19

Valeri

преди 11 години

Яла съм и конско и магарешко (във вид на суджуци и кюфтета). Нищо лошо и вредно. Но не е редно производителите да крият от потребителите, че колбасите съдържат конско.

18

Анонимен

преди 11 години

Какво има в колбасите ли?Карантии от всякакви животни, кожи и черен дроб от ВСЯКАКВИ животни, килограми оцветители и овкусители, които са вредни за здравето, смлени кости на прах и още куп гадории.Работих 2 години в една голяма фирма за колбаси и успях да стана вегетарианец, макар че не сядах на масата без месо.

17

14

преди 11 години

Исках да кажа конското.

16

до 14

преди 11 години

Нашите Еврейски господари не ядат свинско!Нещата се променят,значи!

15

кажете де

преди 11 години

хайде напишете истината какво има в тези колбаси - децата ги ядат, пишете бъдете откровени

14

тангента19

преди 11 години

Това е бял кахър . Ако знаете фабриката за илюзии колко бракувана продукция ни е продала и ще си увеличи продажбите многократно преди 12 - ти май

13

Месопреработвател

преди 11 години

Вие ако знаете какви други неща има в колбасите, свинското ще ви се види мед.

12

МНОГО

преди 11 години

Много хора бъркат конското месо с магарешко. Конското е опасно за жените - започват да им растат бради и мустаци .От магарешкото на мъжете им растат цици . Но не вярвам някой нормален човек да си купи салам или кайма с конско , ако е написано на етикета .

11

a taka

преди 11 години

ясно като зацвили съседа вече знам каква е причината ;)

10

Анонимен

преди 11 години

Екстра конско :Р

9

ветеринар

преди 11 години

Конското беше открито в предприятия в Петрич и в Карлово. Директори на ОДБХ са Бащавелов и Василев(сменен през 2012год.). И двамата са от ирландската група начело с Найденов замесени в далаверата с 20 годишното месо.

8

Анонимен

преди 11 години

Имаше месо, ама едно време, вече май само внасяме,каквото ни дадат(20 годишно , конско, копита , нокти , че и перушина).

7

Анонимен

преди 11 години

Голям прас като е конско, все месо от тревопасно животно. А какви наденици стават от магарешко ... Само към козето имам претенции да е драно чисто и да няма козина, че рядкото щастие спохожда.

6

bolka

преди 11 години

Опитах се да проследя пътя на месото. Останах с впечатлението, че е "прекосило" доста граници - започва от Румъния - Холандия - Франция - България?Какво става в този объркан свят? При всичките ни природни дадености да стигнем до там, че да внасяме 80% от месото, обиколило половин Европа, а и не само нея! Както е и с плодовете и зеленчуците впрочем.И отново повдигам въпроса - защо на витрините на щандовете за месо няма етикети с произхода му? Обяснението е да не се знае какво месо ядем.

5

ВМ

преди 11 години

А Миро Стандарта казваше, че няма такова месо у нас...

4

Посетител

преди 11 години

Тука вече идва момента на дребната корупция. Тези проверяващи и техните началници да се уволнят. Ама не по 1-2ма ...

3

Анонимен

преди 11 години

Те, холандците и французите и те лъжливи,бре , пък нас не ни искат.

2

Аз

преди 11 години

Повече ме притесняват кучатата и котките, а може би дори мишките и вмирисаните магарета, дето сме ги изяли, не толкова дъртите кранти...

1

АЛО

преди 11 години

в Италия какви луканки и наденици правят/ бедна вие фантазията/