57

Падре Панса

преди 11 години

Злобни коментари на гладните българи - нищо ново под небесата!

56

муспи

преди 11 години

Адът започва от Босвора, Тракия е открадната територия от България. В тази точно дупка дето е свързана с магмата ще бъдат набутани всички турци.

55

Климент

преди 11 години

Никога не съм се съмнявал,че Адът и вратата му се намират в Турция,след като турците са деца на Сатаната

54

petter.bojinov

преди 11 години

Е докато се джавкаме кой е по- и най-, турците кротко си правят бизнеса и ни се усмихват "ще ви изкупим". Така че вместо с детски препирни по-дабре да помислим как да си напълним кошничката - че става бавно.

53

Анонимен

преди 11 години

със сегашния си премиер, на турците не им трябва да търсят врати на ада. той сам идва при тях.

52

Анонимен

преди 11 години

Напротив, Истанбул е страхотен град, просто трябва да игнорирате джамиите и паплачта по улиците....ами съжалявам, но НЕ МОГА ДА ИГНОРИРАМ НИТО ЕДНО ОТ ДВЕТЕ, те са факт! Градът е бил столица на Римската Империя, после на Източната Римска Империя и столица на православието. Сега е просто един голям ориенталски град; отдавна е изгубил световното си значение и величие. Идете в която и да е държава на запад от Балканите и ще чуете израза: 'варварите от изтока'..

51

Хан Крум

преди 11 години

За Плутон съм съгласен, че е древноримски бог еквивалент на Хадес но жена му се казва Прозерпина еквивалент на Персефона.Четете бре журналисти. Четете то сляпото окато прави, както гласи една стара българска поговорка.

50

Хан Крум

преди 11 години

На всички които правите *** коментари - не ви ли направи впечатление, че журналиста писал статията е учил - недоучил като Слави Трифонов. Написал е "древноримските богове Персефона - богиня на плодородието и царица на подземното царство, и Плутон" . Ако беше внимавал в час или си беше дал трудd да попрочете Старогръцки митове и легенди - нещо по различно от упътването за ползване на мобилният му телефон щеше да знае, че Персефона е древногръцка богиня и съпруга на Хадес богът на подземното царство. За Плутон съм съгласен, че е древноримски бог еквивалент на Хадес но жена му се казва Прозер

49

Анонимен

преди 11 години

Археолози откриха "вратата на ада"---VSI4KI EVREISKI MASONSKI MARSHI MARSH OT TAM OT KADETO IZLIAZOXTE da vi e.a mamata AL4NA MIJETURKI

48

aneliya_999

преди 11 години

що за глупост че са открили врата на ада може скоро да намерят стълба към рая тези архилози и учени нямат нищо свято

47

кюрд

преди 11 години

Ако не са гастарбайтерити в ЕС, турците ще изпукат от глад! Иначе пък се надуват като жаба до спукване, че уж икиномиката им е цъфтяща! Жалка история! Язък, че са грабили 500 г българите!

46

ДС

преди 11 години

В тази пещера се раждат *** !

45

Улично Фандъче

преди 11 години

София е рай!

44

Берлин до Турист

преди 11 години

А къде пътуваш? До Виена и Париж ли? Хахахаха...

43

Анонимен

преди 11 години

Колкото вампира в Созопол толкова и тоя "Ад" е истински.Ама що не, половин европа си плаща добре да гледа купчина каманаци в Египетско що да не плаща на Комшиите и на нас.Всъшност на гърците и на италяниетките им е най-изгодно, цели държави съградиха от една изкривена история ,а това храни повече от хляба по полето (без коментар ,ама е вярно)Божо единствен се светна ,че за голо море и възможноста да поркаш непълнолетен не си е струвало да прахосаме толкова за тоя бетон.

42

Иван

преди 11 години

В Турция е входа,а същинския Ад е в България.

41

Анонимен

преди 11 години

Напротив, Истанбул е страхотен град, просто трябва да игнорирате джамиите и паплачта по улиците и да си представите разкоша по времето на императорите, сърцето на цивилизацията, Магнаурската школа...

40

до Дантето

преди 11 години

Бе нещо си объркал посоките. И имай предвид, че за дяволите раят е ад.

39

до турист

преди 11 години

Бил съм два дена в Истанбул и за да отида пак трябва да ми платят от 10 000 евро на ден, най-малко. И то с неохота.

38

До 36

преди 11 години

Турция е бедна държава? Еххх... :D