36

до 36

преди 11 години

Всичко ти е мъгла и злонамереност.....Чуваалите "тръгват" от изборните секции ,след като всички застъпници и членовете на избирателните комисии МНОГО кратно са сортирали и преброили бюлетиние ....и всеки излиза с копие от протокола за броя гласували и за вота....после няма вариант за подмяна.Ама не ви изнася да го признаете!

35

До коси

преди 11 години

Молати са ва другарю, какви са тия принцове дето ги пишеш. То хубу копи-пейст ама поне малко ги редактирай тия платени журналистически драсканици (плод на болен мозък и душевно разстройство граничещо с безрассъдие).Няма такоз нещо като "Принц Ангел" има Ангел ***, Ангел *** и т.н., но да се слага титла на едно г*вно....

34

коси

преди 11 години

Четири ромски партии ще наливат мощ на соцпартията на парламентарните избори. Това стана ясно след вчерашния пленум на столетницата, който трябваше да сглоби коалиционната рамка. Независимо от вътрешната съпротива, която срещат досегашните партньори Евророма на Цветелин Кънчев и Рома на Тома Томов, червените ще подпишат споразумения и още две формации. Това са пловдивската партия Национално движение единство и регистрираната в София Солидарност. Председател на първата е Никола Иванов. Тя е свързана с Цар Киро. На последните местните избори през 2011 г. неговият син Принц Ангел бе водач

33

Анонимен

преди 11 години

Нямаше начин ГЕРБ да не спечелят изборите през 2009.Двойно подсигуряване - копоят Цветанов и фалшификаторът Константинов.И едни бременни чували също си спомняме.

32

Унуфри

преди 11 години

Мразя БСП !

31

do 32

преди 11 години

Гладни са черните *** и мързеливите *** :D

30

Анонимен

преди 11 години

За ужас на народа си добре !!! то няма нормален и трезво мислещ човек да те обича. Що пипна изсъхна. Здравеопазване Икономика Образование Земеделие Енергетика Промишленост Туризъм Транспорт само хазарта остави с ниско ДДС да можете да перете парите от контрабандата на цигари и петрол с физкултурника Ц.Ц.

29

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ смаза всичкоБорисов е първият премиер след Жан Виденов, който си отива след масови гладни бунтове. За 42 месеца ГЕРБ успя да натрупа 8 млрд дълг, да остави над 800 000 безработни - 100 000, от които младежи. ГЕРБ обявяваха няколко пъти края на кризата, а се оказа, че с действията си ГЕРБ реално задълбочават кризата. Заради тях кризата от икономическа стана социална, а вече е и политическа. Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. При него лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен. За първи път в българск

28

Анонимен

преди 11 години

Такъв брилянтен предизборен маньовър може да роди само главата на титана на мисълта, гордостта на българския език, ходещата политическа логорея - Цвъцко!

27

Анонимен

преди 11 години

прокуратурата няма ли да се зайнтересува за далаверите на боко и неговото мутро-милиционерско правителство......

26

Rado

преди 11 години

Със сигурност гласа си за Доган ще дам, но никога повече за комунисти, милиционери и позитанковци. Съгласен съм турчин да ме управлява, но да живея като човек, а не като скот, управляван от некадърници през 21 век.

25

с фалшиви избиратели

преди 11 години

Цецо Лажецо иска да фалшифицира изборите с един фалшив служебен кабинет, с фалшиви избиратели, с фалшиви бюлетини, с помощта на един фалшив професор и на една фалшива и корумпирана комисия!

24

Анонимен

преди 11 години

Защо никой не разследва начините за гласуване в ДПС. Щом имамите получават писма, значи те така са свикнали.

23

Дофтур оф були

преди 11 години

Това е работа на някой майтапчия.В мюфтийството не са толкова прости...хахахах

22

anonimen

преди 11 години

МОЩЕН ШУТ ПО ЗАДНИЦИТЕ НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!КОПЕЛЕТАТА НЕ ТРЯБВА ДА ПОМИРИСВАТ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ!!!!!!!!!!!!!! МРЬСНИ БАНДИТИ ГЕРБЕРСКИ

21

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 16Нещо не си в ред!Номерата с SMS е патент на Тиквата и ГЕРБ!

20

Анонимен

преди 11 години

17Не комуниостите а такива *** като теб и 90% от бугарите сте ***!Гласувай за Тиквата за да те ръби с крив пазарджишки!Да е..ба тая проста пасмина бугарска.

19

Анонимен

преди 11 години

Като знаем умствениет багаж на ГЕРБ, това по-скоро не е менте !!!

18

Ариана

преди 11 години

Опитвате се с помия да замажете факта, че 4 ромски организации ще участват в "коалиция за България"?

17

Ариана

преди 11 години

Хахаха комунисти, супер жалки сте.