258

Филан Кешиев

преди 11 години

Днес народното събрание приключи дейноста си, Защо при излизане о сградата не бяха накарани всички да си обърнат джобовете и да оставят на масата всичко онова, което са присвоили като народни представители незаконно и неморално

257

Мислете с главите си

преди 11 години

Защо се плашите толкова от думата "национализация"? Не е толкова страшна. НРБ беше на 26-27 място В СВЕТА по ВНД/глава от населението. С всички грешки, волунтаристични решения, шуробаджанащина и т.н. НА 26-17 МЯСТО В СВЕТА, не в Европа! Къде сме сега? Да попитам: някой може ли да ме даде ЕДИН пример за приватизирано предприятие, което да работи добре и за благото на всички нас? Въпрос, във връзка с БДЖ: мисли ли някой, че Дойче Райхсбане ще бъде приватизирано НЯКОГА? Мислете с главите си! Сега!

256

До 999

преди 11 години

Този свързочен полк що ще прави бе човек ?!?Трябват танкови дивизии!

255

Marto

преди 11 години

Tova leke polzvashe i markata Harvard v Sofijskia universitet, kato beshe suzdal Harvard klub, v koito pribirashe nelegalno prari ot naivi studenti.

254

Данко

преди 11 години

Виж мнение за икономическия министър от един друг форум:Agent_Smith13 Март 2013 11:28"Асен Василев застава начело на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в служебното правителствоТова е поредната калинка. Учил е не в университета Харвард, а в Харвард Колидж - нещо като подготвителен общообразователен курс за университета, където няма степени и специализирано образование, т.е. не е никакъв бакалавър и няма никакво икономическо образование. Освен това учи само 3 семестъра (до 1998 г.)"Специализацията" му е опит да се върне в Харвард като "тичинг фелоу" (нещо като аси

253

Данко

преди 11 години

Вижте мнение за икономическия министър от форума на "Сега":Agent_Smith13 Март 2013 11:28"Асен Василев застава начело на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма в служебното правителствоТова е поредната калинка. Учил е не в университета Харвард, а в Харвард Колидж - нещо като подготвителен общообразователен курс за университета, където няма степени и специализирано образование, т.е. не е никакъв бакалавър и няма никакво икономическо образование. Освен това учи само 3 семестъра.

252

звучи ми глупаво..

преди 11 години

Но да, вярно е, че чрез национализация "добрите доходи" на богатите ще намалеят

251

Анонимен

преди 11 години

"Василев си постави няколко важни задачи - приключване на одитите на енергийните дружества, извършване на международен одит"---------Този международен одит извършен се извършва всяка една година. Международния одит само ще узакони грабежа. Трябва Български одит.

250

до 277

преди 11 години

Ами, как се завладява световния пазар, без да печаташ зелени хартийки без покритие? когато повечето хора нямат гражданско съзнание, като в ''белите страни'', това става с много труд и желязна дисциплина, като в Китай. То не става да си клатуркаш краката, щото си чиновник, който не го е еня за нищо, или да се правиш, че бачкаш, щото наглия бизнесмен-началник не ти плаща по няколко месеца и без това мижавата заплата, подставени лица да точат милиарди ддс години наред и да има развитие.

249

Анонимен

преди 11 години

На тия полуграмотни и определено неморални болшевишки издънки им давам не повече от месец!!! ... Да се готви Волен!!!... Тогава ще видите що е ***! Русофил националист да ви гази!!! Ще ви дам едни улични протести, една паважна демокрация! За справка Каспаров и опозицията в Русия! Ще вземе малко от олигарсите, но не достатъчно, че да обеднеят и ще даде на армия и полиция достатъчно, че да живеят! Тогава майка ни жална и на нас и на евросъюза!

248

Свирепия

преди 11 години

Асен Свирепия ще ни започне, а банките и чехъла ще ни довършат!Санирай българино, пълни им джобовете!

247

eve1

преди 11 години

Но пътят към добри доходи не е и в монополи печелещи милиони на гърба на гладния народ.Това правителство е ГЕРБ 2 .То ли ще вкара крадливите политици в затвора?

246

Анонимен

преди 11 години

Ами да, какъв кяр от национализация; Виж, за един министър приватизацията е друго нещо...

245

Анонимен

преди 11 години

Чета и недоумявам. Това правителство дойде вследствие на народните протести. А пък то е просто продължение на ГЕРБ. Това ли искаха хората? Май наистина Волен Сидеров е за предпочитане.

244

PD

преди 11 години

Стъкмистиката (статистиката) ги може тези работи. Те и депутатите заслужават по високите си заплати, щото стъкмистиката каза, че се е повишила средната заплата.Що не цъфтим и вързваме тогава.Кога ли стъкмистиката, ще открие топлата вода и спре да чете както дявол евангелието. И цените на тока са ни най ниските, горивата са по евтини.Абе рай си е на ефтинията тука, пък живота тегав.Когато умееш едно полезно нещо, то и тук и там, ще попаднеш в среда където да си полезен. Тогава смятай кое колко.

243

Анонимен

преди 11 години

До 288 Блестящ портрет, няма какво да добавя. Освен да възкликна "Господи, какво лице!" Нещо между пълно зомби и по-толемия брат на Пинокио. Майко Българийо, в какви ръце пак попадаш.

242

ss

преди 11 години

на пръв поглед мога да кажа че родителите му са брат и сестра.а като прочетеш какви ги съчинява вече съм убеден

241

Анонимен

преди 11 години

The average annual salary of China employees reached 42,452 yuan in 2011.The salary published is pre-tax and comprises of all kinds of income including bonuses, allowances and pay in kind.Сметни сам колко прави това на месец в левове и извади данъците и таксите за Китай, които сам можеш да намериш и после виж, колко струват квартирите и така и сравни с БГ - ще се изненадаш колко не в полза на Китай са нещата

240

Анонимен

преди 11 години

ако няма национализация на монополите ще си останем *** без канализация

239

999

преди 11 години

Писна ми от тия ***,искам да ме мобилизират в казармата искам да изкарам 2 месеца военна подготовка,че забравих военното си обучение. Призовавам полковник на поделение 28990 да ме мобилизира с цялата ми рота.