32

Анонимен

преди 11 години

Простаци в подкрепа на простащина, логично е!

31

друсай върти местиии

преди 11 години

ПО ДОБРЕ ХАРЛЕМ шейк отколкото кондьо перслава азизо шейк

30

Анонимен

преди 11 години

Пише се "мало и голямо" а не "голямо и мало". Ясно ли ви е?!?!

29

Анонимен

преди 11 години

26, ами какво да правим, да си драскаме клечката и ние ли? Нищо лошо не са направили, нито те, нито учителят. Само се забавляват. Не пречат на никого.

28

Мънгал

преди 11 години

Толкова са жалки...от идиотизма да градят имидж.Боже мой на какво са готови хората само и само да получават медийно внимание............клоуни от долнопробен цирк.

27

Laudie

преди 11 години

Само забележете пиенето-Lauder's 12 YO.Смея да твърдя че няма по добро уиски особено на цена 32 лв.

26

Анонимен

преди 11 години

Айде стига вече с този похотлив даскал. Правилно са го уволнили, гледах клипа в училището, а аз съм от хората, които нищо човешко не им е чуждо, но..... от гледната точка на родител или на вече възрастен човек...... това клипче ми дойде твърде просташко с елементи на сексуална перверзия. Ако в това клипче беше моето дете, на този учител уволнението щеше да му е най-малкия проблем.

25

jiko

преди 11 години

"sheikva" ???????????

24

анонимен

преди 11 години

Хората гладуват, стачкуват, палят и се хвърлят от високите етажи, а те се шейкват! Широко им е около врата на Румъница Енчев, но не дразнете хората!

23

Името

преди 11 години

Румънеца да си ходи в Румъния, Енчев, в Енчево ...

22

Анонимен

преди 11 години

Добре дошли в ерата на идиокрацията!

21

до 20

преди 11 години

Песничката на корееца беше глупава, но също като танца на патетата имаше някакви стъпки, движения и музика, приличаше на танц. От кога кривенето стана танц? Дори традиционните негърски танци са с повече ритъм и естетика от откровеното маймуничене на харлем шейка. А 30 секундното повторение на "музикалния" мотив е направо върха!!!

20

Анонимен

преди 11 години

Недорасла държава.... жалко! (Има нови методи на обучение, десетки пъти по-успешни от досегашните които се вижда, че са толкова не ефективни.. Просто вижте състоянието на държавата. Държавници израснали през комунизма, с разбиранията на комунизма и застаряващата нация с манталитет.... манталитет заради който заслужава да бъде изтрита. Бях много голям оптимист, но реално тук никой не го чака нищо хубаво. ШИ*АН ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ ТОВА Е МОМЕНТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ.

19

asd

преди 11 години

Шейк ит Бейби!

18

16

преди 11 години

Не са само американците. Виж корееца с глупавата песничка. Просто болшинството хора са пълни *** !

17

Браво !

преди 11 години

Следващият даскал-герой какво ще им позволи на пуберчетата? Една малка оргийка ? Или леко надрусване ? *** селска държава ! Имитират само *** от Щатите, защото акъла им стига само за това. Как пък един път нещо свестно не взеха от Запада? Само *** номера копират !

16

kaka pena

преди 11 години

Жалко подобие на Harlem Shake. Не е надъхващо, скучно е и ако не бяха си направили реклама със световния хит изобщо нямаше да разберем дори че ги копират.

15

Анонимен

преди 11 години

България може да избира новите си герои - протестиращата жива факла, или учител, заснел питомците си да се кълчат и имитират секс пред камерата в училищния двор!!!!!

14

rusnak

преди 11 години

Американците, трябва да се признае, са голяма работа!! Само те могат, от нещо откровено малоумно, да направят световна истерия. То вярно че и светът си е ***.

13

Oleee

преди 11 години

Голямо и мало все повече оглупява и изпростява. Да живее световната простотия! Докъде се докарахме само за 23г. ...