Снимка: Булфото

Обидно и безсрамно е бившият министър-председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му "изяли" резерва. Това заяви Мария Капон, председател на ЕНП в писмо до медиите.

След като три години слушахме от любимия му министър Дянков, че излизаме от кризата и че резервът е наред, днес нагло ни бе обяснено, че не ГЕРБ, а пенсионерите са... изяли резерва. Това изказване удивително прилича на думите на един друг кандидат за министър председател, комуто бяха виновни "алчните старци, изпълзели на припек"....

Очевидно PR съветниците на Борисов са го посъветвали да хвърли вината за некадърното управление във финансовия сектор на възрастните хора в България, защото те обикновено гласуват за социалистите и не му трябват в момента, пише още в писмото. Капон заяви, че това са нашите майки и бащи, които мизерстват и не те ви изядоха резерва, а ви отгледаха с грижа и любов, а резерва ви го изсмукаха през схеми приближените ви фирми и монополи.
Председателят на ЕНП подчерта: "Не насаждайте омраза г-н Борисов, за да не я пожънете!"

Настоящият служебен премиер също не бе подминат от болестта на наглостта, обхванала управляващите и обяви досиетата за "чалгата на прехода". Наистина ваденето им на светло се оказа дълго като чалга песен, но съдържанието им вади мръсното бельо на комунизма и не дава шанс на мнозина да изперат мръсната си съвест. Диктатурата на комунистите и машите им от тайните служби погубиха живота на десетки хиляди и съдбата на стотици хиляди. Нужно е поне уважение към пострадалите от безчинствата на Държавна сигурност и смирение пред собствената семейна история на г-н Райков.
 

Коментари Напиши коментар

246

Коцев

преди 9 години

Че те пенсионерите главно са комунисти. Твърдият електорат на БСП са именно пенсионерите, които са вечно недоволни. Борисов посочва именно тях за виновници. Все пак има разлика от пенсионер до пенсионер. Има различни видове пенсионери. Но Бойко визира точно пенсионерите, които са електората на БСП и на които им се плаща за да гласуват за БСП и да подливат вода на останалите.

245

Анонимен

преди 9 години

Като има толкова безработни кой ще изкарва пенсийте

244

z

преди 9 години

boiko shte si syrba sam poparata sega na tezi izbori da podkrepim razlichnite hora v dqsno 44 nomer ENP