38

Анонимен

преди 11 години

Сарко изглежда зле,грозен и е ужас,днес го пуснаха поТФ2 да поздрави Жан-Пол Белмондо за неговата 80 годишнина,беше с много лош вид,на тръне.А,красавицата му с многото пластики се *** и дрънка на китара шепне и мисли че пее,за тези хора нямам думи.

37

Анонимен

преди 11 години

Саркози и Станишев все от избраната нация.Станишев каква дипломна работа само е писал "Военната униформа и значението и на този който я наси",ето това е голям ум.И тази велика нация все се хвалят ,те най-добрите учени,музиканти,художници,артисти,лекари,и т.н.-по-велики от тях нама-мошета.Банки създали да обират света и да ликуват,ха стига вече,няма да ги бъде.

36

Анонимен

преди 11 години

Починаха си с Берлускони. Време е за 2-ри рунд :)

35

Анонимен

преди 11 години

Много пари е взел от Кадафито,има един Такиадине който е носил куфарчета с милиони и има здрави доказателства Доказателства има и вестника Медиапарт.Ав света 147 журналисти от цял свят разкриват игрите на банките и тяхните оршовки.Никой повече няма да търпи измами и бягство от данъчното.

34

Анонимен

преди 11 години

паправка диплома

33

Анонимен

преди 11 години

ББ има деплома и знае да се бори срещу корупцията,а Саркози е напуснал училище на 16 години,как има деплома за адвокат сега ще стане ясно за тази диплома фантом.Професорка се обади че при нея по английски е имал 7/20 тава е слаб 2 за нас.Излизат нещата яко.Ще изнася лекция в Монреал на 25 04 2013 пуснал си Сv,канадците го публикуват и там писал че завършил Политически науки и взел диплома за адвокат от частен институт.Сега ще го разнищват,професорите са млад и живи.

32

Анонимен

преди 11 години

Срещу Оланд ще се води още по *** война. Този човек открито заяви, че ще разнищи банковите картели и далавери и вече има резултати. За това и банкерското лоби заедно с крайната десница няма да му простят. Все пак става въпрос за трилиони евра, откраднати с машинации и неплащане на данъци и укрити в разни офшорни зони. Кипър беше първата жертва, сега е на ред британската система от свободни острови, вълната се надига и ще ги помете.

31

пич

преди 11 години

да върне парите които взе от Кадафи и да се кандидатира отново, но да си признае публично преди това

30

Анонимен

преди 11 години

Подобна тромава и фалшива, многословна и неаргументирана "статия" може да напише само Цв.Писание тип:"Тебе думам, дъще, сещай се, снахо" и се хвърля камък в градината на Станишев и социалистическата партия. Това е целта на този внезапен политически "анализ" на Франция.Приказка за наивници.Никога вече ББ!И не се сърдете на мъдрия Доган, защото той не лъже - порциите ги дели той, блюдолизците са достатъчно.

29

Анонимен

преди 11 години

Не сравнявайте БГ с Франция. Ние нямаме нито левица като френската нито десница като френската. На Франция даже и *** им са по черни и по цивилизовани от нашите. Нито ББ е на нивото на Саркози нито Съсела прилича по нещо на Оланд. Нещата са безнадеждно не сравними.

28

Анонимен

преди 11 години

На Саркози обкръжението са претърсени от спец,полицията ,защото постоянно плюят Оланд и му създават пречки в борбата с корупцията.Саркози затри Франция остави дълг 600 милиарда,1милион безработни , 500000 хиляди предприятия фалирали,ето това е Сарко.Сега го чакат още среща със съдии.Трудно ще се върне в политиката,той/Саркози/ прави все екшани ,но франсетата не са будали

27

Анонимен

преди 11 години

Сарко никой няма да го избере,да си гледа пенсията и да се оправя,нещата с него са ясни,криеше богатите и сега всичко вече се знае,ще изчакаме събитията с него.

26

така

преди 11 години

Сарко е затънал доста,има афери в които се е забъркал и трудно ще излезе от тях.Сега разкриха че няма диплома и как се е снабдил с нея ще научим по-късно.Оланд поведе борба срешу корупцията и прането на пари в оршофките,те десните му правят мръсотия за закона за сватбите за всики и искат да го свалят.Няма да им стане играта има милиарди загоби от тези оршофки,147 журналисти са разкрили как стават игрите с парите и морала на банките.Никой няма да им прости на банките тези жалки игри,стига оршофки

25

Питам

преди 11 години

А дали ми дреме за комплексираното джудже?

24

Анонимен

преди 11 години

Народе забравете за Борисов и Станишев, Бог ни е дал очи и не случайно ги е поставил отпред а не отзад на тила,.Каквото е било ,било по важно е какво ще бъде,Борисов и Станишев са двама циркаджии. единия е папагал а другия инфантил

23

до 25

преди 11 години

Разбирам че говориш за Борисов. Всичко което пишеш е така но не става, Парадокс ! Бедните го изоставиха защото Борисов "служеше" на народа но Изпълняваше желанията на олигарсите,Съдебната система е по-големия ни проблем, От там трябваше да започнем.

22

до 26

преди 11 години

Костов е умен политик, но ума му не работи за България и българския народ

21

vale_karo

преди 11 години

Спомнете си какво се случи в България с едиственият Министър председател тръгнал да се бори с много имащите.Стана черната овца на прехода.А дали не е бил прав?Защо обществото го линчува?Ами защото не бе богат и нямаше богати покровители,а бедните го изоставиха.

20

ГМ Димитров

преди 11 години

И Саркози,и Бербускони и починалата леди Татчър са десни политици с особен чар,хора,директни в общуванията си и вземат решения за доброто на държавата си.Не е важно какъв си е личния живот,а какво оставаш за нацията.Като нация с комплекси/аз нямам такива,щото работя не почасово/единственото добро,което ни се случи,е явлението Бойко Борисов,неподправен,духовит като Тато ,но истински българин с поглед към бъдещето.Всички протягат ръце към властта,но искат експертно правителство,не им стиска..

19

Помощ

преди 11 години

Ще ви изпратим на помощ Станишев