281

hmm

преди 11 години

Става май като в онази черна шегичка, шефа яде свинско, работника кисело зеле и се получава средно, че всички са яли свинско с кисело зеле.....

280

ТОТО

преди 11 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГРЕБ И ТАЗИ КИФЛА НА СНИМКАТА,ГЛУСУВАЙТЕ ПАК ЗА ТЯХ И ЧАКАЙТЕ ГОСПОД НА ПОМОЩ,КОГАТО ВИ УПРАВЛЯВАТ *** И КРАДЛИВИ МУТРИ ЩЕ БЪДЕ ТАКА.

279

*

преди 11 години

На моята майка пенсията и беше 145 лв ,след увеличението е 150 лв-не знам как се получават тези9,8 % ,но доколкото си спомням на всички които са се пенсионирали преди 2009 г.увеличението щеше да е с толкова.Е, как става така?!

278

ама че народ

преди 11 години

Вярно, че никога не съм имал добри оценки по математика, силата ми е в разказвателните предмети и историята. Но майка ми взима абсолютният минимум за пенсия и до скоро беше 123.25лв. За април месец й дадоха 127.50лв.Чета статията и даже с калкулатор смятам. Под бюрото погледнах да не са изпаднали проценти там, но не виждам. Как 4.25лв е увеличение "средно 9.8%" върху 123.25 не вдявам. Нова математика ли има, що ли ?!

277

Анонимен

преди 11 години

През 1939 хората са взимали пенсии колкото днешни 700 лв че и повече, заплатите са били около 1400 лв днешни...

276

Днес БГ са от ГЕРБ..

преди 11 години

Що няма новината за Цецо Подслушването!? Що не пише какви безобразия са правили ГЕРБавите?!

275

АЛОО

преди 11 години

ЦВЕТАНОВ ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯ НАГОРЕ НАДОЛУ ,ДА НАЕМА СКЪПИ ЗАЛИ И ДА РАЗДАВА ДРЕБНИ АГИТАЦИОННИ *** ,ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОГРАБЕНИ ОТ ХОРАТА.И ДА СЕ СКРИЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО В МИША ДУПКА. Е МОЖЕ И НА НЯКОЙ ОСТРОВ НО ЗАВИНАГИ И ТО С ЦЯЛОТО СЕМСЕЛЕ ЗАЩОТО И МИСЛЕНЕТО СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА В ПОКОЛЕНИЯТА

274

тцЪ

преди 11 години

Може да сме най-бедните в Европа, но за сметка на това доходите в България са на равнището на средните за Африка! Важното е да гледаме положителното :D

273

РУМЕН221

преди 11 години

КАКВО НИ ТРЯБВА...- семейно подоходно облагане- Мин. Заплата и необлагаем Минимум, равни на Социалния Мин. (581лв.)- Мин. Пенсия и макс. Социална помощ равни на жизнения Мин. (325лв)- майчински, според Конституцията, да се пращат само на пълнолетни майки- съотношението между ЕДНОКОМПОНЕНТНИТЕ държавните заплати 1:10 - премахване тавана на осигуровките- плащане на инвалидните пенсии от здравните осигуровки - ВСИЧКО ДРУГО Е ОТ ЛУКАВАВА...!.

272

мария

преди 11 години

Някак си и Литва например не е богата и има огромни проблеми, но никой не го повтаря непрекъснато за да се "сдухват" хората!Трябва и малко оптимизъм!Прочетох че 100 000 българи ще пътуват в чужбина за Великден!Извинявайте това са много хора, явно че могат да си го позволят дори в световната криза!Само пишем,оплакваме се и унищожаваме националното си самочувствие!Отчаяният човек нищо положително не може да направи!Видяхме колко самоубийства има.Нека има повече добри примери в медиите, в интернет!

271

?!?

преди 11 години

И не само в Европа......

270

пенсионерка

преди 11 години

Лъжат гадовете. Моята пенсия я вдигнаха с 9 лв.-5%. А, я получавам от 6 години - Беше 179 лв., а сега е 188. От банкомат можеш да изтеглиш 180 лв. - изобшо богата пенсионерка съм.

269

Анонимен

преди 11 години

Освен че бедността не е нищо ново, е и нарочно.

268

Анонимен

преди 11 години

Zastoto ako ne otidech, twoqt glas se razpredelq proporzionalno mejdu glasuvastite, zatova,fakticheski ti pak glasuvach , no za glasuvalite, eiiii, aman ot negramotni hora...

267

Анонимен

преди 11 години

Не е за вярване, че нашият народ дето е изтърпял толкова гаври и мъки пак е на колене. Абе до кога ще ни тъпчат мамка му!!!?! Да бягаш в чужбина не е решение.

266

Тъжна орисия

преди 11 години

И защо да ходя на избори?Бях бедна, бедна съм в момента и няма надежда да се промени ситуацията.Омръзна ми от политици, които и да са те.

265

Анонимен

преди 11 години

и аз бих живял с твойта заплата ,но без теб щото си грозна.

264

-10

преди 11 години

България беше най-бедната страна и миналата, и по-миналата, и при предишното правителство страна, така че не е нещо, което се е случило сега в последната година"----Напротив, случи се! Останахме си най-бедната страна! Разбирай - същите некадърници сте като предишните! Така, че е на следващите избори - следващите в реда. От вас няма полза!

263

мими

преди 11 години

Усещате ли как вече няма дори нотка на оптимизъм? Напротив. Зле сме, много сме зле и не очаквайте нищо друго освен да ставаме по-зле. Някак остава убеждението, че вече ще ги избираме дори без обещания. Не, че ги спазват де.

262

Анонимен

преди 11 години

Бедността ни ЦВЯТ няма и не подбира!!!! Докато БЪЛГАРИНЪТ не започне да се грижи за себе си,семейството си,ДЪРЖАВАТА си,така както се грижи за своите ПАРТИИ и рахатлъка им-ОПРАВЯНЕ и СПРАВЯНЕ с тази КРИЗА не чакайте!!!!!!