327

пенсионер

преди 11 години

До 545Май това е рецептата, за да се оправим. Трябва да се обединим и да действаме до победа. Управляващите се мъчат да разделят народа, да го сплашат и отново да ни яхнат.

326

PALECHKA

преди 11 години

Не мога да разбера тези хора. Така не се решават проблемите. Жалко за тях, жалко за семействата им. И тези действия ни най-малко ще вразумят политиците. Власт се взима с бой. Така, че по-добре активна съпротива , отколкото отказ от живот.

325

Анонимен

преди 11 години

Аз не знам тея управляващи изпитват ли капка срам при тея самозапалили се хора, при тия шествия с кротки нормални и ужасно изморени хора (говоря за последните мирни митинги с многото хора0... Нещо говори ли им съвестта им, чувствата им...

324

545

преди 11 години

не се палете а грабвайте калашниците друга оправия няма

323

Гаргамел

преди 11 години

Вчера казах, че очаквам жертвен ритуал. Не съм гадател, но този човек е свършен. Така изисква Талмуда... Психотрониката на никой не прощава. Следете филма финала е ясен за мен.

322

Анонимен

преди 11 години

Наистина ми писна да чета за психясали хора. Че и показно го правят. А за сеирджиите, охкащи и ахкащи тук, да направят отделен сайт за самоубийци, да се ги героизират там!!!

321

Анонимен

преди 11 години

"Има психо-генератор който подтиква хората към самоубийство"Да има такъв генератор но той не е машина.Генераторът е целия "политически елит" на България.Действията им безусловно са насочени към геноцид към българския народ.Доказателствата са ОЧЕИЗВАЖДАЩИ.

320

Джедай мастър

преди 11 години

До имаше такъв стих 366. Не е стих а е цитат от Антон Страшимиров.

319

Анонимен

преди 11 години

Самозапалването не е залегнало в народопсихологията на българите, за да се стигне до такъв бум на подобен вид мъчителна смърт е необходимо да се започне от ядрото на проблема, причините да се стигне дотам, а не да се търсят психични проблеми в тези хора.

318

имаше такъв стих

преди 11 години

и бесиха и клаха народа си както турчин не го е клал//айда тъпани, кучета и матрял цункай дебелото место на вожда си, прасетата ва чакат знаете къде..

317

Анонимен

преди 11 години

По-интересно ще е ако е камикадзе!!!

316

Анонимен

преди 11 години

Държавата е такава, защото е болно обществото! Искам да попитам всички лицемери тук, които се възползват от чуждата смърт за да прокарват политическите си идеи, защо и вие не си драснете клечката, щом това е единственото останало решение за българския народ???

315

кир

преди 11 години

до 356:Вчера нали срахме много хора върху жълтите ти зъбки, чудно ми е как говориш още бе *** отверстие....

314

Анонимен

преди 11 години

Абе,да не са виновни тестовете с цифровата телевизия??!!

313

Biser

преди 11 години

Ще се окаже че ни трябва един народен съд . Че по-добре между сухото и сурово да изгори щом не може да отсеем плявата от зърното. И накраия забрана на деиноста на обшорките в бг и след 2-3 години и доказване на имуществото.

312

P

преди 11 години

Тука във форумчето има духачи на Бойко ми се струва по минусите които се дават за коментарите.Я отивайте да целувате дупето на Боко и оставете хората на мира

311

Анонимен

преди 11 години

а, те затва ли им намалиха бензина.... да могат да се палят повече..

310

до нормалните

преди 11 години

Айде да им прескачаме коментарите на сбърканяците, да не се тровим.

309

лл

преди 11 години

До:324Лумпен а на *** клоаката, педигрипал бохав, имай съвест, защото скоро и баща ти ще се чуди как да лиже кавала да ти даде някой лев назаем.

308

МИСЛЕЩ

преди 11 години

СТАВАТЕ БАНАЛНИ С ТВА САМОЗАПАЛВАНЕ ...ПОЧНЕТЕ СЕ ДАВИТЕ...В ЛЕГЕН