42

Митьо

преди 11 години

Пак ще успеят да влезнат в парламента и да лапат нашите пари именно, защото са единни, а ние не сме. Докато всеки от нас не осъзнае значението на гласа си и не отиде до урните ще е така

41

ГМ Димитров

преди 11 години

До цирк Добра трактовка,усещане на същността на събитията.Тази демокрация бе създадена от апарата на БКП,който контролираше финансовия,промишления и духовен потенциал на страната до 90г. Всички държавни институции носят правно пошлостта на създателите си.Случайно ли е,че най-богатите хора са крепители сега на БСП?В момента изборите са реванш за три партии-БСП и близнаците антиподи-ДПС и Атака. Врагът е един-ГЕРБ,щото Бойко не ги бръсне и ги натика в ъгъла.Имат право да се отбраняват,демокрация.

40

ГМ Димитров

преди 11 години

До тур..Комшу,ако не си червена калинка!Местан говори за демокрация,която му отвори пътя към забогатяване на кликата на ДПС.Демокрация означава за БСП,ДПС,Атака и другите мераклии,да си на власт,за да облизваш меда.Видяхме ги,когато бяха на власт.Не една,а три партии от тройната ламя лапаха и се спотайваха.Доган даже каза,че той движи проектите,парите в България.Я ми кажи,на колко процента от турското малцинство в България помогна ДПС.Сигурно се трепете помежду си за благоволението вождовете си

39

иво

преди 11 години

*** за турци и *** .да живее България

38

Анонимен

преди 11 години

Точно демокрацията криворазбрана като "всеки да краде както си иска" ни докара до това състояние. Всъщност Българоя има нужда от диктатура, от хунта която да изправи крадцоте на стадиона и да ги разстреля.

37

сс50

преди 11 години

,,Единствената не етническа партия''!Тази рязана бургия чува ли се какво говори?Просто не знам какво да коментирам...*** наглеца долен.И ОЩЕ ИМА КОЙ ДА ИМ ВЯРВА!Заблудени овце!

36

Анонимен

преди 11 години

Необходима ни е висока избирателна активност и тези крадци с фесове ще са зад борда..

35

Рудолф Хес

преди 11 години

Ей турчине, немците достатъчно се опариха със вас. Който се чуства *** към мека, да хвърля камъни по дявола и да не се връща.

34

мюслиме

преди 11 години

Сикимчо!

33

пирата

преди 11 години

ТОЯ Е ПО-ДОЛНА ГАД И ОТ ФЪФЛЯКА ДОГАН!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Лутви Местан да *** моят КУРан.....:):):) ха ха ха

31

селянин

преди 11 години

България за българи който се смята за друг да си ходи няма нужда от дпс

30

Ники

преди 11 години

***..........

29

ХА ХА ХА

преди 11 години

никога АМА никога не вярвайте на ***(турчин)

28

Geiorge1

преди 11 години

Тая *** партия ДПС трябва да бъде забранена и нейният псевдо лидер пискливият гей Павел да бъде вкаран в затвора за доста дълго време.

27

do:27

преди 11 години

priqtel VLASITE da ne bi da sa Balgari v Balgariq :)))

26

Геноцид в България

преди 11 години

Cамо не разбрахме кога ще има съд за Възродителен Процес в Хага , след II-та Световна война най големия Геноцид в България , които така Манипулативни скриха от Света

25

Анонимен

преди 11 години

лъжете ефенди...

24

резил

преди 11 години

серго волен и лютви, три влюбени души!тримката ние си пазим гъзовете!тримката ще се любим до откат!а серго наш е винаги там.. отзадзад мене си лютви аз знам!аз волен никога няма да те предам!

23

турчин

преди 11 години

Разбира се че всички гербери са комунисти те и заради това се провалиха . Но сега обещават и мислите че ще направят нещо за привличане на инвестиции и ще преборят престъпността и корупцията-никога и не трябва да се допуснат до властта. Те са интриганти и безочливи, некомпетентни.