човек на място! МАЛКО КЪСНО! Сливи ли имаше досега в устата да ги изисква тия неща, или какво?! Само да не ми казва, че чак сега разбира че се подслушва неправомерно под път и над път у нас, че малко ще е нагло от негова страна.

27

deneris

преди 11 години

"не разбирам от чалга и е трудно да коментирам музика, която трудно разбирам." - Президентът не само от чалга но и политика не разбира и не може да бъде лидер.

26

Късно е

преди 11 години

До Анонимен Късно е либе за китка. Вече е все тая. Парите се разграбиха, тези с гадните досиета се пенсионираха, а тези, които са останали внече са само жалки и смешни. В Чехия, Полша, и най-вече в ГДР направиха жестока лустрация още в началото на 90-те. Изрязаха им и корените и крилата. Прав е Плевнелиев. Да станат достъпни за всички. И какво от това. Още малко гнусотия за пострадалите и много чалга за младите.

25

Чистач

преди 11 години

До Сметосъбиране А ако срещнете комунист-активист, приберете си го в къщи, изкъпте си го, парфюмирайте си го, че те смърдят , сложете го в саксия и си го поливайте. Заедно ще цъфнете и ще вържете.

24

Абсолютна лъжа

преди 11 години

До Истина На кого ги разправяш тези - на младите, които не помнят? През 89-та бяхме 60 пъти по-зле от Австрия. Моята професорска заплата беше 320 лева / западни марки/, на колегата ми във Виена беше 12 000 DМ. Живееше извън града в двуетажна къща, жена му не работеше, децата му учеха в Хайделберг. Аз живея в Младост, в панелка. Винаги сме били и ще бъдем последни в Европа. Защото сме завистливи, злобни и много мързеливи. За нас е важно Вуте да е зле.

23

Анонимен

преди 11 години

По добре ще е да се отворят досиетата на мутрите, новобогаташите след 1990г. / до тогава почти всички бяхме равни/ криминалните досиета на политиците на прехода на лицата продавали българските интереси на чужди държави. Какво ни залъгват с досиетата на ДС от преди 25 години.

22

Димитрова

преди 11 години

Плевнелиев какво ще кажеш на СЕМ за прекратяването лиценза на едно достойно радио?Наистина остават радиа само с чалга! Чалгата е навсякъде , ужас ! Няма класика , българска музика ... ЗАТЪПЯВАНЕ - това е глобалната цел спрямо българите !

21

дамн

преди 11 години

баста от това бъдеще глаголно време в Б-я, ЩЕ вадим досиета, ЩЕ вдигаме доходи, ЩЕ го д.хате и др. .... искам го сега

20

Истина

преди 11 години

Крайно време е да се знае публично кои са кредитните милионери, ДС агенти и БКП Капиталисти , които изнесоха, разпродадоха или разгабиха Българската икономика. Никога повече да нямат право да се доближават до властта.Бяхме 6 пъти по-голяма икономика от Австрия 1989г. Сега сме последни в Европа...Как Чехи и Поляци успяха да запазят нещо и изградят икономика, нашите унищожиха всичко...

19

Анонимен

преди 11 години

Най доброто решение е досиетата да бъдат унищожени! Така проблема наистина се решава. Защото ако ги направят публични те ще продължат да създават проблеми и в бъдеще и всеки ще може да ги използва като инструмент за компромати! Трябва да спрем да се ровим в миналото и да погледнем напред към бъдещето! Няма друг начин.

18

Митьо Пищова

преди 11 години

А мен па ме кефи чалгата, кефят ме *** дето и се кефят, кефи ме че мога да ги @@@ почти без пари, кефи ме ритъма, щото съвпада с "оня" ми ритъм и към края на албума като дойде "хепи енда" всичко е пълен кеф... мой, на ***, на съседките и пр. ... който не го кефи да фаща пътя от БГ...

17

Анонимен

преди 11 години

И аз не слушам чалга защото е ***, гадна, смрадлива и гнусна.

16

kafe bez zahar

преди 11 години

ВЪРВИ,.. НАРОДЕВърви, народе примирени!... Но накъде, по кой ли път?Водачите ти днес на смениОт залъка ти пак крадат.Ти обедняваш нетърпимои бягаш в чуждите страни.О, минало незабравимо,към бъдещето погледниВърви, народе! Всички драпатда грабнат кокала без бой.Върви на изток... Не, на запад.Я по-добре на място стой! Сигнализирахте за неуместен коментар

15

Дикоф

преди 11 години

А досието на анонимната Кулезич ко ще лъсне?

14

Подкрепям

преди 11 години

А защо от 2014 а не от днес. Вчера закъсняхме....

13

Спеца

преди 11 години

До Анонимен:А бе , комунистите не са доносници !Те наемаха такива !Не случайно СДС и ДПС се оказаха пълни с агенти!!!

12

Аналитик

преди 11 години

Г-н Президент !Целият Ви кабинет в който бяхте министър се оказа сбор от ченге , престъпник , ченге , престъпник......и т.н. Вие от кои сте ?Не слушате чалга , но за съжаление анализа показва , че бълвате , заедно с ГЕРБ политическа чалга в обществото ни!!!Пак не сте в час - няма я вече ДС /като Чехословакия/!Има обаче лица, които се занимават със слухтене с цел лични облаги от рекет !Питайте организаторите , те са Ви началниците Боко и Цоко!!!

11

Анонимен

преди 11 години

EI GOSIN PREZIDENT KAK TAI STIGA DA SE VADQT NA SVETLI VSI4KI DOSIETA KRAINO VREMEE I DA SE PRIEME ZAKON ZA DEKOMUNIZACIQ.KVI GI PLE6TI6 TI.KOMU SLUGUVA6 A?