10

bullshits

преди 11 години

Америка тва, Америка онова - дреме ми на дедовия за тия! Що не пишете за стотиците деца избити в Ирак от американски войници?!?!? Като тези например - bestgore/execution/ishaqi-massacre-iraqi-children-executed-us-troops/

9

Gog

преди 11 години

Искам когато някое американско идиотче застреля в училище десетина съученици и учители, тогава също така сълзливо да ни информирате за имената на жертвите, защо са ходили на училище и т.н.

8

Анонимен

преди 11 години

Докога ще ни занимават с този "атентат"???Те са истребили хиляди по света покрай своите войни за "демокрация".Ама нали нашите политици и медиите са американски ***!!!

7

Анонимен

преди 11 години

Според мен също е бил някой американски откачалник. Много некадърно направени взривовете. Топчета в тенджера и барут. Терористите използват яки взривове и нанасят огромни щети. Реално погледнато ще е аматьорска откачалка. САЩ трябва да си следят собствените граждани много по из късо отколкото имигрантите им.

6

Чиновник

преди 11 години

"отишла на маратона с най-добрата си приятелка, за да снима как приятелят на приятелката й пресича финиша."И снимала ли е?

5

Реалистът 2

преди 11 години

.... Някак си страшно ме съмнява ислямски фундаменталист,мразещ Америка да направи "бомба" в тенджера под налягане?!?! И да убие "само" трима души?!?! Тия,ако правят нещо такова.... Ще има минимум 100 загинали и няколкостотин ранени.... :( :( :( Съмнява ме,че или е някой Американски психар :( в стил на оня с зверското клане на деца в училище :(.... или,което си е най вероятно, сами са си го направили... защото НЯКОЙ ЩЕ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОВА ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ДРУГА ЦЕЛ! Не че ще разберем истината де!

4

Реалистът

преди 11 години

Бог да прости загиналите абсолютно нелепо и трагично трима души!!!.... Но ми е адски чудно.... как по почти всички Български телевизии се коментира.... набляга се... и се натъртва най вече на "версията" за "АЛ КАЙДА"?!?!... Няма да се учудя ако намесят "съвсем случайно" и ХИЗБУЛА :( ! Сигурно онова зверско клане на дечица в Америка преди известно време беше дело на "АЛ КАЙДА",а?!? Или пък член на "ХИЗБУЛА" влезна в кино и изтреби сума ти невинни хора?!?! Защо да не е ПОРЕДНИЯ АМЕРИКАНСКИ ПСИХАР?

3

Цвети

преди 11 години

Лошо е да се живее в непрекъснат страх.Защо са станали толкова лоши хората.

2

bg

преди 11 години

Nishto 4udno amerikanskia terrorist da e prebivaval v Graf Ignatievo I Novo Selo.

1

bg

преди 11 години

Amerikanskia terrorist da idva v Bulgaria,4e polu4i 7 godini uslovna prisuda.