62

Анонимен

преди 11 години

Не насаждайте омраза антиДПСри, за да не я пожънете.

61

до 65

преди 11 години

Сбъркал си времето.Много добре зная кой как работи.Турско говорящите са по сплотени,непрекъснато си търсят правата.Етем има цял комплекс до Созопол.По крадливи от ДПС няма.За Доган да не говорим.Изсякоха горите и ги изнесоха.

60

умерен

преди 11 години

България няма нужда от руски и турски агенти в Парламента си със сигурност.Племето се събуди и на 12 -ти десетата, кумунетата и слугите на разни господари ще бъдат яко наритани...Гарантирано от нас, Българите !

59

до 58

преди 11 години

Като потвърждение на това,което казваш говори и статията в интернет"Две десетилетия чужда власт в България".Българите не си управляват страната.Управлява ни смесица от турчеещи се,евреи и ***.Г.Войнов е написал книга"Геноцида над българите"-глава 7 е за сегашния период.В нея се казва,под натиска на външни сили на най високо място във власта,се внедряват и финансират много хора с небългарски произход

58

Анонимен

преди 11 години

ДПС е единстженета партия дето защитава малцинствата и най демократична и дава възможност на младите за това ще Ви поткрепим с драго сърце никогаш вече за ГЕРБ и патерици

57

до 56

преди 11 години

нали твърдиш, че турците "***" не са работливи, сравни икономиките на двете страни - България и Турция, ако можеш разбира се .... турците не са никак работливи, а икономиката им, БВП-то, стандартът на живот, и т.н си идват от само себе си, падат от небето, само че не падат в България, защото крадците като вас са много.

56

КРАЛИ МАРКО

преди 11 години

ПРАВИЛНО КАЗВАШ ЧЕ ИМА НУЖДА ОТ ДЕМОКРАТИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО НО НЕ КАЗВАШ ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ *** ПАЧИ ХАИ СЕКИМЕ

55

kurdistan

преди 11 години

w toq parlament nqma da wi ima

54

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИТЕ ГИ УБИВАТ !!! ЕДИНСТВЕНО НАЦИОНАЛИСТИ МОГАТ ДА СПРАТ ЛИКВИДИРАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ !!!

53

Анонимен

преди 11 години

Политиците почти винаги говорят верни неща. Които обаче нямат нищо, ама нищо общо с това, което в действителност са или това което са.

52

Анонимен

преди 11 години

Турските *** се имат за много работни. Мръсни, долни, лицемерни подлеци и нагаждачи!

51

до 49

преди 11 години

че ако турците и *** напуснат страната незабавно, кой ще Ви върши мръсната работа бе .... ай да не те обидя.... но стига вече 25-30 години сме ви вършили мръсната работа... ще забатачите още повече, какво умееш да правиш ти бе ??? да копаеш на нивата или да строиш ?? кажи какво ? умееш цял ден да пишеш по форуми и да си пиеш биричка !!! нищо повече.

50

Бо

преди 11 години

Ще се изтрепят за тази власт, всичките ,нови коалиции безчет...ДПС и те бият тъпана колко са полезни, но на бедния и почти бездуховен Българин ще му писне и ако до 2-3 години не заживеем по-добре, ще има народна експлозия... няма начин да не се помете всичко .Кандидат управляващите трябва да го знаят, защото няма да се размине този път с почти миролюбиви протести. Мнение на един млад ,почти напуснал страната си Човек.

49

неграмотен

преди 11 години

дпс-атака, като две капки боза! Нужен е образователен ценз за гласуване! за да няма антинародни групировки като дпс и атака!

48

ico

преди 11 години

бюлетина номер 14

47

локум

преди 11 години

бозъ и баклавътука има тука нема? има атака има дпс? няма атака няма дпс! хей далаверки хей ги две те си служат най-добре!

46

тъпа работа

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ВСИЧКИ *** И ТУРЦИ ДА НАПУСНАТ СТРАНАТА НЕЗАБАВНО!

45

Анонимен

преди 11 години

Тоя се гласи за някъде.....

44

Анонимен

преди 11 години

На България нв са нужни партии!

43

Анонимен

преди 11 години

България има нужда *** като вас да спрат да досаждат!