19

аз

преди 11 години

чудо на прородата...помощите (за *** !!!) щели да помогнат за стимулиране на заетоста..хахахахахакоя точно заетост ще стимулира, профсъюзни *** ???оная, свързана с ангажимента за висене пред банкомата за безплатни доходи без да са си мръднали пръста ли ????!!!!!!!

18

РУМЕН221

преди 11 години

ЗАЩО НИ ТРЯБВА АЕЦ-БЕЛЕНЕ1 Договора за Белене от 2008 г. е за 3 997 000 000 евро... И ОТ ТЯХ 1,39 СА ПОСТРОЕНИ!(с инфлацията 5,4 милиарда Евро)2 Договора Борисов от 2010 г. е за 6,298 млрд. НО ТОВА Е ЦЕНА "ДО КЛЮЧ", С ИНФЛАЦИЯТА И НОВИ 0,5 МИЛИАРДА ЗА ПОДОБРЕНИЯТА КОИТО ПОИСКА БОКО (Удар на 400т самолет и 9-та по Рихтер... И КОЕТО ОДОБРЯВАМ)3 Според HSBC:- Себестойността на тока, СРЕДНО ЗА 60 ГОДИНИ, е 2,42 стотинки - Начална продажна цена е 5,3 ст. а средна за 60 г. е 14,6 ст.

17

РУМЕН221

преди 11 години

Защо се крие информацията за БЪЛГАРСКИТЕ РЕАКТОРИ (от доклада на ЕС за проверката на всички реактори в Европа)1. Защото 5 и 6-ти блокове са в "ТОП-10" на реакторите в Европа по ядрена безопасност 2. Защото 3 и 4-ти блокове н Козлодуй са в "ТОП-30" ПО БЕЗОПАСНОСТ... и ЗАТОВА НИ СПИРЯХА ПАРИТЕ ЗА ЯДРЕНА БЕЗОПАСНОСТ ЗА КОЗЛОДУЙ!3. Защото дори и спрените 1 и 2-ри блокове в Козлодуй, са в "ТОП 50" ПО БЕЗОПАСНОСТ...4. Защото 1 и 2-ри блоковете в АЕЦ-Белене са НЕДОСТИЖИМО БЕЗОПАСНИ(Издържат на 9-та степен по Рехтер и удар на 400 тонен самолет)...!!!

16

Анонимен

преди 11 години

Синдикатите да го ду.ат. Когато беше бума на протестите тях ги нямаше. Сега се сетили...

15

Zakonidatel

преди 11 години

Насочването на бюджетни (на всички ДАНЪКОПЛАТЦИ) пари за социални нужди е задължително да става след дефиниране на ЯСНИ правила и критерии за подпомагане. Аз не съм съгласен моите данъци да отиват за:- подпомагане на нежелаещи да работят (статистиката сочи, че към момента в България има 25 000 свободни работни места)- псевдоинвалиди (проучванията показват над 40% фиктивни инвалиди)- социално подпомагане на маргинали, например *** без образование с 5-6 и повече деца, живеещи на социални помощи, кражби и престъпления.- подпомагане на работещи в сивата икономика, формално безработни.

14

ето

преди 11 години

Мисля ,че на всички вече е ясно защо сметките за ток са големи ,2 милярда АЕЦ "Белене" 1 милярд "Цанков камък" ,1 милярд иск от "Росатом" ,200 милиона дълг на Кремиковци към НЕК, 50 милиона дълг на ВМЗ към НЕК НЕК е във фалит и искат да ги съберът от някъде ,стига сте не лъгали с тези зелени енергии зимата нито има слънце ,нито ветрогенераторите работят сега работят само вецовете на НЕК Направете проверка и на НЕК да видите за какви заплати става въпрос и на всеки три месеца се взема БОНУС по ед

13

ДААА

преди 11 години

Четири години си траеха и мълчеха ,сега неанаят накъде ще духне вятъра и още се ослушват ,остави друго но се хванали с ЕНЕРГЕТИКАТА ,господа хем не ви е ясна хем проблема не е там ,но на вас все ви убягва този момент. Но така ви изнася проблема е точно във вашия ресор а имено ДОХОДИТЕ ,изброявам ,детски ,майчинство ,заплати ,пенсии итн.Енергетиката е много СЛОЖНА за вас ,а НЕК просто е във Фалит но ще вземат парите 5милярда от населението.

