48

смехурко:))))))))

преди 11 години

Кой се бой и реве че е подслушван .................направете си заключение сами.Тез който ограбиха България се страхуват и реват че са подслушвани.

47

Анонимен

преди 11 години

paaaaa moje i da ne sa ,kazwa li nekoi

46

svejarov

преди 11 години

Единствения шанс да има честни избори е Цветан Цветанов да бъде вкаран в следствието където му е мястото.Не зная какно чака главния прокурор нали се води следствие по най-голямото престъпление на демокрацията - нарушаване на свободата на хората и частна полицейщина .Тогава и социолоците ще се успокоят да искат пари да лъжат и подслушванията на обикновените хора ще спрат.

45

svejarov

преди 11 години

До adriana.dimova Това е един от най-добрите адвоката в България защитава дори Пуси райът от тоталитарния режим на Путин.

44

пиратка

преди 11 години

Всички се подслушват!С разрешение или без,"никой не ни *** за слива".

43

dnm

преди 11 години

И като са те подслушвали кво ти да не си папата кво ще чуят как искаш някое постче кабинетче и да папаш и да взимаш рушветче.

42

коал.бсп-Кунева-А.П.

преди 11 години

Фамилията ти много ти подхожда, грознико! Факта,че се подкрепяте със Сер-гей, а също така към вашия общ хор се присъединява и Алексей Петров, едва ли е случаен?Маските започват да падат.

41

Анонимен

преди 11 години

че са подслушвали е сигурно и че ще го заметат пак е сигурноно тоя не виждам защо да го подслушват

40

брат МУ на винету

преди 11 години

то ,че са ги слушали е ясно ,ми сега така ще го замотат ,че станишев ще стане СМЕШЕН

39

Иван

преди 11 години

krassimir.noushev Днес Сидеров каза че Р.Петков също е подслушвал и по специално самия Сидеров.Вчера Иван Костов каза че също е подслушван от МВР по времето на Петков и то доказано.Кога държавата не е била милиционерска.Та тя в зародиш е такава - да не говорим за последните 65 години.

38

КАРЛУКОВО

преди 11 години

ТОЗИ МАЙ Е ОТ НАШИТЕ.

37

1

преди 11 години

Вчера Станишев, като каза за сивия ван, описанието му и къде е бил забелязван, паднах от смях! И днес виждам колата си под подозрение.това е изявлението на собственика на "вана за подслушване"поредния резил на съветския комсомолец с червените прашки

36

кольо от медиана

преди 11 години

кой да те подслушва теб бе гей смотан?и защо? я се виж в огледалото, за кого представляваш интерес, освен за групичката с червените прашни около сергечо.

35

krassimir.noushev

преди 11 години

Много правдоподобна е възможността за подслушване на политици и бизнесмени без разрешението на съда. Та това си е милиционерската държава на Боко и Цецо. Те само от това разбират, но, както знаем, пак ни отрязаха ЕС лошо от Шенген. А икономиката забатачиха с години напред и пак най нагло, въпреки че се изпокриха като мишоци, пак напират за властта?! Така че ДБГ остава единствената ни надежда тези некадърници да отидат на мястото си.

34

Анонимен

преди 11 години

от подслушване се плашат хората с престъпни намерения,ако ти е чиста съвеста от какво те е страх?

33

Анонимен

преди 11 години

Комбинацията от *** и грозен тапир е изключителна интересна.

32

Анонимен

преди 11 години

Хахаха, е тоя е егати параноика ве! :D То от снимката му още се вижда!

31

Анонимен

преди 11 години

За всички е правдоподобно, само за ГЕРБерските платени драскачи подслушването не е възможно. Та нали като не става с ум и визия, само по този начин полицаите могат да контролират околните...

30

Анонимен

преди 11 години

те па тоя *** от Хелзенския този циганолюбец някой го бил подслушвал -на кой си притрябвал бе оръфлек ....само такива екземпляри са в партията на Пръмова

29

Анонимен

преди 11 години

Двадесет и три години, младите хора почти не гласуват. В резултат на това 19 години бяхме управлявани от БСП и ДПС под различна форма. Техните електорати са твърди с промити мозъци. Какво е глупостта? Това е всеки път да правиш нещата по един и същ начин и да очакваш различни резултати. Вие не гласувайте и оставяйте турците и комунистите да ви управляват и после искайте да сте добре. Докога ще е така?