38

БЪЛГАРКА

преди 11 години

КАК ДА ВЯРВАМЕ НА ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА , КАТО ТЕ СА ПО- ГОЛЕМИ И КРАДЦИ И НАГЛЕЦИ И ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СИ ПОМИСЛИ ЧОВЕК. ДО КОГА ТАЗИ СИСТЕМА ЩЕ РАБОТИ ТАКА?! ТИ НА МЕН , АЗ НА ТЕБ И ДО КРАЯ НА....... МАНДАТА. ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. КЪДЕ СА ЛЕВСКИ И БОТЕВ - ДА ВИДЯТ КАКВИ ИЗЧАДИЯ АДОВИ ИМА СЛЕД ТЯХ, КОИТО ДОУНИЩОЖИХА СТРАНАТА.

37

Анонимен

преди 11 години

Не зная съображенията на гл.прокурор,за да иска осовобождаването на Малена Филипова.Но се питам, защо така настървено защитава явно провинен прокурор?Този прокурор с действията си опорочи длъжността прокурор,която следва да се предполага,че се заема от знаещи и неподкупни хора,което не може да се каже за Р.Василев,който явно е получил и диплом по втория начин.

36

стефанов

преди 11 години

Правилно и все в тоя дух г.н Цацаров ,но да се потърси отговорност и от тези които и разпореждаха на г-жа Филипова да "проверява" колегите си .Какво са правили бившия главен прокурор и този които се правеше на главен , а тези които изпълняваха поръчки .Много бързо ги забравихме или вече няма злоупотреба с правото?

35

ентъртейнър

преди 11 години

Магистрати подслушвани и разследвани от ДАНС и ГДБОП без наличие на данни за извършено престъпление, а очевидно и без съдебни разрешения.Каква Европа, какъв Шенген, каква правова държава. Ние сме маймунарника на Европа, това дори и в Румъния сигурно не се случва. Айде моля всички ***, заради които ме е срам да се нарека българин, под строй да заповядат да пуснат гласче за ГЕРБ (понеже или не зацепват или не ги притеснява, че те са отговорни за случващото се)

34

Анонимен

преди 11 години

А защо не поиска оставката на подвелия го зам.градски прокурор и неговия шеф?Защо не поиска уволнението и на Петьо еврото?Защо не си отвори очите и да види,че престъпници командват прокуратурата и изземат функциите й?Докато не очисти прокуратулата от кадрите на Цв.Цветанов"найголемият юрист"в държавата,прокуратурата няма да работи.Но как да го стори като и той е назначен от Борисов и Цветанов.

33

Анонимен

преди 11 години

Цацаров иска уволнение за Малена ФилиповаВ затвора!

32

До тн немеца

преди 11 години

Ти съдия или адвокат си бе "умник".Влизал ли си въобще в съдебна зала да видиш съдиите какви простотии вършат за пари и как за тях все няма доказателства ?Примери ли да ти давам ? Знаеш ли , че всичко даже и на досъдебното производтво зависи от тях и като ти прецакат дори и един протокол за претърсване и делото заминава в канала.Пожелавам ти да те съди "честен" съдия по негодно обвинение и да ти отреже зелката като не му платиш да видиш тогава къде е най-голямата корупция.

31

Анонимен

преди 11 години

Цялата съдебна система е корумпирана и деградирала ! Като свински черва са навързани прокурори ,съдии,политици -нищо общо нямат със справидливостта и закона ! Това е основната причина тази България да е на дъното на всички класации,най-мизерната държавица в Европа,където хората си режат пръстите и се палят ! Който иска да живее нормално да намери Терминал 2 !!!

