58

Срамота

преди 11 години

"Марин Райков подчерта, че Стоянов е проверяван през 2008 г, когато не са били открити данни за съпричастност. " Тук не става дума за това, при коя проверка е излязла или не е излязла наяве истината, а за морала на лицето Божан Стоянов ! Нима той не е знаел истината за себе си ? Не прави чест на Марин Райков, че се опитва с дипломатически посуквания да замазва пейзажа !

57

Нищо учудващо

преди 11 години

С изявлението Райков потвърждава, че е гадно комунистическо ***. Едва ли някой е учуден. Припомнете си Боков с вината и мезетата. Те и много като тях са отглеждани и "възпитавани" с пари от ДС, която ликвидира хиляди достойни българи.

56

Защо?

преди 11 години

Защо ченгетата Маринчо и Божанчо крият и не признават, че са служили (служат) на дявола?

55

Честен

преди 11 години

Този Евтим Костадинов и оная скромба в комисията Бончева ще бъдат съдени като предатели. Ако знаят какво ги чака.

54

факт

преди 11 години

Този е потомствен чалгаджия...и баща му и той са агенти,естествено че защитава колегите си.То в ГЕРБ са все мутри и милиционери-все любители на чалгата,да не говорим за техният идол.Само фамозният му прякор-тиквата говори що за чалга идол е.На 12.05.2013г. да кажем НЕ на комунизма-ГЕРБеризма.

53

Асфалт паша

преди 11 години

Ако Асфалт паша и Чехлю(Пастирката) си мислят,че протестите са им се разминали,жестоко се лъжат, и много скоро ще го разберат.Няма да ги спаси нито оставки, нито високо кръвно, нито докараните прасета пред или в Парламента.Гражданите Управляват чрез своите политици, а не Обратно! Следователно - за да е Вярно това твърдение, трябва да има Постоянна Обратна Връзка и Проверка - Задължително над политиците трябва да има Пълен, Постоянен и Прозрачен Контрол от страна на Гражданите - в противен случай, Демокрацията е Безсмислена! Без пълна прозрачност в Държавата, няма Демокрация, а има просто Мутро

52

имигрант

преди 11 години

"По думите на Райков темата за ДС далеч не е централна за обществото, а е част от чалгата на прехода."Я па да не е централна тази тема! Ай да му се не ама види верно ли???А защо народа се пали и самоубива по площадите?Точно заради това другарю Райков - защото вие комунистите не искате тази тема да стане централна!!!Ете - затова България е с най-малките заплати в Европа, защото бившите ченгета станаха мутри - като бившия ни премиер! И докато темата не е централна ще става по-зле!!!

51

Кики

преди 11 години

Нека само да направим уточнение - ЗАКОННО незаконно източени и откраднати! Да се гордеем с Герб, които окрадоха държавните пари!

50

Камелия

преди 11 години

Герб издигнаха организираната престъпност до нови нива! Те я направиха легална и я вкараха по министерствата. Те са обществено зло, което трябва да бъде изкоренено от управлението.

49

ГЛУПАВ ЧОВЕК

преди 11 години

Този човек се изложи .За тях да крадеш , да убиваш и да подкрепяш репресиите са нормално кариерно развитие .

48

хахахаа

преди 11 години

другаря примиер удари гредата и си вкара автогол...

47

Българин

преди 11 години

До 38: Прав сте - ченге защитава ченге! Но както виждате, има ***, които защитават ченгетата.

46

Анонимен

преди 11 години

Все едно да го питаш дали БУДА е бил агент на ДС и той да не го защити.Винаги аршиина е бил различен БУДА беше срещу едни агенти на ДС, даже върна дипломати. Но други остави, трети замрази, някой ги унизи.Лошото е че или или, няма ама този агент е бил агент ама се е поправил и вече е от нашите.За това и след 100 години ще са все в устата на политиците когато им е удобно. Едно време а и сега дипломат е агент с дипломатически имунитет. Различна е трактовката. Ако някой не е съгласен с това

45

Анонимен

преди 11 години

Има ли някой читав от герб и техните протежета? Май НЕ!

44

Анонимен

преди 11 години

Гарван гарвану око не вади!

43

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за позицията Ви г-н Райков.За съжаление чалтата все още съществува.

42

Много да внимават!

преди 11 години

По всичко личи че "милите" ни политици смятат ни за *** и необразовани.Те буквално се подиграват с нас и с нашето обществено и социално положение.Не знам с какви очи се показват пред хората,но предричам че тази предизборна кампания няма да е като другите.....Ще изпитват страх да излязат и да говорят пред хората.И да внимават с изпълнението на пред изборните обещания,че ще се чудят от къде им е дошло!

41

Анонимен

преди 11 години

самите българи сме диви и изостанали

40

така е

преди 11 години

естествено, че няма да е централна тема в твоето общество, при положение че баща ти е бил един от най-добрите шпиони на ДС. Т.пак, всички от ДС и техните протежета на въжето!

39

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен40:Идиоат,кой създаде тая комисия та си се завайкал акот вдовица за ....!Този председетел на тази комисия нали е бил също от ДС и после милиционер!!!Я да вървиш на майната си,вдовицо не..........!