16

НеШеф

преди 11 години

Много сте жалки българите като цяло! Няма значение дали срте шефове или работници. Просто целия тоя народ е мързелив, глупав, зле възпитан, ограничен и безидеен. Шефовете са особенно жалки, защото те са прости работници със късмет или с малко по-грапав език от останалите *** и се намърдват там където изобщо нямат умения и знания защото е по-топло и удобно. Толкова ни е възпитанието и културата да се бутаме да ни е лесно без значение колко сме полезни. Не народ а *** това сме ние нагъзвачи!

15

КУКУРИГУ

преди 11 години

ТИ ПРОСТА ЛИ СИ ***, ЗАИБНЕ?! ТЕ НЕ СТАВАТ ТЪЙ ТЕЗ РАБОТИ. ХА-ХА-ХА! ТИ СИ ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА! СЕ-РЕ-СЕ-ТА-ТА И ДОНОСИТЕ РАБОТЯТ САМО СРЕЩУ ПОДЧИНЕНИТЕ! ВЪРВИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ!

14

Анонимен

преди 11 години

ZAVISI ZA POSTOIANNO ILI VREMENO V OTPUSK GO ISKATE TO NA4INI IMA MNOGO ISKA SE MALKO POVE4E SMELOST :D

13

Шефа съм Аз

преди 11 години

Щом търсите цаката на шефа, значи сте работник! Ами гледайте си работата тогава и няма да се налага да му търсите цаката! Аман от счетоводители ,ей!

12

Анонимен

преди 11 години

тая статия сигурно е платена от данъчните и дават съвети на работниците да топят шефовете си,с две думи казват,вие пуснете доносчето пък ние ще го довършим,честно казано това е вече подигравка,щом не можеш да си търпиш шефа вземи напусни,по обратната логика тои като не може с реб те освобождава,но това за топенето си е направо за съд

11

brosbg

преди 11 години

Е, аз съм шеф. И да, имах си достатъчно работа с напористи селянки с дипломи за педагожки и пр. Офиса ми е в центъра. Излизаме на обяд. Съотв. колежка започва да критикува съответното селянче-стюардеса за какви ли не баналности - доматите не били обелени, имало лук в салатата, картофките не били изпържени като хората. Друга си позволи да ми повиши тон... Коректността от моя страна явно бе взета за слабост. Вече знае, че е бита карта и се мазни на кой къде превари. С един гнусен нервен тон...Абе

10

daniel

преди 11 години

Никой ли не разбра?Според мен номер 1 се базика...

9

Анонимен

преди 11 години

До 1: Имаш голям късмет, че не се познаваме. Скоро недоволството на хората ще избухне по виждан до сега начин. И такива като теб ще бъдат обезглавявани(без изключение) и без правото на гроб. Малко ви остава.

8

Смут

преди 11 години

Индиянци!Гледайте " БОЕН КЛУБ " филма ;)

7

Анонимен

преди 11 години

Епа яс като не сам шеф какоф да сам?

6

Анонимен

преди 11 години

До Шеф-Бизнесмен dobre 4e ima balami da te traqt ti si poredniqt bg bogata6 koito ne ceni tryda na xorata P*DERAS

5

Анонимен

преди 11 години

Съгласен с 1 и 5.Това е да паднеш под нивото на лошия шеф!Да не говорим, че той може да си е бетонирал позицията, но след тези "разкрития" място за недоволния работник няма да остане!

4

Анонимен

преди 11 години

Ако не се разбирам с някой началник, като мъж с мъж или човек с човек, ще си потърся друга работа. Препоръките в статията могат да се озаглавят "Как се става ***.ал".

3

Анонимен

преди 11 години

Баси глупостите.

2

Анонимен

преди 11 години

Лошото отношение на шефовете към подчинените не е нещо ново. Обикновено те случайно са попаднали там /разбирай с връзки, както става в България/. Много често са по-некомпетентни от служителите си, но много искат да са шефове, с цената на всичко. Държат се безобразно и ако нещо не им е по волята стават зли и отмъстителни. Държат се неадекватно, безпринципно и всичко мерят с двоен аршин. Но те просто нямат класа, трябва да минат поколения, за да се промени манталитетът на ръководните кадри.

1

Анонимен

преди 11 години

Питайте Яне:)