Само преди месец , един от най рейтинговите министри на Борисов, Мирослав Найденов , обяви , че в България не е внасяно конско месо.На това му се вика-лъжец.Така поне аз мисля.Ядем си сирене и какавал пак от палмово масло и какво да говоря повече.
Д-р Йордан Войнов на тоя знаете ли коя му е любовницата-ами дъшерята на г-н Райчев,бившия собственик на Меком АД
Стига с тая истерия. Помислете си кога за последно сте виждали кон и възможно ли е толкова много месо по магазините да е конско. То няма толкова коне, бе.Плюс това конското дори е по-полезно от телшкото. Стига да не са го клали в Факултето ...
Конското е чисто месо,без диоксини,няма нищо лошо в това да го ядем.Проблемът е че почти всичкото конско е без документи за произход и фактури.Защо никой не говори за това.
еми като ликвидираха животновъдството ще ядем на запада ***.Който иска да яде чисто месо да си гледа животни.Особенно телешко не достига в световен мащаб и цената на запад му е около 10евро за кг.Как тогава нашите производители го внасят.Ясно е чесе внася нещо което само се представя за телешко..
Войнов,не се прави на ударен приятелю,в Силистра месокомбинатите Оливия,Меком и Актуал поне от две години правят почти всички колбаси от конско и ти добре го знаеш това.Аз работя в едно от тях и знам за какво става въпрос.
Явно иде реч за заклани, койзнай в кой ъгъл на маалата крадени или болни коне. Явно незнайни меса намират път до пазара.Ако беше редовно, кой е луд да продава конско месо като говеждо. От истинска кланица, ако е и е всичко наред конското е няколко пъти по-скъпо от говеждото. Накрая на дребно като се почне от 25 лв/кг за смотаните парчетии и се стигне до 60 лв/кг за филето.
...ше ручате ,квото ви дадат....!!КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗХРАНВА САМ И ЧАКА НА ДРУГИ-----ОБИКНОВЕННО ЯДЕ "ОВНА!!КВОТО ОСТАНЕ ОТ СОФРАТА НА БОГАТИТЕ И РАБОТЛИВИ НАРОДИ....ХА,ХА,ХААААААА...НЕЩО ,ДА НЕ Е ИСТИНА....???!!!
ДА УВОЛНЯТ ВСИЧКИ СМОТЛЬОВЦИ В АГЕНЦИЯТА ПО ХРАНИТЕ.ВЪН ХОРАТА НА НАЙДЕНОВ ОТ ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ.
нямате си на представа какво сме изяли до сега.нямате си на представа какъв ще го ядем нататък
Ами нормално след закриването на Българското производство ще ядем Френски,Германски и други л..айна.Спомням си министър,който внесе двадесет годишно месце от Ирландия ли беше.И същия той уби всички животни в Странджа,покрай животните и хората.
Заводът в Карлово купувал от месо от Франция, Хпландия или Незнамкъдеси. Въпросът е защо от там? Водата ли е по-евтина? Фуражът? Трудът на работниците ли? Всичко е по-скъпо!!! Има и транспортни разходи! Направо мирише на ***! На Миро Мършата!P.S. Колбаси не ям. Само чисто месо!
palna izmislica .. cqlata rabota e naglasena :) 1 mesoto , koeto i dvete firmi se spomenavat se vzima ot dostavchici , koito prodavat na vsi4ki proizvoditeli :) 2 i dvete firmi stapiha na paziri kadeto domiriraha mesni proizvoditeli :) 3 cqlata rabota e naglasena .. i to4no po btv :D
Близо тон колбаси с конско продадени по магазините у нас