166

АТОМ

преди 11 години

предлагам да се отнеме гражданството на бойко и цветанов и да бъдат прокудени от Бг.за причинените щети и довеждането до национална катастрофа на родината.тия двамата се оказаха най-големите вредители.в противен случай да увиснат на въжето.

165

до 224

преди 11 години

До колкото съм запознат Пенсионния фонд го изядоха други преди повече от 23 години,а тези достойни българи са работили в и за България през целия си съзнателен живот,а са обречени в старините си.Другите синковци ,през последните 23 години ,с неадекватните си действия и морал,успяха да прогонят от страната 1 500 000-2 000 000 българи,които се трудят някъде в емиграция,затова пенсионерите са ,,тежест''.Като толкова им тежат да направят гилотини или газови камери и решат проблема.

164

Акъл море

преди 11 години

От момента в който простаците на България избутаха Тиквата на върха,той работи неуморимо срещу себе си! Ръси простотии и наглости където му падне,но не разбира,че те като бумеранг го цепят по празната кратуна.Олигофренията и демагогията му се харесва на все по-ограничен кръг от крайно прости ***.В крайна сметка това може да се окаже положително за България!

163

Цецо

преди 11 години

И Станишев и Царя плащаха пенсий, че и ги увеличаваха /индексираха/ всяка година, но резерва се увеличаваше и се трупаха излишъци, при все цялото им престъпно управление, крадене и ощетряване на страната със милиарди.

162

Анонимен

преди 11 години

Za 10 god sa bili izneseni 27 miliarda dolara izvan BG i za tqh li e vinoven Boyko

161

Анонимен

преди 11 години

НА КАЛПАВ Х.Й ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ. 8 МИЛИАРДА ЗА ПЕНСИЙ ЛИ ОТИДОХА? КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ 800 000 ПЕНСИОНЕРИ ВЗИМАТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ОТ 120 ЛВ. НА ИЗБОРИТЕ НА 12 МАЙ ПАК СИ ИЗБЕРЕТЕ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ И ЩЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО БЕЛИ ХОРА ОТ АФРИКА.

160

Анонимен

преди 11 години

Ако ББ е казал гореспоменатато си представям какво ще му се случи на изборите,ако гласуваха европейци,американци или японци,защото в Япония би следвало ритуално политическо и не само харахири.

159

Анонимен

преди 11 години

Може и да е грозно, но си е живата истина! То сега тепърва започва да се усеща тежестта на пенсионерите! Това е бъдещето!

158

От 216

преди 11 години

Защо ми къцате минуси бе простаци. Кое от написаното не ви харесва и не е истина. Някой от вас може ли да ми обясни какво стана с Мишо бирата, с подслушванията, за които се хвърлиха 100 милиона и естествено не останаха пари за заплати, за пенсии, за образование, за здравеопазване. Как ще останат като милиардите са изнесени в чужбина, а след това малка част се връщат като "чужди" инвестиции. Такова кухо управление, като това на ГЕРБ никога не е имало. Ами Миро Найденов. Изобщо има ли смисъл?

157

До 212

преди 11 години

Спокойно позитанци! Те и без това ще гласуват против Герб, защото само малка част са адекватни в сегашната ситуация! ОФците ще си гласуват за Станишко!

156

пенсионерка

преди 11 години

Това , че не подкрепям безсрамника Борисов , не означава , че харесвам комуниста Станишев .

155

Анонимен

преди 11 години

Твоите "умни и достойни" българи ги видяхме как окрадоха държавата!!! Айде баста! Сега малко ще смениме десена!

154

Анонимен

преди 11 години

Тва,нашите управници все някой им крив,пък народа е казал-На крив кавал ,вълната му пречи.Ми кат не искате да управлявате,ми не управлявайте .А то какво,всички отново за власт се натиска,а може би и за нещо друго,а?Какво ли ще е то,ако не е много,много,много money.А дали съм прав кой ще ми каже???Може би пенсионерите.

153

ivcho

преди 11 години

Ne znam za Kapon, no Buda e razboinik i ochakvam vremeto, kogato go tiknat v pandelata!

152

Анонимен

преди 11 години

Не мога да проумея психиката на българина. Цял месец протестираха и се самозапалваха против Тиквата Боко и против ЕРП-тата. Сега, когато наближават изборите, пак има симпатизанти на *** като Боко, Пръмова, Костов, Доган, Станишев, Капон и т. н. Тока от 1-ви юли пак ще се вдига, вместо да пада, пак ще храним 240 ***, Цецко нищо не обясни за имотите си, Боко нищо не каза за тъмното си минало, изнесени са 37 милиада долара. Какво още трябва да се случи???

151

Анонимен

преди 11 години

Пенсионери,чухте ли ***?

150

Анонимен

преди 11 години

В момента сина ми по история учат за комунистическите лагери в белене и ми задава въпроса защо още гласуват за тях

149

кирилов

преди 11 години

През 2009г. ББ обяви в Чикаго каза,че пенсионерите му пречат.Сега пак прави същото.Без да се извинявам подчертавам,че главите на тъпите гербаджии и мутри не увряха,защото 60% от пенсионерите работят и продължават да плащат пенсионни осигуровки,а срещу това да получават трохи.Призовавам всички пенсионери да гласуват за всеки друг,но не и за групировката за екстрено разграбване на България/ГЕРБ/.

148

Анонимен

преди 11 години

Който какво е работил цял живот толкова пенсия ще взима баща ми беше миньор под земята и сега заслужено взима тавана и е доволен

147

Анонимен

преди 11 години

И да не се беше изказал така Борисов пенсионерите винаги си гласуват за комунистите