30

ВНИМАНИЕ

преди 11 години

Искам от ВСС (разбирай БЪЛГАРСКОТО МЕШЕРЕ) Малена Филипова да бъде наказана с най-тежкото дисциплинарно наказание освобождаване от длъжност,

29

Nemeca

преди 11 години

Винаги твърдя по форумите на базата познати които работят по съдилищата, че никога проблема не е в съдията по делото, защото той работи на базата представени доказателства и действащи закони в Република България. Обвиненията се правят от следователи и прокурори. Всеки който има поне малко информация относно тази прослойка ще е наясно, че там читав юрист няма как да пробие - пълно е с корумпирани, деградирали хора, които за пари са готови да продадат и майка си. Доказателства - всеки ден четем.

28

Nemeca

преди 11 години

Абе какво означава "наказание-уволнение". Има ли противозаконни действия? Така както е написано - има. Знае ли се кой го е направил - така какот е написано се знае. Въпроса ми веднага е, защо не се търси съдебна отговорност на тази "жена"? Или в България НАЙТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ е просто едно уволнение? Как ще уплашиш с такива наказания останалите прокурори? К'вото и да надробят, най-много да ги уволнят. Б***СИ ДЪРЖАВАТА.

27

Правдьо

преди 11 години

А какво стана с депутатът от ДПС Митхат Метин който преди 3-4 години заплашваше в град Левски бившия шеф на земеделската служба Володя Гичев там? Къде са тогавашните съдии сега?

26

Анонимен

преди 11 години

миро найденов в затвора заради поне 20 афери в последните 10 години.ирландско месо кражби в екоравновесие пил.бутчета през оряхово лобистки интереси той е човек на Димитър Зоров

25

твърдо НЕ!!!

преди 11 години

Аз пък питам, дали въобще има съдебна система в България???

24

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО ,СЕГА ТЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СГРЕШИХА ,А ИДВАЙКИ НА ВЛАСТ НА ДРУГА ПАРТИЯ НЕ ЗНАЕМ КАКВИ ГРЕШКИ БИХМЕ ПОНЕСЛИ

23

Анонимен

преди 11 години

Затова всички доклади ,на ЕК от ЕС за България ,като 1-ва точка винаги ,са:-----СЛАБА СЪД. СИСТЕМА в Бг----

22

33503

преди 11 години

Цацаров - крило за сюромаси! България е малка страна и всичко се знае. Кой какво е правил на тъмно. Проблемът е с изучаване на историята. Например не се изучава Народният съд. АСъдени на смарт над 2 000 - министри, депутати, банкери, съдии, полицаи, журналисти,както и обикновени бандити. Той е 6-ти поред, тоест сега се очаква 7-мият. Логично осъдените на смърт следва да са 6-7 000 . Но алчността и простотията не се лекуват . Пример - Цацаров.

21

KIKO

преди 11 години

SADIISKA MAFIA !!!!!

20

Ecce homo!

преди 11 години

Ecce homo! - Ето човекътПерлите на Цацаров имоти за 1 милион ?Сотир Стефанов Цацаров през 2010г. е купил имот в София апратамент с гараж, а на дата 2012г. имот от 761 кв.м. в Манастирски ливади запад, на ул. Христо Иванов.Покупките на Сотир Цацаров започват още през 2003 г. когато той и съпругата му Меглена Илиева Ангелова Цацарова купуватапартамент 101, 50 кв.м., ведно с изба и гараж в Пловдив на ул. Жан Жорес 20. По личните му твърдения с помощта на заплатата му като съдия.Същия има и имот на бул. Шести септември с площ от 91,65 кв.м. , закупен през 2004г. Ид. части от дв

19

Dura lex, sed lex

преди 11 години

Искам от ВСС Малена Филипова да бъде наказана с най-тежкото дисциплинарно наказание освобождаване от длъжност. Бедната прокурорка е заплашена и от по-страшни наказания мъмрене, мъмрене с предупреждение, строго мъмрене без предупреждение и т.н. до ной-страшното строго гледане под вежди.57.Dura lex, sed lex. - Законът е суров, но e закон. (т.е. дори лошите закони трябва да се спазват)