10

Анонимен

преди 11 години

Хуан Карлос няма изход освен да бяга от Испания след такава корупция и скандали. Испания има бъдеще като република, а не като фашистка монархия на Франко.

9

Анонимен

преди 11 години

Испанците са пи4ове не са като нас имат в затвора и министри и депутати и повдигат заслужени обвинения сре6ту недосегаеми кралски особи ! Когато ги попита6 кк го постигат ти отговарят прости4ко ,закона е равен за вси4ки и ако политиците не го разберат ги 4ака втора гражданска война !

8

Гнафт

преди 11 години

Това на снимката мъж ли е или жена

7

Зловещ бияч

преди 11 години

Стига сте ни занимавали с разни кралски ***, които от незапомнени времена само крадат, убиват и тормозят цели народи.

6

!

преди 11 години

Испания е от страните, които навремето са крали здраво с корабите. И ни карат да им се възхищаваме на богатствата. Ние не сме поробвали никого, нямали сме колонии, всичко беше постигнато с труд, кой го отчита това?Аман от първоначално натрупан кървав капитал

5

ха-ха

преди 11 години

"8 милиона евро от държавни поръчки чрез благотворителното си дружество"Каква смешна сума спрямо мащабите на крадене у нас. И сега ще си посипят главите с пепел, а тук получават награди за "най-добър бизнесмен"

4

ha ha

преди 11 години

като чуя за принцеса и си представям някоя красавица, а то тук какво виждам, една безлична кифла и краде..........

3

Знайко

преди 11 години

Един много умен български банкер На име Атанас Буров е казал-"Има три начина да забогатее човек :1.Чрез наследство2.Чрез женитба3.Чрез измама "..... и тея *** описани в статията поддържат стандарта си на живот с измами........

2

Анонимен

преди 11 години

Ех, да беше така и в България - да няма недосегаеми!

1

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно! Справедливост преди всичко. Иначе ще се паркират до България на мястото за провалени държави.