47

Странен

преди 11 години

До АнонименНе знам към кого е това обръщение, но очевидно неяснотатата в "програмата" на "Пубелчана администрация" е очевидна. Поведението на Плевнелиев е на махленско ниво, не му е работа да ограмотява партии, още по-малко му е работа да демонстрира такова ниско ниво на поведение. Че защо само партии, за ограмоти и нас, обикновените хора, щом е толкова дашен и има свободно време.

46

Анонимен

преди 11 години

До eТъпанар, знаеш ли изобщо програмата на Публична адм., че се изказваш?

45

Анонимен

преди 11 години

До АнонименЯне има доста добри шансове да влезе в политиката и нямам никакво обяснение защо сте седнали да го одумвате така. Типично родна черта е, да плюем по каквото и да е.

44

Той

преди 11 години

До eНе знам твоето какво образование е, по публична администрация си е съвсем нормално образование. Вероятно имаш списък със специалности, които зачиташ, но по същата логика икономика, мениджмънт и т.н. може да ти се струват недостатъчни.

43

Смелчага

преди 11 години

О, да, аз също мисля, че такова обучение няма да е в повече на всички партии. Тези, които се мислят за прекалено знаещи, са хора, които трудно се поддават на развитие. Поздравления за РЗС и по специално за Яне Янев, че ще отидат на курс в Президенството.

42

e

преди 11 години

какво образование е публична администрация????висше за *** ???

41

Анонимен

преди 11 години

Пълен та*ак.

40

Анонимен

преди 11 години

Янка с гроздедо за трактора,а сега ОБСЛУЖВА дебелия ***!

39

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката е ШИВА!

38

Анонимен

преди 11 години

Ооооооо,пудела на дон буда!

37

Селякът

преди 11 години

Хей, хора тия Гербери се оказаха доста ,нагли дори по нагли от "Наглите". Борят се всички партии за власт и пари. Не ги е грижа за хората,за нас обикновените. Не ги искаме повече,тези партии се изчерпиха с грешките си и неправилната политика която водят.Вместо да дават добър пример те купуват гласове, а после за да си възвърнат изхарчените средства,се превръщат в мародери. В тях няма нищо патриотично за род и родина. Това президент,първи министър би трябвало да бъдат съпричастни като "майка и баща" за Обществото и Нацията като цяло. Вярвам ,че имаме млади хора образовани който би могло да се о

36

Анонимен

преди 11 години

Ей Яне отново ли ще бъдеш с Буда я кажи?ако си с него изобщо не ме търси да гласувам за теб.

35

Анонимен

преди 11 години

Един средно интелигентен българин никога не би гласувал за Герб !

34

Анонимен

преди 11 години

Това малкия Буда ли е ?

33

Миши

преди 11 години

Много добра идея... Колкото по-образовани, толкова по-образовани... Не трябва ли всъщност всички партии да минават през такова обучение?

32

Тъз -урветина

преди 11 години

На тъз -урветина няма ли кой да и го сложи в устето.Що не се гръмне?

31

Мъдреца

преди 11 години

Яне , Яне лудо Яне !Я си прегърни най-хубавата жена , та си легнете , та дете си направете - може пък да излезе хубаво , умно , щом ще го правиш с оная си работа !Виж за политиката - забрави !

30

Анонимен

преди 11 години

Янето знае,че танцува последен валс и затова така се вживява в играта.Но,играта свършва и се задава нов сезон на Dancing Stars,с нови играчи с нови физиономии и нови стъпки по дансинга.Янето не можа да уволни председателя на журито.После се сцепи да се натяга,обещаваше страхотни изпълнения ,но не успя.Членовете на журито и зрителите останаха разочаровани и ще го изключат от понататъшно участие.А как му се иска още...

29

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 26В една дружинка ли са или са конкуренция с плев...

28

Мария

преди 11 години

Много грозни и *** думи на *** хора. Хора, дето си нямат друга работа освен да си избиват колексите и да плюят яко по каквото им падне. Ясно що сме това положение.....ако всички сме такива и от нас зависи бъдещето на страната пази Боже!