44

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 13След първото ти изречение вече мога и да не чета - не ми се четат глупости! Китай е втората икономика в света и в скоро време ще надмине САЩ. Въоръжени са до зъби и бойците им са отлично подготвени и мотивирани. Вече имат два самолета от 5-то поколение и междуконтинентални ракети, способни да разбият всяка отбрана. Имат атомни подводници и самолетоносачи. Купуват идеи и готови военни изделия от Русия, такива които там още не са навлезли масово на въоръжение. Крадат технологии...

43

кой ще сбьрка?

преди 11 години

Аз мисля че сев.корейската атомна бомба е вече в щатите но в кой град не зная и чака да бьде задействана! Дали е една или повече ще каже вьншния министьр и Бойко!

42

Анонимен

преди 11 години

50 не са те питали теб експерте по глупизъм .

41

славянин

преди 11 години

Интересно ми е как ще защитят столицата Сеул, която е само на 40 километра от границата между двете Кореи!? Комунистите само с артилерийски обстрел ще я сравнят със земята, а ако почнат и с ракети тогава ще стане само на прах и пепел! Макар че не събратята им от юга трябва да подкарат, а негро-чифутските мутанти!

40

georgi

преди 11 години

47, само ако осъзнаваше колко си ***, и какви глупости си написал.. ще се самозапалиш пред любимия ти адрес "Позитано" 20, чесно.

39

ГЕРБерски лъжи

преди 11 години

Ескадрени миноносци-ко праят тия янки ще минират ли явно- страх от северни подводници с ракти!!!!! Ко стана бре севера да няма подводници с атомни ракети??? Нали за нищо не стават и пасат трева и нямат ко да ручат- май се оказа че са високо развита дьржава с огромна индустрия - високотехнологина - като технопарка на Плевнята и ГЕРБ!,!

38

емо

преди 11 години

ким се ежи защото му цакат китай ирусия а сащ ги е страх от тях.през корейската и виетнамска войни ядоха страшен бой и едва се отърваха от фалит

37

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е САЩ да наритат СК, ако не могат сами да им пратим дРянков да ги напяска.

36

престъпници

преди 11 години

всяко действие на световния престъпник сащ ражда теористи и диктатори.това е проклятие което тегне над света и причинява милиони жертви.крайно време е светът да се осъзнае

35

А бе ко са плюете

преди 11 години

То е ясно, Синедриона от началото на 20 век. е в САЩ=Имперска политика. Синедриона е бил през 18-19 век в Англия = Имперска политика (Моля вижте колониите на Англия). По време на турското робство Синедриона е бил в Константинопол = Имперска политика. Моля вижте картата на Отоманската империя.

34

емо

преди 11 години

некадърните американци скоро не са осирали корейския полуостров.те за друго не стават

33

Анонимен

преди 11 години

до 31 първо такъв човек като осама няма това е измислица с претекс да се вземе петрола в ирак незнам вие в какъв свят живеете но наи-големия комунизам и диктатура е в америка експлатация на човешкия индивид така е натикан до стената и толкова са напълнени с кредити че нямат никакъв личен живот целия им живот е свързан банки

32

Анонимен

преди 11 години

Пак ли това жалко еврейче се пъне тука да отговаря на всеки коментар .... Егати жалкия живот ... Познаваш се отдалече - реториката ти е една и съща - "тъпче" "чукче", "комунист" странно щото именно твоите хора го измислят, но ти обиждаш на тази основа ?? Интересно .. От *** логика не търся ...

31

Анонимен

преди 11 години

То трябва да си бая *** за да вярваш, че днес в БГ има ***, освен някой и друг пенсионер идеалист.

30

Анонимен

преди 11 години

САЩ поддържат тази армия единствено за да защитават собственият си национален интерес. Запомнете това, тях не ги интересува нито свободата на ***, нито човешките му права.

29

до 30

преди 11 години

Защо се мъчиш да обясняваш на морално и умствено деградирали екземпляри.

28

До 20

преди 11 години

Именно САЩ са причината за появяването на почти всички диктатори от новата история на човечеството. Най-често те поставят свои хора чрез ЦРУ които експлоатират ресурсите на страните в интерес на САЩ и хората рано или късно го осъзнават и правят преврати което е благоприятна почва за появата на диктатори.

27

Анонимен

преди 11 години

До 26Мануел Нориега - Бивш кадър на ЦРУ, разприказва се и псоледва демократична инвазия в Панама...Ген. Аугусто Пиночет - изклал милиони по време на своя режимСадам ХюсейнАбдул АзизМуамар Кадафи !Хосни Мубарак !!!Ген. Максимилано ХернандезГен. БатистаРафаел ТружилоГен. БранкоАнтонио СалазарПапа ДокГеоргиос ПападопулосИди ДадаМохамед ПахлевиПол ПотИан СмитГен. ВиделаМухамад Ел СадатГен. Ефрейн МонтРоберто КордоваТюргут ОзалАлфредо КристианиГен. СухартоГен. Рабукаи т.н.

26

Анонимен

преди 11 години

русия и китай не са извършвали никога такъв геноцит спрямо харата какъвто извършва западния свят

25

Анонимен

преди 11 години

27 а Русия и Китай какво правят според теб поличтически анализаторе