238

Анонимен

преди 11 години

Просто управляващите и олигарсите трябва като начало да крадат по малко!!! А тази глупост за продукта...Асенчо е поредния , който е достигнал върха на своята некомпетентност. Освен това, фейса му е уникален!!!! Препоръчвам му преориентиране към роли в комедия дел арте!

237

до 282

преди 11 години

трябвало е да те уволни, като ти чета разсъжденията, от теб полза няма. После се чудиш що си беден, ми то е очевидно.

236

PD

преди 11 години

Преди 7-9 години, когато върлуваше мита за евтиния Китайски труд, предложих на шефа да си внесе Китайци. С разликата между моето и тяхното заплащане, поех ангажимент, да ги науча на малко Български, докато си намеря ново призвание. Шефа му светнаха очите. Няколко месеца след това ходи до Китай. Не за да търси работници, по бизнес. Когато се върна, повдигнах отново въпроса. На следващата дата за заплати поучих 20% повишение. Добре е, когато си бил там откъдето някой се връщат. Не си бил в Китай

235

до 277

преди 11 години

и защо мислиш, че твойта сметка и доходи ни интересуват, това си е твой проблем. Не виждам какво общо има премиера с твоята сметка и доходи, той не ти дължи нищо. Образовай се, повиши си уменията, смени си работата, всеки човек е различен и си има негова путечка в живота. Никой не ти е длъжен за нищо.

234

Анонимен

преди 11 години

бях в китай.петдесет години сме назад и триста в страни.тия са в комунизма вече

233

активен

преди 11 години

пълна идиотия

232

Да

преди 11 години

Тук пълно с разни хора дет се възхищават на Китай, Венецуела... Направо недоумявам! Пожелавам ви да посетите тези иначе прекрасни страни и да поостанете, за да видите истината. Никой от вас не би се сменил след това с китаец или венецуелец. Между другото в Китай има липса на образовани кадри и се търси постоянно работна ръка - така, че може спокойно да се пробвате и да отидете да живеете в тази прекрасна икономика.

231

Е га ти държавата

преди 11 години

Имам 250 лв. сметка за ток последния месец- отоплявам се на дърва. Получавам 500 лв. заплата, съпругът ми не работи през зимния сезон, имам деца. Нека господин служебният примиер ми обясни как да разпределя заплатата си така, че семейството ми да свърже двата края... А приказките за създаване на по- добър продукт и конкурентноспособност да ги говори на празния ми хладилник!!!

230

ох

преди 11 години

В най-големия пазар - тръгваш от най-нисък резултат и се учудваш, че има ръст? Има ръст в Китай, но там народа живее в пъти по-бедно от нас. Ама какво обяснявам...Купи си билет *** виж и после реши дали искаш нашата икономика да е като тяхната. Причината, че Китай произвежда най-евтините продукти е в липсата на механизация и много ниската цена на труда. Повечето фабрики плащат по$0.12 на час

229

Анонимен

преди 11 години

Точно плановите механизми работят.Повече от четвърт век Китай е световен шампион по икономически ръст.

228

до 257

преди 11 години

Това не вярно! В Китай оргомната част от икономиката е частна, има си и доста развита и голяма борса с доста публично търгуеми компании. Ти не би искал да си работник в Китай, повярвай ми, за справка -Foxconn.

227

123

преди 11 години

ХАСКОВСКИ ***.

226

Анонимен

преди 11 години

Харвард бълва ***

225

до 263

преди 11 години

Ти ходил ли си в Китай? *** да видиш великата икономика. Много Китайци бачкат за две шепи ориз, за да може 10% от китайците да имат тая велика икономика. Не гледай блясъка на туристическите места - мръдни две крачки в страни!

224

АБВ

преди 11 години

Само няколко дена(три) за да могат да се на.ерат хубаво(до ушите).И тогаз да си ходят на.рани.

223

PD

преди 11 години

Този малкоумен харвардски изтърсак, верно ли чух, си мисли , че ако моя шеф докопа европейски пари, ще подобри нивото на фирмата си, че до моята заплата да стигне. Може парите ще са толкоз, че да стигнат за по луксозна и по нова кола, по по голяма вила (малък голям хотел), яхта .... и ако моето въображение стига до тука, шефа за това е шеф, е с по богато такова. Ех, тези недорасляци от някъде си, ще направят голямо нищо. Пази боже сляпо да прогледне

222

Голям смях

преди 11 години

До АБВ.То ако ги чакаме както ГЕРБ да започнат усилена работа(грабене).На улицата ще сме този път в буквалния смисъл,защото този път са се прицелили в жилищата ни(нали само това ни остана)без тях ще сме вече завършени роби.Какво има да ги чакаме то е ясно,те си го и казаха:"ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ПРИВАТИЗАЦИЯТА" и "СТРАТЕГИЧЕСКИТЕ АЙДУЦИ ДА СА СПОКОЙНИ"Чисто,точно и ясно си обявиха приоритетите.Или не си разбрал продължава се с разграбването и народа ще става по-зле.Точно и ясно казано.

221

АБВ

преди 11 години

Абе хора те още не са започнали работа а ние започваме с упрекване.(За това не може човек да си н...е жената на площада, защото ще му дават съвети как да го направи).Да зачакаме малко да започнат.

220

Пешо

преди 11 години

Къв е тоя Хасан Василив и що са му сини венците?

219

Анонимен

преди 11 години

ПО-ДОБРИЯТ ПРОДУКТ СТРУВА ПО-ДОБРА ЦЕНА- ХОРАТА КУПУВАТ ***, НЕ ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ, А ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ПО-ДОБРИЯ ПРОДУКТ. ТОЯ ЩО НЕ СИ ХОДИ В ХАРВАРД ?