75

Мен

преди 11 години

Абе защо тоя брадатия гибон все за етнически истории говори. Може полицията да иам информация че се готвят да откраднат нещо или нещо друго да направят. Защо задължително Лютфи-то трябва да размрънка, че е на етническа основа. Тоя човек ще е виновен ако се случи нещо лошо в България.. Трябва още сега да приберат и задълго в панделата за системно насаждане на етническа омраза.

74

Анонимен

преди 11 години

Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей.

73

ВСИЧКИ СА МАСКАРИ

преди 11 години

Всички партии купуват гласове - в Перник ГЕРБ дават по 65 лева ,Но ДПС не купуват гласове , тяхната тактика е друга , принуждават мюсюлманите да целуват Корана и да се кълнът че ще гласуват за ДПС , иначе ако умре някой твой роднина няма да го опеят Ходжите . И това е пуснато с официални документи от Главното Мюфтииство на Турция .Не знам къде дреме шефа на ДАНС .Това го чух на Спирката .

72

dan

преди 11 години

На *** вяра да нямаш Така ме учеще баба ми Аз съм на 70г

71

коста

преди 11 години

Ами защото ДПС си е отявлена мафиотска структура,а не партия.Не ,че другите са много по-свят де...

70

Анонимен

преди 11 години

ДПС Е ОТ ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС СЪСТАВЕНО ВОГЛАВЕ С КАПИТАН /ОТ ДС И МАЙОР ОТ КГБ/ АГЕНТ САВА.

69

Анонимен

преди 11 години

ПОЛИЦИЯТА РАЗСЛЕДВА,КАК С ОСЕМ КУРШУМА В ГЪРБА СЕ Е САМОУБИЛ КОВЧЕЖНИКА НА АГЕНТ САВА В ЦЕНТРАЛАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ФЕСОВЕ...

68

?

преди 11 години

А ДПС какво иска ? Винаги да са с привилегии и толеранс към тях. ? Е, стига толкова !!

67

от Пловдив

преди 11 години

И не само в Столипиново... Я да проверят и другите по-малки махали ,пък може и някои ислямисти на открият. Хайде ,ченгенца ,заслужете си заплатите.

66

Това не е полиция

преди 11 години

Едно време в милицията ти хвърляха една гора бой за да те предупредят,а сега подписваш един протокол,че си предупреден.

65

АНОНИМЕН

преди 11 години

ТЕЗИ ХОРА КУПУВАТ ГЛАСОВЕ В СТОЛИПИНОВО.НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СА ИЗВИКАНИ БЕЗ ПРЕЧИНА.ДПС ИМ ПЛАЩА.

64

Анонимен

преди 11 години

На къде отиде България -5ООг под турско робство ,и сега *** в парламента и те ще ни управляват , ДА СЕ ИЗМЕТАТ ТУРЦИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА

63

нттгож

преди 11 години

Така беше и по президентските избори.Много от кадрите на ДПС и БСП бяха арестувани по някакви си обвинения ,храниха ги един месец в полицейските участъци,без да ги разпитват,абсолютно нищо и като свършиха изборите по мирно по кротко ги пуснаха,без обяснения.Иначе полицаите са се отнасяли добре и с уважение към тях.Това са номерцата на Цветанов уви пак се повтарят.това бяха главно хора от структорите на ДПС.

62

Българин

преди 11 години

Тези от ДПС що не си вземат турските паспорти и си отидат в "родината". Да да ама не, искат да са в ЕС за да продължат експанзията срещу християните. И нашите политици ги пускат през България към Европа - не се ли усетиха вече. В централно европейските държави вече го разбраха. Затова и в Шенген ще влезем на кукуво лято !

61

Анонимен

преди 11 години

Усещате ли на къде вървят нещата.Сега,като загубят изборите,ще се оправдаят с това,че от цик не са им дали кода.От 10 кладенеца вода носят само и само да имат нещо с което да се опитат да оспорят изборния резултат.Колкото до привикваните-ми да ги привикват.Какво се оплакват по медиите.Нали са много честни,нали работят за народа значи няма от какво да се притесняват.Нали и полицаите гласуват и те са хора-нека да се срещнат с гласоподавателите.

60

Анонимен

преди 11 години

С Възродителния процес се свързва и т.нар. Голямата екскурзия през 1989 г., при която около 360 000 се изселват от родината си в Турция, около 150-160 000 от тях се връщат обратно след падането на БКП от власт. Втората вълна от съпротивата на турците в България срещу насилствената асимилация през 1988 и 1989 г. изиграва значителна роля за оформянето на открито гражданско противопоставане на комунистическия режим в последните му години.[14][15] Процеса води до натрупване на потенциал за разбиване на нацията и противопоставяне на едни нейни части на други по етнически и религиозен признак. Т

59

Анонимен

преди 11 години

Като резултат от този процес насилствено са сменени имената на 850 000 мюсюлмани. По време на съпротивата на протести излизат около 40 000 души (13-15 000 в 24 декември 1984 г. -19 януари 1985 г. и 25-30 000 в периода 19-27 май 1989 г.), има бити, интернирани, над 1000 са хвърлени в затвори и в концентрационния лагер Белене, десетки са ранени, убити са 29 души - 1 жена при атентата на гара Пловдив от 30 август 1984 г., 8 протестиращаи (включително 1 бебе) в периода 24 декември 1984 г. - 19 януари 1985 г., 7 (4 жени и 3 деца) при атентата на гара Буново, трима са разстреляни /по официални данни

58

Съдебен процес

преди 11 години

През 1991 г. заради Възродителния процес са повдигнати обвинения срещу Тодор Живков, ген. Димитър Стоянов, Петър Младенов, Георги Атанасов и Пенчо Кубадински. Първоначалният състав на обвинението е чл. 162, ал. 1 от Наказателния кодекс и се отнася до проповядване и подбуждане на расова и религиозна вражда. През 1993 г. обвинението е заменено с ново, формулирано като "престъпление по служба".

57

Нико Яхиел

преди 11 години

Прави срамно впечатление, че началото на провеждането на възродителния процес дори за нас в кабинета на Тодор Живков си остана дълбока тайна. Уверен съм, че никой от нас, оставам отворена вратичка за Милко Балев, не е знаел за подготовката и началото на тази акция. Когато тя започна ние узнахме за подробности от бюлетините за предаванията на западните радиостанции и вестници.

56

ФЕН

преди 11 години

МЕСТАН НЕЩО ДРУГО НЕ ВИДЯ ЛИ , ПРИМЕРНО ЕДИН ГОЛЯМ *** С ИЗПЪКНАЛИ ЖИЛИ ПО НЕГО ВЕЧЕ ОМРЪЗНА НА ВСИЧКИ БЕ ЧОВЕК