7

Анонимен

преди 11 години

Не се казва/пише измъчвали, а "прилагали демокрацията на практика"!такива работи не се прилагат в страната на зелената хартия!

6

анонимен

преди 11 години

50 % от новините са за щатите, съвсем забравих, че има Чехия, Унгария..., интересно какво става в тези страни, работят ли, как живеят хората в тях?трябва да стане наводнение или да се отвори дупка в земята, та току-виж ги видим на снимка поне

5

наблюдател

преди 11 години

Добър ден аз съм вашата леля.

4

10

преди 11 години

А то по-големи терористи от САЩ има ли....взривиха си кулите сами, измъчват си собсвтвените граждани...!

3

9667

преди 11 години

Ей на това вече не вярвам! Американците да са измъчвали някого!?!?? Но факин уееей!!!Сега сигурно и ще ни убеждавате, че американците са виновни за мъченията в Абу Гариб, масовите кланета на затворници в Мезари Шериф, че са имали тайни затвори за изтезания в Източна Европа и Африка, и че имат плаващи кораби-затвори в межднународни води! Ноооооо уеееееееееей!!!

2

Анонимен

преди 11 години

Това е най-демократичната страна в света която се бори за правата на човека навсякъде в другите държави. Това е примера за всички останали демократи. Ако е в наш интерес майната и на демокрацията и прават ана човека.Обаче ако е в наш интерес ще гоним до дупка други държави дето не спазват правата на човека и даже ще им спретваме революцийки. Да не се чудят в САЩ защо им гърмят бомби на маратона и защо им взривиха кулите.

1

Анонимен

преди 11 години

Да ама това са били демократични мъчения:)))))))))