28

Ramiress

преди 11 години

До БившНе ги разбираш нещата, ***!Това е авиация :))))

27

Станко

преди 11 години

До ha haОбщото е,че не са им стигнали парите за ляв волан,вероятно е била и без регистрация,много ги има такива по горите.Комплексар на четири колела може и да оцелее,но на мотоциклет-трудна работа и много късмет!!!

26

Бивш

преди 11 години

Майор командва полковник и подполковник? Ако полковникът не става за командрир на хеликоптер (не на звено, на на авиоотряд), то как е получил званието? Не е ли дърт? Нямат ли атестации? Едно време капитан и лейтенант летяха прекрасно...

25

Анонимен

преди 11 години

Дочивяхме до момента в който всеки си прави каквото си иска - вече може и в резервати да си караме, даже няма полицаи да ти направят проба, може да си строим в защитени територии - кеф ти Пирин, кеф ти Резово, можем да си пистим в насрещното, кво като има мотористи, можем да си протестираме колкото си поискаме без на някой да му дреме...

24

Куция настигна влака

преди 11 години

То сега е модерно всякакви комплексари да се изявяват по горите като 'офроудари' Куцо и сакато, бедно и най-вече богато купува джипове, кросови мотори, АТВ-та и задължително става ловец, купуват се пушки за хиляди и ножове за 100ци лева. Следва голямото приказване, хвалене, каране задължително се маха аспуха или се слага най-шумната генерация да те забележи целип град/село че си купил мотор. Ходенето на лов задължително е в компания на мутри, офицери от полицията или офицери военни. Абе все елит

23

КУРт КАПАН

преди 11 години

Хеликоптери за война и по-точно защита на родината купуваме, ползваме ги за линейки.. Защо не обикалят с тях по границата, всяка вечер по 20 сирийци и всякакви фесове нахлуват в България., после ние ги храним от нашите данъци с години наред ! А тези *** са поредните комплексари които решават че ще покоряват горите с мотор или джип, изпили по 3 раки и гледай ся ко стаа ко ша напрая ..

22

Анонимен

преди 11 години

Похвално за воените че са осигурили хеликоптер и екип за спасение на катастрофиралите.

21

Анонимен

преди 11 години

*** Венци Петров с *** джуки и венци направи сайта Offroad Bulgaria и събра в него хиляди комплексирани откачалки ,които се правят на състезатели с автомобили без номера ,технически непригодни и без всякакво понятие от офроуд.

20

Анонимен

преди 11 години

Защо не пращат вертолети ами хеликоптери!

19

Анонимен

преди 11 години

Какво ми пишете на маймуница! Жалки мекерета!

18

1

преди 11 години

боли *** фара за офроудърите. дали са здравно осигурени?

17

Знаещ.

преди 11 години

От кога УМБАЛ "Св. Георги" имат екип на спешна помощ?Не е ли екип на ЦСМП-Пловдив?БРАВО на момчетата от Крумово и на всички участващи в операцията!

16

ha ha

преди 11 години

и на лЯв, как му викаш по твойта логика, лЕв. Пак до 4.

15

ha ha

преди 11 години

до 4 учутелю, как казваш, завивам н надЕсно или наДясно, в Българският език има думи който и в двата случая са правилни, ако ли не ги слагаш в множествено число и се ориентираш по благозвучие, хаиде да не ти изреждам думи, но като гледам има много разбирачи и са ти напляскали плюсовете, доволен ли си. Вместо да намираш косури по форумите се огледаи първо сам себе си и тогава даваи акъли. Нищо лично.

14

Анонимен

преди 11 години

Sqkash ste gi poznavali...Mojete li si e*ete maikata..... Vuv vas nqma gram choveshtina,neznam za kakwo vob6te se nadqvate na neshto si....Proqvete uvajenie kum choveka koito si otide ot tozi svqt..........

13

vazmoten

преди 11 години

До читател Balgarite sme strashno neshto! Vmesto da sme saprechastni sas neshtastieto na blizkite vie se opitvate da se napravite na mnogo veliki i pishete samo glyposti! Ne e chest na hora koito sigyrno ne gi i poznavat da pishat i da si izmislqt!!! Kak bi se chystval ti kato prochetesh tozi komentar? Na vseki moje da se slychi tova ne dai boje zatova svetla pamet na pochinaliq i barzo ozdravqvane na drygite dvama!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Хич нямам намерение да ги съжалявам...Разкарват се нарочно в града с окаляните джипове за да ги забележи "простолюдието"... аха да влезнат с тях в хипермаркетите сякаш са инвалиди и не могат да минат 20 метра пеша...Намерили са си каквото са си търсили! И на всичкото отгоре пак народа ще плаща "операцията"!

11

Йово

преди 11 години

Хеликоптери "Кугър" това не са ли онези хеликоптери които престъпното правителство на БСП купиха няколко бройки и после бат Бойко каза че не е трябвало да се купуват и естествено вожда отказа 3 бройки от тях понеже не са необходими на БА. Както и отказа френските бойните корабчета 4 бройки който можеха да се ползват в полза на бреговата охрана е и те не били необходими.

10

levski84

преди 11 години

za tezi koito kazvat za tezi maje 4e sa mar7i i neznam kakvi poznavam gi li4no 2 ot tqx po4inaliq be6e syper svesten 4ovek koito si gleda6e semeistvoto taka 4e stiga ste pisali glyposti i proqvete yvajene kam mom4etata na vseki moje da se sly4i a i ne sa bili piqni

9

читател

преди 11 години

Да бяха им пуснали 2-3 тона пясък отгоре и проблемът е решен.Сега всичко за наша сметка - малко ни са *** ...а после здравната каса виновна за всичко!!!!