12

Анонимен

преди 11 години

Депеш в момента са много далеч от истината и това, което бяха през 90-те.

11

гур

преди 11 години

Тоя Бен Хилиър по-добре да отиде да стане готвач или автомонтьор, или художник, или жокей, или спортист, или банкер....или каквото там иска. Но да остави музиката и продуцирането. Защото *** вече втори албум на една иначе адски велика група.И Delta Machine, и Sounds Of The Universe са един дол дренки. Някой по-долу вече го написа много точно. Лошите аранжименти прецакват и добрия марериал. Който е някъде около 50% от цялото.

10

АнтиКаруцар

преди 11 години

Ultra също е след Алън, но е един от най-добрите им албуми изобщо, според мен вината е в продуцента, в случая с този и предишните два албума - Бен Хилиър, и в трите има и супер песни, но цялостно можеше да са много по-добри. Както и да е, чакаме 12 май :)

9

Clean

преди 11 години

Личи си, че авторът на статията е сравнително млад фен на Depeche. В смисъл - запалил се е след края на 90-те.Инак нямаше да изпише такива глупости.Аз си спомням как излязоха и "Violator" и "Songs Of Faith And Devotion", които съм слушал с нагласата "я да чуем новия Депеш"...и никога няма да забравя, как ни действаше тогава тази музика. Все едно беше от друга планета. Ама в напълно буквалния смисъл. Мачкаше преди да си го чул. А Delta Machine трябва да се напъваш, за да го харесаш. Нищо общо.

8

Кът

преди 11 години

До devotionИзвади си главата от ***.

7

devotion

преди 11 години

какъв алан , той никога не е бил от депеш мод. трябвал им е човек за турнетата и чрез нещо като обява за работа са го взели. алън си пише и музика и сега, само дето никой не го е чувал

6

Alan

преди 11 години

Не могат да достигнат никакви висоти вече, защото я няма основната движеща сила на саунда на Депеш - Алан Уайлдър. След напускането му всичко издадено е малко над средното ниво. Гор е страхотен композитор, Геън невероятен вокал (вече не му отиват циркаджийските номера по сцената), Флечър е майстор на звука, но саунда и динамиката са на средно ниво без Уайлдър!

5

???

преди 11 години

"ослажда "???

4

Анонимен

преди 11 години

.Иван Пушкаров. Никога не трябва да забравяме 1992г. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 4 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов бог дъго прости и Иван Костов и БКП, бяха наистина гениални злодей.

3

Дебел

преди 11 години

"Soothe My Soul" не само, че не е "бъдещата абсолютна класика на бандата", а си е едно от най-слабите парчета, които изобщо е излизало под марката Depeche Mode.Тази група никога не е имала толкова слаби аранжименти, колкото в Delta Machine. На места са направо аматьорски. Звучи като демо.Инак, материалът е 50:50. Половината песни са стават, половината са очевиден пълнеж.

2

Анонимен

преди 11 години

Depeche Mode никога не са отстъпвали от старата си класа за да е нужно да се връщат там.Преди 30 години те не,че тръгнаха по нов път,а започнаха да проправят нов път в музиката,да изпълняват нещо съвсем непопулярно дотогава и само след няколко години бяха на върха.Soothe My soul спокойно може да се постави сред топ 10-те им за всички времена.

1

.....

преди 11 години

Не могат