192

АНОНИМЕН

преди 11 години

Другаря Станишев трябва да осигори бъдещето на детето си.ЗАЩО ГО ВИНИТЕ.

191

Проблемът

преди 11 години

Проблемът на Главчев всъщност е проблем на Цветанов!!! Защо ли? Защото, ако Главния Прокурор заключи, че няма закононарушения на Моника Йосифова, то тя може да осъди Цветанов и Найденов за клевета, а ако желае и за морални щети! Та Цецко ще трябва да се раздели с 1-2 апартамента!

190

bb

преди 11 години

АБЕ ТАЯ СТАТИЯ Е ПИСАНА САМО ОТ СТАНИШЕВ.

189

БГ

преди 11 години

Поне е ясно как бяха похарчени 1.5 милиона за няколко нескопосни рисунки за т.н. " "ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО" на БЪЛГАРИЯ.

188

Анонимен

преди 11 години

Мончо,чист,чист,а тоя *** български лош народ,как му се меси в бизнеса!!!! Ама,сте нагли това българите!!! Оставете момчето бе!!!! Той,чист като сълза,а вие какво искате от него!? Не с лошо бе!

187

Анонимен

преди 11 години

До БоСимеонов Случайно някъде в главата ти да са е съхранило времето за това кога беше това измиване на лицето ви пред Европа!!! И нали сте много чисти,та от какво ви го миха,че неразбрах!!! А,сега ако имаш спомен,сигурно ще и спомниш кой тогава беше Гл.Прокурор!!! Айде още малко се напъни и ще се сетиш!!! Е,та от този пухльо какво да очакваш??? Бях ясен нали!!!

186

Гласоподавател

преди 11 години

Най-сигурния в държавата е бившия Премиер - бойко борисов. По собствените му думи "от три години в спалнята му няма женски ***", а всяка вечер си ляга под един покрив с младите момчета от НСО, които го "охраняват"... ха-ха-ха-монополистите го държат с компроматни снимки и той затова така им се ог...зва

185

Анонимен

преди 11 години

Ехо,до всички!!!!!Знам точно кога ще дойде края на БСП!!!!На 12.05.2013г. Обзалагам се!!!Единственият им ход е да обяват изборите за фалшифицирани!!! Ама,нищо ново от тези кухи тикви!!!

184

бай-бай соц

преди 11 години

хехе...комунистическите *** не са спали цяла нощ и сега масово под строй защитават...всъщност една мафиотка и крадла

183

БоСимеонов

преди 11 години

До 206. Проблемът с конфликтът на интереси, с какъвто и да е конфликт на интереси, може съвсем спокойно да бъде разгледан от прокуратурата, нали така? И така трябва. Но не! Ние правим "ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ" с централната идея да превърнем едно подозрение в централна обществена тема и открита атака срещу политически опонент.

182

герб-Срам за Родина

преди 11 години

204-ти Те ти обещаха и предния път, но няма нито един наказан, дори хора на ДПС до последно оглавяваха местни агенции. "Депутат от ГЕРБ, пожелал, анонимност, съобщи, че ръководството на партията е посъветвало повечето бивши народни представители да се регистрират в бюрата по труда, за да имат законни доходи по време на предизборната кампания" Да си ни честити, докато има такива като теб така ще е? 400 000 нови безработни, 15 пъти скок в броя на самоубийствата, невиждан бум в публичните самозапал

181

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 205: Аааа,имаше,имаше!!! Амнезията как ти е!!! Време е за хапчетата!!! А,управлението на Виденов,а купоните при Луканов???? Ама,много амнезия имате в тази партия бе!!!! Даже не помните,че хората не гласуваха за вас,а за ГЕРБ!!!

180

Анонимен

преди 11 години

До БоСимеонов: Алоооо,много ти е развит мозъка бе!!! Как го правиш!!! С този развит мозък като на уфсъ,да си чувал нещо за конфликт на интереси!!??? Или обцете сте над тези неща!!!!

179

Анонимен

преди 11 години

По некадърно управление от това на Герб досега сме нямали- незнаещи и неможещи хорица но в същото време добри лъжци и популисти.Е който иска да им вярва -промити мозъци дал господ.

178

Анонимен

преди 11 години

А е трябвало! Ей, ГЕРБ, ще гласувам за вас, но искам тоя път да обещаете, че ще се занимаете активно и с мониката, и с р.овч, и с всяква такава ***! Ясно?

177

Анонимен

преди 11 години

Ааауууууу,много измъчена бе!!! Ми,къде е МОНЧО???

176

vesko

преди 11 години

А защо?

175

БоСимеонов

преди 11 години

ГЕРБ са безкрупулни в желанието си да окалят някой политически опонент. Бъркат се в личния му живот с парламентарни комисии, драпат, обиждат, опитват се да изкарат близките му *** или крадци, Станишев бил обратен, приятелката му к-рва... долно и гнусно политическо поведение на жалки милиционерски недоразвити мозъчета.

174

АНОНИМЕН

преди 11 години

Е те не са се занимавали ,но съсела страда вече от параноя и ГЕРБ ,Монка чисти името му нали е пиарка,само ,че много *** и препарати трябват за да изпере мърсотията .

173

111

преди 11 години

Истинския проблем в държавата никой ли не го вижда ? Подписани са договори за загробване на държавата от БСП със зелени енергии...Белене...с ТЕЦ-овете. От тия договори се вдига цената на тока а от там и цените на всички стоки. Лошото е че не можем да наоравим нищо с тия подписани договори защото ще ни съдят в Страсбург и пак ще плащаме. Единственото нещо което можем да направим е да подгоним червената *** с камъни, но най вече на изборите като гласуваме за ГЕРБ !!!!!!!!!!