12

Гаргамел

преди 11 години

Не давайте на народа риба, а го научете как да е лови. Останалото е демагогия.

11

ало-бало

преди 11 години

затворете всички агенции, всички дирекции извън министерствата и тогава смятайте икономиите

10

dedoviami

преди 11 години

.ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ ДОСТА ИЗЛИШНИ МИНИСТЕРСТВА,АГЕНЦИИ,ОРГАНИЗАЦИИ И СЛУЖБИЧКИ С ОКОПАЛИ СЕ ДОЖИВОТНИ ХРАНТУТНИЦИ. ДЕПУТАТИТЕ ДА СА ОКОЛО 80,90,НЕ ПОВЕЧЕ И БЕЗ НИКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ...СЬДИИТЕ АКО НЯМАТ ЕФЕКТИВНИ ДЕЛА В СРОК,ДА БЬДАТ СМЕНЯВАНИ ВЕДНАГА....НА ПОЛИЦИЯТА: ВИСОК ПОДБОР,СВЕЩЕННИ ПРАВА,НОВИ УНИФОРМИ И КОЛИ,ВИСОКИ ЗАПЛАТИ....ВЬОБЩЕ ПО МАЛКО ДЬРЖАВА,НО РЕСПЕКТ КЬМ ИСТИНСКИ РАБОТЕЩИ ИНСТИТУЦИИ....ТОГАВА ЩЕ ИМА ПАРИ !

9

7

преди 11 години

Защо Първанов Станишев Румен Петков Костов Доган,не покажат заповедите на техният вожд Тодор Живков,който е подписал за разстрела на 149 затворника във врачанският затвор,и само след 1 час са били разстреляни всички защо са крити постояно и само това лиса.Ако България знае всичко за комонистите нема никoй да гласува за тях но всичко е в ДС тайна.Давалиса трупове на затворници на прасетата,погребваха кофчези със пръст вътре без хора заварени,всичко това беше ужас.

8

6

преди 11 години

Иван Пушкаров.1992. Първата работа на МС беше да научи от финансовия министър Иван Костов колко е държавният резерв. - И колко беше той? - 60 милиона!? Цялата държава беше оглозгана до 60 милиона, дори за аспирин нямаше. Направо ни се разтрепераха краката. А само преди година резервът е бил 2 милиарда. След обявения от Луканов мораториум по дълга бяхме в пълна изолация,никоя държава не искаше да преговаря с нас. Андрей Карлович Луканов,Иван Костов, бог да ги прости, бяха наистина гениални злодей.

7

х

преди 11 години

крайно време е синдикатите да си отиват и народа сам да си защити правата,както стана на последак.

6

Анонимен

преди 11 години

СИНДИКАТИТЕ ДА ПРЕДОСТАВЯТ СВОЕТО ФИНАНСИРАНЕ ЗА ПОМОЩИ. ТАКА МОЖЕ БИ НА НЯКОГО ВСЕ ПАК ЩЕ ПОМОГНАТ.

5

Анонимен

преди 11 години

СУРИКАТИ ВИДЯХА? ХАХАХААА

4

Анонимен

преди 11 години

А аз виждам огромни резерви в субсидиите на партиите ,както и във всички превилегии и големи заплати на политиците. Там са най-големите резерви. Не може да се изплаща на депутат по 17000 лв. на месец субсидия плюс огромните заплати, участия във всякакви комисии,плюс безплатни жилища,безплатни коли и много други превилегии.

3

Ха ха хааааа

преди 11 години

Синдикатите от ведниж прогледнаха. В България синдикати няма!!! Синдикатите защитават само интересите на мафията и изнудват правителствата за собствени облаги.

2

ВИЖДА СЕ

преди 11 години

СИНДИКАТИТЕ НИЩО НЕ ВЪРШАТ ,И ЗА ТОВА ДА СЕ РАЗПУСНАТ !!! КЪДЕ СЕ КРИЯТ 23 ГОД. . ИЗЛИЗАТ КАТО МИШОЦИ ОТ ДУПКИТЕ СИ ,КОГАТО ИМА НЕДОВОЛСТВО ,И ГО ЯХВАТ , А ПОСЛЕ СРЕЩУ ЛЕВ ЛЯГАТ НА ВСЕКИ!!

1

Анонимен

преди 11 години

За жалост нашите синдикати виждат само сомствените си интереси !Протест и срещу тях ! Безхаберници са !