325

Цветанка

преди 11 години

Разбира се, че не е подслушвал незаконно. Подслушвал си е милиционерът съвсем законно - по неговите си мутренски закони!

324

1

преди 11 години

Сега се сети за обективност, доскоро всички с някаква криминална регистрация бяха заклеймявани от въпросния "г-н ц" за доказани престъпници, а сега???? КАКВА Е РАЗЛИКАТА "г-н ц" ЛИ ???

323

томи

преди 11 години

Сега Цецо им се обажда един по един и вика: Знаеш какво имам за тебе, аре ми напраиш една услуга... И съответното буратино отива и говори. Янето пръв се закле, че нема начин Цвинокио да е виновен, явно Цецо е почнал тефтера отзад-напред, а Бойко си го е оставил последен.

322

Марк

преди 11 години

До КокоМечтите са хубаво нещо!Особенно старческите!Но когато старицата БСП "умре" на тези избори , кой ли ще се сеща за мечтите?!

321

Коко

преди 11 години

И други мечтаят тези "мили" имена да изчезнат /ББ, ЦЦ /. И така ще стане!

320

е

преди 11 години

До eve1 Няма датисе сбъднат мечтите

319

Анонимен

преди 11 години

Хора, доказали на практика некомпетентността да се справят с управлението на държавата е по-добре да се върнат към истинските си професии.

318

eve1

преди 11 години

Мечтая за един ден в ,който няма да чуя имената Бойко Борисов И Цветан Цветанов.Тези хора разориха България а пак искат да управляват,супер наглост.

317

ГМ Димитров

преди 11 години

До Кольо Кольо,ако си оня,без зъбите,дето е известен с простотиите си/справка,основателите на СДС,първите/и не може да се грижи за личната си хигиена,името му е издевателство за представата ни на демократ.То в София какви ли не са се раждали и възхвалявани,даже и за простотиите им,както в предаването "Комиците",където наистина талантливи артисти "заработват"по сценарий,по-лош от чалга музиката! Та и за Станишев,дете в пухени пелени при мизерията на соца,а сега ще ни спасява!

316

брат МУ на винету

преди 11 години

храни куче да те лае .физкулт ура,ура,ура

315

Българин

преди 11 години

Моля ви, Стига сте ни занимавали с този *** милиционер.

314

Анонимен

преди 11 години

Предпочитам да ме яхат комунисти,при които безработицата беше под 4 %,пенсиите скочиха двойно,заплатите с над 40-50%,при които горивата бяха 1,40-1,60,които оставиха резерв от 8 милиарда,отколкото доказани мутри,които унищожиха всичко положително от 23 г.на сам! Не искам мутри,физкултурници задочници,партийни секретари и мутро милиционери!

313

От реалиста

преди 11 години

Защо като беше тройната коалиция никой един път не излезна и не каза нищо против тях.Е аз ще ви кажа защото цялата власт е втехни раце.Сега излезна друга политическа партия която им събра електората за нула време и сега ама те подслушват ама те това ама те онува.Айде да ходат да се снимат комунисти долни нагли.И срам нямат все всичко да е за комунистите.Не се ли наядохте 23години *** долни.Аз го казах още малко ще се извърти това покуление.

312

galivlad

преди 11 години

"Току що ИТАР-ТАСС съобщи, че Цветан Цветанов е поискал политическо убежище в САЩ! Поради зачестилите заплахи за живота му, както и този на семейството!"Честит 1 Април на всички! Не че Цветанов и той не се е пошегувал в изказванията си днес, някой от Вас повярва ли му?

311

Физкултурник

преди 11 години

Мисля че се изразих дотатъчно ясно и просто. Е ако не ясно то поне просто.

310

Цвък!

преди 11 години

Една първоаприлска шегичка, която за съжаление хич не е шега!Изгледайте го, поне ще се посмеете малко!youtube/watch?v=vaFIaoEJ_ek&feature=player_embedded

309

Emanuela Demireva

преди 11 години

Всеки ден излизат нови и нови доказателства, че Герб са най-голямата организирана престъпна група. Колко жалко, че такива хора ни управляваха, по-скоро съсипваха цели 4г. Дори не мога да си представя измеренията на откраднатите милиони от държавата. И днес същите излизат гордо и пак искат да грабят. Мястото им е зад решетките и да са на собствени разноски. Те откраднатите пари са си народни, сега да им покриват издръжката в затвора. Дано Цацаров съумее да ги осъди

308

ЦИРК

преди 11 години

Само в ПИКМиро Найденов разкрил наАлексей Петров как Борисови Цветанов делят рушветиНов СРС гейт

307

Кольо Босия:

преди 11 години

Николай Колев-Босия е писател и един от малкото доказани дисиденти у нас. Неговият червен домат, хвърлен по парламента, бе предвестникът на бурната българска пролет, която доведе до падането на правителството. Няколко пъти през годините е предлаган за водач на листи на СДС и на други партии, но отказва, "за да си съхрани името".

306

Коко

преди 11 години

Във въздуха витаят звуци: подслушват ни, знаем това, но не смеем да се обадим.