98

Анонимен

преди 11 години

ДА НЕ СЕ ПАЛИМ!-А ТОГАВА КАКВО ДА ПРАВИМ? ДА СКАЧАМЕ ПОД ВЛАКОВЕ ТЕ ЛИ?

97

до 26 и 27

преди 11 години

Последните години имаме все повече хора с лабилна психика - преекспонирането на теми, като самоубийства ги ласка към подобно действие! Преди да крещиш и да обясняваш за *** и турците /апропо те са твърде арогантни и себични, че да се самозапалят:))) / помисли! Не е редно в праймтайма всички национални телевизии да излъчват УЖАСИ, защото вечерните новини са точно това - един хорър, и ако могат биха снимали в детайли и излъчвали как се палят, как мачкат някой и прочие! Ами децата?

96

Анонимен

преди 11 години

Лошата новина е новина, добрата никой не я забелязва - това е станало мотото на много български журналисти и цели медии. Това което показвате по телевизии, вестници и сайтове дами и господа е достъпно до децата ни. Това че наричате нещата с изкривени имена обърква и после не се чудете, защо детето ви иска да стане "мутра" - а вие ги наричате добре облечени бизнесмени. Не е ли разочароващо че трябва да има отделна рубрика за добрата новина? Не казвам, лоши да няма но не и да ги преекспонирате!

95

Анонимен

преди 11 години

Самоубивайте се, но тихо и кротко, по тавани и мазета, не го правете обществено достояние, че на политиците им пада имиджа за успешното им управление! Самозапалванията демонстрират израз на крайно отчаяние от системата и вяра, че нещо може да се промени. Недеите така, излагаме се пред чужденците!

94

Ами да цензурират!

преди 11 години

Вестници, телевизии, сайтове - всеки се надпреварва да качват снимки, да взимат интервюта, да ти го навират непрекъснато в очите! Колкото по-детайлни са снимките и по-ужасяващи - толкова са по-доволни журналистите от свършената си работа! Ето и днес до одеве беше интервюто със самозапалилия се! Трябва да престанете да го афиширате и ще престанат и да се палят! В зачестилите случаи огромна вина имат и журналистите и това нека да им тежи на съвестта! Новините приличат на филм на ужасите вече!

93

Кешовица

преди 11 години

Хммм, бедни сте и уж *** от глад, ама и компчета си имате и интернетче? Нещо не ми се вярва в момента да стискате запалките..

92

иметоми

преди 11 години

Как няма да се паля бееееееее, паля и дим да ме няма, тая държавижа отдавна не е наша!

91

pancho

преди 11 години

nikoj ot nas ne e iskal jivota,jivota nqma inikoga nqm da ima smiyl ,ne se samozaplvajte ,ne se besete i t,n, prosto sednete pomislete kavo mojete da dadete na blizkite si, na sveta ,ako vi trudno poglednete decata i se uchete ot tqh.AMIN

90

???

преди 11 години

И каква е алтернативата на безизходицата? Има ли значение дали ще умрем от глад или от огън?И защо да не умираме по собствено желание - ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ХРАНТУТИ *** И ПОЛИТИЦИТЕ ЛИ???НЕ МИ КАЗВАЙТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ С ЖИВОТА СИ - ДАЙТЕ МИ АЛТЕРНАТИВА!!!

89

Анонимен

преди 11 години

Емил Димитров хвана терминал 2 -ха ха и старците напускат България.Гарантирано от ГЕРБ !

88

анонимен

преди 11 години

втълпяват ни че сме малка държава ,и наскоро го чух от служебния примиер ,а не сме малка държава политиците ни нямат самочуствие чудя се ,че вишистите незная българската велика история те трябва д вдъхват увереност,а са мишоци ,продажни.

87

eve1

преди 11 години

Да,точно така,политиците не разбират от самозапалвания,само собственият им живот е мил затова да запалим тях.

86

Анчо

преди 11 години

Не се палете, палете олигарсите и политиците!

85

Комунист

преди 11 години

Пролетарии от всички провинции, съединявайте се- трябва класово самоусъзнаване!!! Когато сме много ще сме силни! А на ***, които подкрепят Волен ще ги помоля да си пуснат архивите на БНТ и да си припомнят колко лобистки закона прие ГЕРБ, чрез подкрепата на урода Болен, докато Бойко не му разцепи и без туй умрелата парламентарна група и чак тогава Болен се сети да вие като куче с прегазена ***!

84

instryktor

преди 11 години

sled kato shte mrem neka namerat smarta si i djvoli politici ili tehni blizki a ne da gorim kato fakla kojato ne dava svetlina

83

Анонимен

преди 11 години

До 104, Волен говори едно, прави трето, а дали изобщо мисли и за какво си мисли и дали е свързано с реалността е съвсем друга работа. Лошото е, че и *** дето ще го вкарат в парламента и те не мислят, защото със сигурност не могат.

82

Елена Петрова

преди 11 години

ТРЯБВАТ ЛИ ВИ ПАРИ? НАД 1000 $ (долара) месечно? Печелите по 27 $ (долара) на ден единствено което трябва да направите е да се регистрирате тук sumixs/?ref=1467805 След това избирате Survey там не е нужно да гледате клиповете, а трябва да отговаряте на анкетните въпроси те са с посочени отговори просто трябва да си избере отговора за всеки един Survey ще имате 8 въпроса и така след като попълните така наречената анкета(Survey) вие ще получите 9$ (долара), имате право на 3 Survey-a на

81

менте

преди 11 години

в едната си ръка държа сърп а в другата чук .

80

Анонимен

преди 11 години

Никога повече комунизъм и Герб !

79

78

преди 11 години

Волен Сидеров е единственият политик, който от години, драги българи, ви говори истината че ние сме колониална държава и трябва да излезем от този модел.Защото сме жертва на плана Ран-Ът. Планът Ран-Ът е гласуван във Великото народно събрание по предложение на Луканов. От този план досега ние не сме излезли.По тази причина пенсиите са ниски, заплатите са малки, няма прогрес, няма процъфтяване и всичко е накриво, защото ние сме сложени в един капан.Това е все едно да си изкопал един трап, да паднеш в него и да се чудиш защо не можеш да се движиш насам-натам. Ами защото си в трап, защото си до