74

Анонимен

преди 11 години

Бойко да си сложи лентичките на надгробния венец на ГЕРБ!Той друго не направи.

73

иван

преди 11 години

ТОЗИ МИШОК ОЩЕ ЛИ НЕ СЕ Е СКРИЛ В ДУПКАТА СИ ЗАВИНАГИ АМИ ХАЙДЕ ДА МУ ПОМОГНЕМ

72

Ганю

преди 11 години

До АнонименНе съм на ракии, но съм вече на доста години и помня доста

71

Анонимен

преди 11 години

До ***!Човече, на колко ракии си?

70

Ганю

преди 11 години

МНОГО ВИ МОЛЯ ХОРА!!!!!Не нападайте и не критикувайте другаря Станишев!!!!!!Нека го оставим да продължи все така успешно да доведе делото на живота си докрай!!!!Ако има наистина някой, който би могъл веднъж и завинаги да затрие столетницата и ни оттърве от комунизма, то това е той.От все сърце му пожелавам УСПЕХ!!!!Давай Серго с теб сме!!!Никой веке немой те спря!!!!!

69

Анонимен

преди 11 години

БСП/ДПС,имаха тази възможност,НЯКОЛКО ПЪТИ ,ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХА ,А ----ОКРАДОХА ПАРИТЕ?

68

Анонимен

преди 11 години

До ДОКТОР ГАРАБЕТИ на мен от вчера не са спирали да ми трият коментарите.

67

Анонимен

преди 11 години

Zdraveopasvaneto na koqto i da e normalna darjava nqma ni6to ob6to s partii i predizborni manipulazii.Omrasna mi da 4eta signalite, predpolojeniqta, samneniqta i bezumnite obe6taniq na tozi na snimkata. Podobni sme6ki ot Gerb ne vijdam. Zatova 6te glasuvam za Gerb

66

реаноматор

преди 11 години

ДА , РЕАНИМАТОРА ХОРАТА УЗМРЯХА ОТ ТВОИТЕ ДРУГАРИ,ДРУЖНО УНИЖАВАЙКИ НАРОДА,НЕ СЕ ЯВЯВАЙ,ЧЕ ОМРЪЗНА НА БЪЛГАРИНА ДА ГЛЕДА ВЪЛЧИ,ЗАИШИ,МУЕВИШИ,ОВЧАРКИ,МАСЛАРКИ ,СИРЕШНИЦИ-ЗООПАРК КОЙТО ПЛАШИ И НАЙ МАЛКИЯ ЧОВЕК,ВИЕ СТЕ УГОДНИ ЗА ВАС,КРЪВОЖАНИ ***,УБИЙЦИ НА СОБСТВЕНИЯ НАРОД.

65

ЗА КАКВО

преди 11 години

МОЛЯ КОЙ Е НАСРЕЩА СМЕШНИКА СЕРГИ,ЩЕ НИ ЗАБЛУЖДАВА ДОКАТО ИЗМРЕМ,А ТЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ УМИРАТ,ВЕЧНА ДРУЖБА ДА ЖИВЕЕЕ БСП,А НАРОДА ДА МУ МИСЛИ!

64

Vesso

преди 11 години

Тия не бяха ли на власт?Нещо да направиха тогава?Е като станаха в опозиция направиха.Спираха всеки опит за реформа.Истината е,че болници в Брегово,Берковица,Монтана,Девин,Горна Оряховица и т.н.не трябва да има.Дори във Франция болниците се управляват от мениджъри,а не от доктори.ГОЛЯМА ТОРБА С ЛЪЖИ И ВЪЛШЕБНА ПРЪЧКА.А как ще го направят?Моля по конкретно.

63

КАРИТ

преди 11 години

Май тя има нужда от спешна реанимация....?

62

Анонимен

преди 11 години

БСП да си купи ковчег. Друго не и трябва.

61

Анонимен

преди 11 години

Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей.

60

Анонимен

преди 11 години

Бъдещето е такова и че цялата истина е следната,всички требва да разберат един път за винаги че,всичката политика на ES e,всички разбойници на БГ и на ЕС ще бъдат в затвора.Много от тях ще върнат парите заграбени от тях.Товае политиката на Америка и на БГ И на всички големи държави.Така че БГ мафията го осъзнава много добре и за това драпа за последно,нали ще видите.Затова само ГЕРБ И БОЙКО.нЕМОЖЕ ЕДНИТЕ ДА СЕ ТРЕПАТ ОТ РАБОТА ЦЯЛ ЖИВОТ А ДРУГИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ЛАПАТ НА ГОТОВА СВЪРШИ ТАЗИ НАГЛАСА ЧЕРВЕНА.

59

Анонимен

преди 11 години

Ot kade moga da si kupya avtomat?

58

;

преди 11 години

ТИ ПЪРВО КАЖИ ,КОГА МОНИКА ХОХЕГЕРОВА ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ?

57

Анонимен

преди 11 години

Станишев изцяло копира Доган. Единия почетен председател разпореждащ се задкулисно, другия партиен лидер - също иска да се разпорежда, но друг да вади кестените от огъня. На това в неговата партия му казват номенклатурен играч. Избяга от отговорност защото знае, че осъзналия силата си български народ за нула време ще му духне под опашката при най-малката изцепка.

56

Анонимен

преди 11 години

Наистина здравната система трябва да се анимира и да е в състояние да лекува такива като този на снимката. Напълно е изперкал и предявява една сурия претенции за какво ли не. Да сте чули нещо такова от останалите партии. Само той беснее на фона резултатите на социолозите. Ние си имаме поговорката за кервана и кучетата. Нека си лае палето.

55

призив

преди 11 години

Само със здравеопазването не се заигравайте !!! Това е носеща колона във всяка държава.Не политизирайте здравеопазването .Нека остане едно чисто и свято място!