12

аб

преди 11 години

До НИЛ-АТСЧовече, съвсем, напълно, изцяло, тотално си заблуден! Виж истината, например, в книгата "Божий народ" на Григорий Петрович Климов, изд. "Пересвет", Краснодар 2007, или виж в ddlinks/klimov

11

Пича

преди 11 години

Че то извънземните дойдоха, още през 47-***. Само дето незнайно защо, като тръгнали да търсят "империя на злото" , взели че кацнали в Розуел, САЩ.Союз нерушимый республик свободных,Сплотила навеки Великая Русь!Да здравствует созданный волей народов:Единый, могучий Советский Союз!

10

НИЛ-АТС

преди 11 години

Това е Русия! От 1917г. са така. И човечеството ги търпи! Извънземни ли трябва да дойдат за да унищожат империята на злото?

9

ШАПКА НА ТОЯГА

преди 11 години

Който не приема КГБ съвети наготово,получава бонусче-билет за гроба!!Който тръгва срещу Путинова Русс сас злоба,има безлимитна среща с бог Йехова!Щом крадливите ръчички почнат да треперят,треперушката във баня вкочанен ще намерят!Който става двоен-троен агент за парички,в Ада ще го фърфалякат Дяволите всички!

8

русначе

преди 11 години

за кучето - кучешка смърт! много поздрави предай на литвиненко и магницки *** юдейски! а наш Царь не дава и пукната пара за такиви ***!

7

КГБ

преди 11 години

КГБ прецака Мосад

6

БУДАла от ГЕРБ

преди 11 години

О кога ще прочета вьв вашия вестник за сьдебното разледване за Бойко Борисов? ваш верен читаел.

5

w

преди 11 години

Станишев застана зад Хаизбула,товае престъпна група доказана,също станишев и бсп са доказани престъпници,как да гласуваме за бсп дпс костов теса едно котило,отдавна са за затвора но нема кой дъги набута но май сега след изборите и това ще стана Бойко ще размаха шпагата,президента и Цацаров неса откъм кафията така че 100 pr са вътре.Във Бойко е надеждата.Броим ги дните като топъл хлеб.45 са.Бойко е страхотен само ГЕРБ.Бойко им зе страхът сега са лесни.

4

муспи

преди 11 години

Английската кралица каза че независимо от резултата на разследването, Англия ще върне парите на руския народ, въпросът е че няма никакви пари, и папка с неплатени сметки от последните шест месеца за душещипателно разкошен живот в изгнание е изпратена до Путин.

3

Анонимен

преди 11 години

Ползата за англичаните ще е още по-голяма ако джиросат обесването на руснаците.

2

Ъц

преди 11 години

"Започва съдебно разследване на смъртта на Березовски"----Ха, МИ-6 ще разследва себе си! )))))))))

1

Анонимен

преди 11 години

Според мен англичаните няма да пропуснат да натопят Русия, въпреки че те имат най-голяма полза от смъртта му, независимо дали е естествена или не.