230

бай Михо

преди 11 години

БСП трябва да поеме ясен курс "на ляво" (доста наляво), с конкретни ангажименти, ако иска да ме спечели като неин гласоподавател! За момента аз виждам едно "бягане по тъча" на БСП, без поемане на конкретни ангажименти! БСП я виждам като прекалено дясно позиционирана, за името което носи!

229

Анонимен

преди 11 години

България никогаш няма да се оправи,защото ние май не искаме да се оправи ние позволяваме политиците да ни дирижират вместо те да ни обслужват те мислят за свой интерес.Честито план "Б" ГЕРБ ,защо беше всичко това протести ,самоубийства прегазваня на пешеходна пътека стрелби пред правосъдието ??????

228

Анонимен

преди 11 години

Честито план "Б" ГЕРБ ,защо беше всичко това протести ,самоубийства прегазваня на пешеходна пътека стрелби пред правосъдието ??????

227

Анонимен

преди 11 години

nagal GEI 6te qdesh darvoto ukrainsko nedorazumenie...znae6 sre6tu vas s paveta i kamani

226

Анонимен

преди 11 години

Серго, когато ви предлагаха мандат за правителство, вие го отказахте.Така че, сега нямаш право да даваш оценки за новосформираното, нагъл и безочлив комунист.

225

оооф!

преди 11 години

по-нагъл, по-безочлив, и по-голям демагог от този съветски комунист не съм виждал!!!

224

Българин

преди 11 години

До окей 268О,кейчо ,О,кейчо,Не съм пристрастен ,но на най -много празни приказки,най-много омраза и сигурно най-много кражби се наслушахме и нагледахме по време на правителството на ГЕРБ.Мисля ,че прогледнахме и никога няма да повторим грешката си с избирането им.Искам да те видя какво ще пишеш след 5-6 месеца ,когато новите управляващи направят пълен одит на безумията ,които "сътвориха" "калинките" на ГЕРБ начело с Винету.

223

дядо Боцко

преди 11 години

На тебе ли ?

222

бай Михо

преди 11 години

Американският посланик влезе в централата на БСП! Това не ми харесва! Няма да видим ляв завой в България!cross.bg/1352453

221

Анонимен

преди 11 години

БСП с притеснения за миналото...

220

Възможност

преди 11 години

До Халтурко 248Оценка, дадена от най-голямата тиква!

219

Невменяем

преди 11 години

Наглост, граничеща с малоумие!

218

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново под слънцето. Червената партия е готова да разруши всичко що не е червено. Турците им пригласят надявайки се на бъдеща коалиция за да се облажат от порциите. Изобщо не мислят за хората и техните проблеми. Това са две анти народни партии жадни за власт и мачкайки всичко пред себе си за тази цел. Колкото до атакистите и те не знаят какво искат. Още утре могат да запеят съвсем друга песен.

217

Анонимен

преди 11 години

Нагъл като комунист, нищо че е шеф на БСП.Вълкът козината си мени, но нрава никога. Защо не стана шеф на служебния кабинет и не разкри 250 000 работни места?Защо поне не обясни как ще стане тази работа?За толкова глупави ли ни смята това рокерче?

216

BKP

преди 11 години

Tozi ***,deto bashta mu e KOMUNIST s glavno K !!! Ot tia deto sa upredeliali koi sa vragove na naroda i horata sa gnieli po zatvorite zaradi tiah,zashto se izkazva!? I daze neshto niakoi triabva da mu dokazva!!

215

Кольо - дядо ми

преди 11 години

серГЕЙЧО, нагъл си до безобразие! Представете си ако дойде на власт старата му коалиция какви чистки и какъв реваншизъм ще има на всяко ниво в държавата. Но народа не е глупав и това ще си проличи на изборите. НА ТАЗИ КОТЕРИЯ ОТ НЕДОИЗНОСЕНИ ОТРОЧЕТА НА БИВШАТА ПАРТИЙНА ВЪРХУШКА ТРЯБВА ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ДА И СЕ СЛОЖИ ЧЕРТА. ЗАТОВА АПЕЛИРАМ ВСИЧКИ МЛАДИ БЪЛГАРИ И ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА - НЕ ДОПУСКАЙТЕ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ И КУКЛИТЕ И НА КОНЦИ ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТТА - БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИМА БЪДЕЩЕ!!!

214

АНОНИМЕН

преди 11 години

СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ КОМУНИСТИТЕ!СЛЮНКИТЕ ВИ КАПЯТ ПО ДРЕХИТЕ. ОЩЕ ЯДЕТЕ ХЛЯБ ОТ ТЯХ ВЪПРЕКИ КРАЖБИТЕ. КАКВО ВИ ОТКРАДНАХА?- СИВОТО ВЕЩЕСТВО ОТ ЧЕРЕПА! О.. СВЕЩЕННА ПРОСТОТА.................И ВСЕ ПАК ЗЕМЯТА СЕ ВЪРТИ- КАЗАЛ ГО Е ГАЛИЛЕО ГАЛИЛЕЙ.

213

Жоро

преди 11 години

На тоя,кога ще му закрият престъпната групичка,наречена партия на комунистите?Време е вече да престане да дава оценки за каквото и да било.Той доказа,че за нищо не става,така,но иска човека да е във властта,че да има да яде и да краде,иначе Станишката си е едно голямо НИЩО! Жалко,че все такива *** се навират във властта,на по-умните не им се занимава с тази мръсотия наречена политика!

212

Анонимен

преди 11 години

що не ходят на заседание до последно - хрантутници от БСП - популистиЗащо не разбрахте, че народът не ви искаНе сте партията - алтернативаДруги партии ще се радват на народната любов, а не комуниститеМина времето виДържавата ви фалира- спретнахте перестройка- сега герб, бесепе - айде на ***

211

що не работите, а?

преди 11 години

Депутатите отхвърлиха проект за решение за възлагане на Министерски съвет и Държавната комисия за енергийно и водно регулиране да предприемат мерки за намаляване на цените на електрическата енергия и осигуряване на базовите потребности на потребителите на енергия на приемливи цени, предаде репортер на Агенция Фокус. Гласуваха 73 народни представители, 1 за, 10 против, 62-*** се въздържаха. Гласуването протече без вносителите на проекторешението Михаил Миков и група народни представител