186

ДжангоЗе

преди 11 години

Тази пък Мара *** защо се обажда!?! Хора със съмнително минало и безперспективно бъдеще, не би трябвало да отправят подобни нападки.

185

Анонимен

преди 11 години

стига с тия номератая зявлече сумати хора работещи в панаиравключително и учениции им плащаше някакви мизерни сумито явно от днес си я предпочитат и ни я показватсигурно не се намерили някой по долен ***

184

И. Павлов

преди 11 години

На тая хвърлиш ли и некой лев и се започва с храненето по адрес на опонентите ти. Обещали са и комунистите некои "привилегии".

183

оптимист

преди 11 години

До РЕАЛ :Ако имаш пари и ги изхарчиш ОК.така се решил,пропуснал си да ги инвестираш.Не са ти откраднати ,а ти си се разпоредил не по най добрия начин с тях.Но ако имаш доход за 1 апартамент ,а се сдобиеш с 6 апартамента без да имаш доказани доходи за тях ???Парите са откраднати от някъде?Откъде??Да помислим,малко все пак?А да накиснеш тъщата ,че тя ти ги е дала след като е работила за 1 заплата??И ние вярваме ли вярваме.

182

симо

преди 11 години

гробари разболейте мутрата,ако е необходимо пак като преди 4 години го сложете в гипс,катинар на устата му сложете този ще ви е.е ***...а на изборите с простотиите си.Този е пълна откачалка срамувам се като българин че съм имал толкова *** премиер.Те и кметовете му по общини са като избирани по конкурс бивши възпитаници на най непристижните средни учебни заведения по градовете ни.Ужас 10 години след тях няма да можем да изчистим и да се оправим.

181

Акъл море

преди 11 години

До лекар-психолог Целият свят знае,че ББ и ЦЦ са забележително прости! И ти можеш да го разбереш,ако внимателно прочетеш коментарите по долу.ББ плуваше на повърхността всичките тези години само заради наличието на неизброим набор от ***,населяващи територията на север и юг от Балкана.Струва ми се,че и ти принадлежиш към тази впечатляваща група!....Толкова си доктор-психолог,колкото аз съм пожарникар!

180

оптимист

преди 11 години

Лозунга на ГЕРБ "ИМАМЕ ВОЛЯ"-прочетен обратно "ЯЛОВ Е ***".маи е доста верен .Но Станишев е виновен че го е прочел обратно разбира се.При ББ пенсионерите благоденстваха успяваха да заделят и подарят на любимия си зет -6 апартамента.а в 7-мия те живееха.ЕЕ Не всички са го сторили защото не всички имат" зет като мед"

179

Тази крадла

преди 11 години

Тя трябва да се завре в миши г-з и да мълчи!

178

Анонимен

преди 11 години

Ako se be6e izrazil po-milo 6te6e li tova da promeni fakta, 4e komunistite okradoha vsi4ko kakvoto bi moglo da ima??!! Nagli manipulira6ti nahalnizi s ambizii za vlast !!!Ne drugar4eta, nqma da stane, vse o6te ima jivi podeni po vreme na daktaturata (kolkoto i da raz4itate 4e dokarahte sredna prodaljitelnost na jivota 60 god.)

177

VDCH

преди 11 години

Итересно...?1Последния път когато я чух да говори (а това беше преди около месец) каза, че щяла да подкрепи ГЕРБ, въпреки, чу преди това пък говореше че страната е и в технически и във фактически фалит

176

оптимист

преди 11 години

ЕИ че нагледци сме избирали да ни управляват...Пенсионерите изяли резерва???Да .но нека да попитам защо ББ национализра професионалните фондове и 500 млн лв в тях изчезнаха яко дим???Как къде и защо изчезнаха парите ни за здраве 2.4милиарда лв-резерва на НЗОК.???И пенсионерите ли ги изяли??Кои са наглите!!!.

175

ЛОВЕЦА

преди 11 години

ТАКАВА ФАМИЛИЯ КАПОН КАТО ТАЗИ БОЯДИСАНА ЧЕРВЕНА ДРУГАРКАНИЕ БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ!АБЕ,МНОГО ЧУЖДЕНЦИ СА НИ ПОЛАЗИЛИ БЕ!ЧЕ И МНОГО "АКЪЛЛИИ''!

174

Анонимен

преди 11 години

Значи тези тези дето с 5 до 10лева им се вдигнаха пенсиите му изядоха резерва а не тези които вземат по 8 хиляди лева заплати плюс по 30 до 50 хиляди лева бонуси.Да не говорим за издръжката на депутатите от същите тези хора с по 150-200лв пенсии, които бяха принудени да затягат колана 4 години.Срам , срам, срам и дебелоочие!!!

173

моли

преди 11 години

Точно пък тази госпожа трябва да се изказва....

172

Анонимен

преди 11 години

До пенсионер Май още искаш даму ядеш попарата на Борисов или си я хапваш ,затова пишеш така

171

216 е прав

преди 11 години

Пак в Събранието,дето пише-Съединението прави силата ще има 240 разединители и лобит'ели на народна софра,пак ще ни управляват някой си от ,,политическата класа'',пак ,,робската класа''ще си мълчи и слуша покорно,пак ще увеличават тока,водата и всичко що може да се увеличи.И съм убеден,че след изборите живота ще стане отново песен,но ще е тъжно, ако роби да я пеят.

170

Анонимен

преди 11 години

boko priznaisi ,che ti si nacara desnata raka i toi be navlast chrez teb !...

169

Иван Бухов

преди 11 години

Пенсионерите не са изяли резерва, а от техните залъци е крадено за да се дават бонуси на верните хора!!! Пенсията ми изчислена според новия облагаем доход, който е 623.40 лв. следва да бъде с над 160 лв в повече от това което ми е дадено на този първи април! Три години съм краден и продължава да ме крадат, докато не ми се индексира пенсията по закона!!! Никакви проценти, никакви швейцарски правила с прескочени години!!! Стига лъжи и кражби! Не сме прости!!! Да протестираме и то остро!!!

168

Акъл море

преди 11 години

До пенсионер 232 Правилно си забелязал.Каквото Станишев каже в повечето случаи е умно,защото той е умен ,образован и интелигентен.Каквото каже Тиквата е почти винаги лъжа,демагогия,наглост и простотия,защото той е ***,необразован,нагъл,а също мутра и престъпник! Умен пенсионер си!

167

231

преди 11 години

Но дано поне управниците са прочели нещо за Френската революция,защото тези ,които за употребили гилотината са се запознали с нейната ефективност.Без намеци и омраза.