19

ПЕШКО

преди 11 години

ИЗГЛЕЖДА,ЧЕ КУНЕВА СМЯТА ЗА ГРАЖДАНИ САМО СОФИЯНЦИ,ЩОМ И В ПЛОВДИВ ИМА СПУСНАТИ ОТ СОФИЯ.

18

Анонимен

преди 11 години

Как очеизвадни неща се извъртат!Тези са от партията , а не са от сдружението!Ние сме слепи и глухи и не разбираме какво става!Така става с бързо сформираните, безцелни и злобни партии, сдружения и всякякви други наименования!Това нещо беше създадено на пук и анти и затова няма бъдеще!Това е сбирщина от провалили се политици , които си търсят балами да ги яхнат!Браво на пловдивчани!

17

do Крум Донев

преди 11 години

Хехе, те хората си казаха защо напускат, защото Куневица им води софиянци парашутисти начело на листите. Цялата идея е да се набутат няколко човека от елита в парламента за 4 години.

16

Крум Донев

преди 11 години

Успех на ДБГ. Това е готина и млада партия, която заслужава подкрепа. Интригантите вън!

15

Анонимен

преди 11 години

Правилно са си оттеглили подкрепата. С какви очи Даниел Вълчев ще се появи пред хилядите избиратели от учителското съсловие, което не е забравило как се гавреше над тях от синия екран и сега ще обещава онова, което отказа тогава на учителите. *** фурнаджийска лопата!

14

Анонимен

преди 11 години

Гражданите все повече имаме нужда да сме граждани на друга държава, че селянията и *** тук не се понасят вече.:(((

13

Наглост

преди 11 години

Сдружението България на гражданите си прави партията Движение България на гражданите", която пък си създава организацията "Сегашъгипрейба гражданите на България.....абе нещо тотално се обърках.

12

rument

преди 11 години

Естествено че така ще кажат,за пореден път се убеждавам че тия не са никаква партия,а смешници.

11

съмняващ се

преди 11 години

Според " социолозите " влизането в парламента на Кунева беше сигурно , а се оказва , че подкрепящите я са шепа хора . Как става това ?

10

Тома Неверни

преди 11 години

До Червиви от вътре:Ем чи как иначе,нали само софианци са граждани ,а па другите са провинциалисти и селяни :)Ти кво искаш,баба Пена ли за депутат да сложата :))))Жалки мизерници са и тия ,то е ясно за всички.А тоя *** Кунева,да се маха ,че жална и майка.....

9

Анонимен

преди 11 години

"Уж България на гражданите пък навсякъде в листите само софиянци."Че с коя партия не е така? В провинцията водачите на листи са все софиянци ( в смисъл хора живеещи в София). Добре би било да подкрепим местни хора, софиянци доволно дълго управляваха държавата и резултатите са видни.

8

ined

преди 11 години

Ами сдружение на селяните няма ли да има?

7

Червиви от вътре

преди 11 години

Уж България на гражданите пък навсякъде в листите само софиянци.Хората да не са прости да се вържат.Много скоро и в други градове ще оттеглят подкрепата си от Кунева защото това което говори пред медиите няма нищо общо с това което прави.

6

до анонимен 4

преди 11 години

"....където далаверата свърши събра ли се в партията на другарката Кунева за да се опитат да влязат във властта...", далаверата момче в политиката никога няма да свърши, това го запомни и никога не го забравяй, а за тези обиколни автобуси винаги има път и пътници момче и все някой предишен ще се бутне отново да обира държавата. Защото в тази партия на тази *** няма нови лица там са все дърти *** от старите бардаци. Тая се опита да окраде горите на Габон, сега *** простите с партия.

5

не разбирам,

преди 11 години

членовете на Сдружението как ще гласуват на предстоящите избори, против Партията ли?

4

Анонимен

преди 11 години

Трябва да си голям балък за да вярваш,че печалбари от различни партии,където далаверата свърши събра ли се в партията на другарката Кунева за да се опитат да влязат във властта могат да направят нещо добро за България.Единственото което ще направят тези хубавци от партията на Кунева с да направят коалиция с Доган и Станишев и да окрадат и малкото което е останало.

3

qwer

преди 11 години

Ами то сред вас няма умни глави затова и нямате напуснали бе ? Вие имате само разни подметки които са се изтъркали да ходят от партия в партия заради депутатско кресло или кариеризъм.

2

ГРАДСКИЯ ГЛАШАТАЙ

преди 11 години

КЕ ВИДИМ НА 12 МАЙ,СПОКО НЕ ОСТАНА

1

Наблюдател

преди 11 години

Ние вчера друго видяхме по телевизията.