79

Ах Морето

преди 11 години

Ако знаете,олинклузифтуристите какво са изяли,ще видите,че не само вие сте излъгани!

78

Анонимен

преди 11 години

виновно е герб

77

Анонимен

преди 11 години

И кои са фирмите?????

76

обективен

преди 11 години

Само преди месец , един от най рейтинговите министри на Борисов, Мирослав Найденов , обяви , че в България не е внасяно конско месо.На това му се вика-лъжец.Така поне аз мисля.Ядем си сирене и какавал пак от палмово масло и какво да говоря повече.

75

коляча

преди 11 години

Д-р Йордан Войнов на тоя знаете ли коя му е любовницата-ами дъшерята на г-н Райчев,бившия собственик на Меком АД

74

Анонимен

преди 11 години

Стига с тая истерия. Помислете си кога за последно сте виждали кон и възможно ли е толкова много месо по магазините да е конско. То няма толкова коне, бе.Плюс това конското дори е по-полезно от телшкото. Стига да не са го клали в Факултето ...

73

Анонимен

преди 11 години

Конското е чисто месо,без диоксини,няма нищо лошо в това да го ядем.Проблемът е че почти всичкото конско е без документи за произход и фактури.Защо никой не говори за това.

72

hjk

преди 11 години

еми като ликвидираха животновъдството ще ядем на запада ***.Който иска да яде чисто месо да си гледа животни.Особенно телешко не достига в световен мащаб и цената на запад му е около 10евро за кг.Как тогава нашите производители го внасят.Ясно е чесе внася нещо което само се представя за телешко..

71

Чико

преди 11 години

Войнов,не се прави на ударен приятелю,в Силистра месокомбинатите Оливия,Меком и Актуал поне от две години правят почти всички колбаси от конско и ти добре го знаеш това.Аз работя в едно от тях и знам за какво става въпрос.

70

Анонимен

преди 11 години

Явно иде реч за заклани, койзнай в кой ъгъл на маалата крадени или болни коне. Явно незнайни меса намират път до пазара.Ако беше редовно, кой е луд да продава конско месо като говеждо. От истинска кланица, ако е и е всичко наред конското е няколко пъти по-скъпо от говеждото. Накрая на дребно като се почне от 25 лв/кг за смотаните парчетии и се стигне до 60 лв/кг за филето.

69

НАЛИ СТЕ У ГРАДО..??

преди 11 години

...ше ручате ,квото ви дадат....!!КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗХРАНВА САМ И ЧАКА НА ДРУГИ-----ОБИКНОВЕННО ЯДЕ "ОВНА!!КВОТО ОСТАНЕ ОТ СОФРАТА НА БОГАТИТЕ И РАБОТЛИВИ НАРОДИ....ХА,ХА,ХААААААА...НЕЩО ,ДА НЕ Е ИСТИНА....???!!!

68

ВЪН

преди 11 години

ДА УВОЛНЯТ ВСИЧКИ СМОТЛЬОВЦИ В АГЕНЦИЯТА ПО ХРАНИТЕ.ВЪН ХОРАТА НА НАЙДЕНОВ ОТ ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ.

67

иван

преди 11 години

конското ще го преглътнем .ама за кучешкото го забравихме.

66

Анонимен

преди 11 години

Конското е най - чистото месо !

65

Анонимен

преди 11 години

нямате си на представа какво сме изяли до сега.нямате си на представа какъв ще го ядем нататък

64

НМ(народна милиция)

преди 11 години

Ами нормално след закриването на Българското производство ще ядем Френски,Германски и други л..айна.Спомням си министър,който внесе двадесет годишно месце от Ирландия ли беше.И същия той уби всички животни в Странджа,покрай животните и хората.

63

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Заводът в Карлово купувал от месо от Франция, Хпландия или Незнамкъдеси. Въпросът е защо от там? Водата ли е по-евтина? Фуражът? Трудът на работниците ли? Всичко е по-скъпо!!! Има и транспортни разходи! Направо мирише на ***! На Миро Мършата!P.S. Колбаси не ям. Само чисто месо!

62

Анонимен

преди 11 години

БОНИ оборот холдинг е собственост на социалистически лидери.

61

Анонимен

преди 11 години

овце не се хранят с конско.пасат ги с трева

60

Ivan

преди 11 години

palna izmislica .. cqlata rabota e naglasena :) 1 mesoto , koeto i dvete firmi se spomenavat se vzima ot dostavchici , koito prodavat na vsi4ki proizvoditeli :) 2 i dvete firmi stapiha na paziri kadeto domiriraha mesni proizvoditeli :) 3 cqlata rabota e naglasena .. i to4no po btv :D