90

Анонимен

преди 11 години

Задава се нова коалиция - Атака плюс ГЕРБ :-) Така протестният вот ще е за който трябва пак.

89

Анонимен

преди 11 години

Партията на Антонио Лопес докара 30% безработица в Испания. Хайде да не ни подкрепя, плийз.

88

Лиляна Павлова-внучк

преди 11 години

facebook/anton.todorov.180/posts/10200148460572640Антон Тодоров за Лиляна Павлова: "Баба, дядо, баща от рода Павлови - няма празно, всичко е от ЦК на Българската комунистическа партия, БКП - терористите и национални предатели, които съсипаха живота на поколения българи.

87

Анонимен

преди 11 години

ЕНП са едно нищо.Същите *** подкрепяха и Надето и кого ли не.Като искат Тиквата , защо не го вземат при тях?

86

Анонимен

преди 11 години

Няма какво да слушате хората от ЕНП!Те "нищо не разбират"!Слушайте само спинишеф и БСПинозните! Само те са "компетентни" и ще ви...оправят! Както само те си знаят!

85

Анонимен

преди 11 години

Само дето ГЕРБ няма да бъдат избирани от гостите си,а от измъчения български народ,доведен до пълна мизерия и самозапалване от Бойко Борисов и неговите маши!Каква наглост-на фона на опустошената ни от тях Родина,те парадират с нечувана помпозност.Това е подигравка с народа ни,която ще бъде наказана на 12 май!

84

Анонимен

преди 11 години

Значи и ЕНП са същата стока като ГЕРБ. Ще бъдат издухани в цяла Европа.

83

Гочо

преди 11 години

В момента?...

82

перо

преди 11 години

Доста пиниз има в изказването муИма си хас да не знае , че ни управ;ява Мутра.Има си хас , че имаме огромна безработица,съсипан среден и малък бизнес,съсипано селско стопанство, ниски доходи на работещи и пенсионери,хаос в здравеопазването и образованието. И най бедната страна в Европа.Е, благодариме Ви за тази подкрепа, ама ние май искаме точно обратното и ще ласуваме за него.

81

ЛАНИ

преди 11 години

И КАКВО ЗНАЧИ СТАБИЛНО И ПАК НА ГЕРБ ЧЕ НАЛИ ВИДЯХМЕ СТАБИЛНОСТА НА ТЕЗИ НЕКОМПЕТЕНТНИ СЛУЧАЙНО ИЗБРАНИ ХОРА - ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ А ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ ХОРА НАЛИ БЯХА ПРОТИВ ГЕРБОВОТО УПРАВЛЕНИ И НАЙ ВЕЧЕ СРЕЩУ БОРИСОВ

80

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ АНТИБЪЛГАРСКИТЕ БСП И ГЕРБ.

79

456

преди 11 години

До ИванНе лъжи бе ***! Кога е било майчинсквото 45 дни?? Тази дето те е раждала не ти ли е разказвала??На фона на тази ти простотия и верните неща които си написал звучат като манипулация! ***!

78

Анонимен

преди 11 години

ЕНП в момента подкрепя ГЕРБ,а след изборите ще подкрепи БСП,защото само тази партия може да състави стабилно правителство,каквото иска Лопес.С ГЕРБ това е невъзможно.Видяхме ги какво могат и затова ги изритаха.

77

ЗА ПРОКУРОР

преди 11 години

На този човек ГЕРБ е Платил 1 милион евро за лобизъм , взети от Пенсионните и Здравните Осигуровки на българите .

76

Анонимен

преди 11 години

ГРЕШКА! ..."ЗАКОЛЕНИЕТО НИ"

75

Анонимен

преди 11 години

ЕНП изпълнява колониалната политика на Брюксел в защита на западноевропейските икономически интереси.Може би и за това им се заплаща.Нашите пък бяха достойни за презрение техни безропотни изпълнители,които дори надхвърляха изискванията им.Сигурно за това също бяха достатъчно добре мотивирани.Чувствува се дългата ръка на отвъдокеанските и европейски ЦЕНТРАЛИ и икономически интереси за съсипването на една държава и един народ.ТАКА ЛИ ЩЕ НАБЛЮДАВАМЕ ЗАКОЛЕНИЕТО СИ???

74

бд

преди 11 години

Абе Лопес,кого пдкрепяш ,и как ги опозна тези кратуни.

73

NAGLOST!!!!!!!!

преди 11 години

ZA6TO G-N LOPES NE DOIDE DA POJIVEE PO VREMETO NA BORISOV I CVETANOV V BULGARIQ, DA USETI NA GURBA SI BEZZAKONIETO, KORUPPCIQTA I NEVEROQTNATA KONTRABANDA 4REZ KOQTO SE OBOGATIHA HORATA OKOLO BORISOV I SAMIQT TOI?ZA6TO NE SE POINTERESUVA KAK SE USMURTI MALKIQ I SREDEN BOZNES, KAK SE UNI6TOJI OBRAZOVANIETO I ZDRAVEOPAZVANETO, KAK NA GURBA NA NARODA BORISOV PILEE6E PARI ZA NEGOVI HRUMVANIQ?zA6TO NE SE ZAPITA, KOGA V BG BA6TI SA UBVALI SEMEIISTVATA SI,HORA SA SE SAMOZAPALVAILI OT BEDNOST I OT4AQNIE

72

Забраван

преди 11 години

Забрави ли? Точно защото не сме забравили,не щем хора с партийни книжки и работили в ДС да ни управляват.Най ме е страх от служили вярно на комунизма в името на кариеризма антикомунисти.

71

От Възмутен - допълн

преди 11 години

И за да не остана лошо разбран - нямам предвид Бойко или някой друг, а поста ми се отнася по принцип. Мнението ми е, че ако Бойко иска нещо да направи и да влезе в историята ще трябва да се изчисти от всички мошеници около себе си и да рестартира системата.